![]() |
Ne zormuş derdini anlatamamak
Ne zormuş haykıramamak İçimdeki volkan patlayacak bir gün Yemek yesem uyusam Olmuyor içimde ki Bir parça içim içime sığmıyor Nasıl anlatılır Nasıl söylenir Bilmiyorum Kalp desem yıllar önce kapanmış Sanmıyorum Olabilir mi? Acaba Küf tuttuğunu biliyorum Sevgi yok Aşk yok güven yok biliyorum Yoksa kalbin benden izinsiz Başka diyarlar da mı? Aman yarabbi Yandım bittim Ne olcak Şimdi. Söyleyip de haykıramadığın Volkan gibi birden patl |
cilası çıkmış bir mobilya gibi eskiyecek güzelliğin ellerinin
pembeliği solacak ve tarakta kalan saçlarından anlayacaksın ihtiyarladığını işte o zaman çoktan iş işten geçmiş olacak çünkü artık sen o eski sen değilsin bilirsin yinede gitmek istiyorsan sen bilirsin ama şunu iyi bilki bir daha geri dönüşün olmayacak beni göremeyeceksin |
aynı günde doğmuşuz sen kuş tüyü yataklarda ben ise karlar üzerinde
ikimizde doğarken ağlamışız.sen sevincinden ben ise kaderimden sana saadeti bana sefaleti emzirmişler.ikimizde birgün öleceğiz senin tanrıya vereceklerin benim ise isteyeceklerim var senin mezarın mermer taşından olacak benim öldüğüm yer ise meçhul olacak.... |
beni andığın gün gözlerin yaşla dolsun bensiz geçen günlerin sana
haram olsun demiştinki bana SENİ ÇOK SEVİYORUM eğer bu sözün yalansa bu aşkta sana haram olsun VEFASIZ |
şairiniz ben aga_boran
varmı anasından aşksız dogan kimi et yer kimi bulamaz sogan hay ben bu adaletin.. ben şiir yazdım suc oldu hakaret yedim gözlerim doldu sayamde cepleri para doldu hay ben bu adaletin.. |
Buraya hep dertlenenler gelirmiş be meyheneci
Ben acıyı kara gözlü sevgilim de buldum ona inanmak benim suçum be meyhaneci inandığım güne lanetler olsun....! artık içmeyeceğim be meyhaneci oturmayacağım içki masasına içmeyeceğim artık sigara oyoksa hiç birşeyin tadı yok geçmeyecegim artık bu meyhanenin önünden. Kahrettim artık yaşamaya be meyhaneci o yoksa yaşamak neye yarar onsuz hayat çekilmez be meyhaneci şimdi artık bütün sayfaları kapatıyorum herşeyi bırakıp yeni bir sayfa |
Sen gitin gideli Baskasiyla bereber olmadim,Asksiz gecti ömrüm ama
Seni birakmadim,gel bebeyim birakma beni bir ömür Sensiz gecmez unutma beni. Sessiz *******,Kirik camlar,ama ses seda yok,cünkü bu ******* SENSIZ ve Sessiz. Ben sensizim,Sende bensiz,nasil geciyor saniyorsun Hayatim yanliz,ama aklima her geldigin an icimi yakiyor sensiz gecen Günlerim . Gecmez sensiz Dakikalar,Ölüm olur bana her aklima gelisin,Sen yoksun ya Yanimda,Mezar oldu bu dünya bana. |
Gecmez Dakikalar,Gecmez Günler,Sana ihtiyacim var,Askina
mecburum,Sensiz Günler Haram oluyor bana,Ask bir yudum gibidir,O bir yudumuda bana Esirgeme Sen gitin gideli Baskasiyla bereber olmadim,Asksiz gecti ömrüm ama Seni birakmadim,gel bebeyim birakma beni bir ömür Sensiz gecmez unutma beni. Sessiz *******,Kirik camlar,ama ses seda yok,cünkü bu ******* SENSIZ ve Sessiz. Ben sensizim,Sende bensiz,nasil geciyor saniyorsun Hayatim yanliz,ama aklima her geldigin an icimi yakiyor sensiz gece |
Bİr GÜn Senİ GÖrmek İsterdİm
Benİmle Bİrlİkte Olurmusun Dİye Sormak İÇİn Bİr GÜn Senİ GÖrmek İsterdİm Senİ Hala Delİcesİne SevdİĞİmİ SÖylemek İÇİn Sana Bİtmeyen AŞkimi Anlatirdim Belkİ Kizardin Bana Sana Olan Hasretİmİ Anlatirdim Bİr Tek Hayimda Sen Varsin Unutma Sana KarŞi Sevgİ Beslİyorum Sana KarŞi Bİr Hayal Kuruyorum Sana KarŞi Hasret Bİrİktİrİyorum AŞkim Senİ Çok Sevİyorum BİrgÜn Elİmde Bİr GÜlle Yanina Gelmek İsterdİm Bİr GÜlle Kallarina Sarilmak İsterdİm Bİr GÜn Sana A |
güneş yine batıyor ve ben yine sensizim
birazdan yıldızları göreceğim ve ay parlayacak ardından derin bir essizlik ve ardından acı bir sensizlik gökdeki iki yıldız kadar olmasada ben yine uzağım bu gecede sana biliyorum gezeceğiz el ele mehtapta ama şimdi istiyorum ellerim dokunsa saçlarına |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.