![]() |
hani bekleyecektin, hani sevecektin hep beni, artık unuttum seni, hani
beni seviyordun, seni unutamam diyordun, bilmiyordun senin için her gece ağladığımı, ama sen ağlamaya deymeyen bir zalimsin, çünkü sen artık bensizsin. (faruk- ayşegül) |
aşk bir kahkaha
senden duyunca daha güzel aşk bir dokunuş bu sen olunca daha özel |
Anlayamiyorum Nesİn Sen Ne?
Hem Hayallerİmdesİn Hem Kabuslarimda, Bİ Sevgİden Öte BİrŞeysİn Bende Bİ Nefret. Bazen Umut Bazen Hayal KirikliĞisin Bana. Bİ Yanimdasin Bİ Yoksun. Kader Desem DeĞİlsİn Ecel Desem DeĞİl...! Nesİn Sen Nesİn? Benİ Bu Sorul İŞeretlerİnden Kurtar. Ya Gelİnce Kal Hayalİm Ol. Yada Gİdİnce HİÇ Gelme Kabusum Dİyeyİm, Ya Sonsuza Dek Kal Yanimda SevdİĞİm Dİyeyİm, Yada Sonsiza Dek Gİt Nefretİm Dİyeyİm Sana. GÜneŞ Gİbİsİn. Bİ Varsin Bİ Yoksun. Ya Hep Yanimda Ol Kad |
aramam kaderin çilvesini bahane
kızım benim gönlüm serseri ise bundan sana ne aldanır bize kem gözle bakankar biziz budünyada en mutlu insanlar hey sosyete kızı sen bilirmisin serseri kimdir. serseri severse allahına dek sever oda candan birkez sever ..... |
Yasak Aşk
SEN YASAK AŞKIMSIN KALBİMDEKİ TEK GÜLÜMSÜN VE BENİ HER ÜZDÜĞÜNDE GöZYAŞLARIM AKAR SENSE İçİMDE BÜYÜRSÜN SEN NE YAPSANDA BOŞ SOLMAYACAKSIN GöRÜRSÜN SEN BU KALPTE DOĞDUN BU KALPTE öLÜRSÜN SEN YASAK AŞKIMSIN CANIMIN İçİNDE CANSIN SEN KANIMDAKİ KANSIN SEN YASAK AŞKIMSIN SEN BİRTANESİN SEN GÜLÜMSÜN VARSA öYLE BİR YİĞİT SENİ YÜREĞİMDEN SöKSÜN ALSIN YADA SENİN GİBİ BİR GÜZEL GELİP BU KALBİ çALSIN AMA BU MÜMKÜN DEĞİL SEN İLK VE SON AŞKIMSIN... SENİ SEVİYORUM... |
aşk bir oyun olsa da
hayeller yıkılsa da severken seni halla bir şans ver bu aşka yanlızın bu defa bir başıma yürüyorum bildiğim sonuma aklımdasın gitmiyor ne fayda tükendim yeter dön bana aşk bir oyun olsa da hayeller yıkılsa da severken seni halla bir şans ver bu aşka HUSEYİN |
Bu sabah gene kalktıgımda
sıcak yatagımda gene üşüodum sensız ve tenınden gelmeyen sıcaklıgınla ne zaman ben senınle sıcak yatakta yanlıs sen ve tenınden gelen sıcaklıkla uyanıcam.. ne zaman senın sıcaklıgın varken usumıcem ne saman sensız bır uyanısım olucak.. |
ne gün gördün nede sevindim
dertler bende tomar tomar acıp baksan şu gönlüme ayrılık var hasretllik var kacamam ki kaderimden vurulmuşum bin yerimden şikayetim var ömrumden yazın kışın ne farkı var şu gözlerim hiç gülmedi benim gönlüm sevinmedi kiymetim de bilinmedi anlatacak nelerim var HUSEYIN |
Aksam yatagıma yattıgımda
hıc hıssetmedıgım kadar yanlıslık hısettım.. Evet sen yoktun sen yanımda yoktun. ne saman yanımda olsan sana sarılmak omzunda aglamak ve sensız bır daha nefes almamak ıstıorum ama olmuyo yanımda olmıyosun neden bu acıları bıs cekıoruz neden bır gunum daha sensız gecıyor neden bır goz yasım omzuna değilde neden yere dusuo gel gel zorlu sevdam sensız hıc bır seyın anlamıo yok.. |
ihanetin eseri yüreğime saplanan hançer
canımı acıtan kanımı akıtan acısına pes edipte yüreğimi ihanetin hançerine teslim edersem............. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.