![]() |
ölüm her aklına geldiğinde
ah edip vah edip inleme bu halinle tanrıyı incitmiş olacaksın ecel kapıyı çaldığın da evi telaşa verme çünkü o geldiğinde sen çoktan GİTMİŞ OLACAKSIN |
varsın böyle geçsin yalancı günler
varsın canımı yaksın yalancı ayrılık senle doluyken baktığım günler yıkarmı sandın beni bu yalancı ayrılık |
ben antepliyem şahinim
köprü başında mavzer sırtımda topsuz,tüfeksiz,düşmanı sınırlarımdan çıkardım. ben antepliyim.karayılan,şehitkamil, vede tüm halkın gruruyum . düşmanı savdım, köprü başında can verdim ben şahin beyim gardaş |
sevmiştim seni be zalim hemde çok
nasıl anlatılırdı kı sensizlik ölumle bir gözlerimi kapasamda seninleydim artık sana uzak senın değilim hani bi soz vardır ya çok seven çok ölürmüş bende öle sevdim ki ölüm arkadaşım oldu önceden elimi uzattığımda sen tutardın şimdi ölüm tutar oldu.............. |
yıne yalnız ellerım sen yoksun yanımdaa
yıne dalıyor gozlerım çok uzaklardasın çok uzaklarda yıne ağlıyorum elimde resmine bakarken yine soruyorum kendime sevgim bittimi diye nedense evet cevabını beklerken hayır cevabını alıyorum ben seni hala seviyorumm... |
sevgi bazen sunulan bir güldür
söylenen bir çift söz bazen gözlerden süzülen bir yaş bazen ise sevdiğini hatırlamaktır....! |
Senİ Anlatayim Sana ,
Sen Bİr KÖrsÜn Benİm Sevgİmİ GÖrmezden Gelen. Sen Bİr SaĞirsin, Sana Olan HaykiriŞlarimi Duymayacak Kadar. Gİtme Dedİm Gİtme, Sevİyorum Senİ ! Gİt Bİttİ Derken Bİle, Ama Gİttİn Sen. Sen Gİttİn Ben Bİttİm . Ne Olur Gİttme Dedİm Gİtme, Sen Ne Sevgİyle Bakan GÖzlerİmİ GÖrdÜn . Nede Duydun Sana HaykiriŞlarimi. (((((( Gİtme SevdİĞİm Gİtme Birakma Benİ ))) |
Arma Hayatin Cİlvesİnde Bahane
Benİm GÖnlÜm Serserİ İse Sanane Gezer Kumarhane Meyhane Sen Bİİlİrsİn Serserİlİk Ne Şahane Hor GÖrÜr Her GÜzel Bİze Bakar Bİzlerİz DÜnyada En Mesut İnsanlar Ey Sosyete Sİl GÖzlerİndekİ Karanlik Eserİ Sİz Dersİnz Serserİler AĞlamaz Serserİler AĞlarsa Onlari Kİmse Durduramaz Sİzdersİnİz Serserİler Sevmez Serserİler Severse Allah Ina Kadar Sever Sİz Dersİnİz Serserİler Kaybolmaz Serserİler Kaybolursa Onlari HİÇ Kİmse Bulamaz... |
sesimi duyuramıyorum artık kimselere
yalnız kaldım bu alemde en sevdiklerim bile terk etti birer birer tek dostum oldu ******* sevipte acı çekmekmiş kaderim sevipte yalnız kalmakmış sevipte yanmakmış yüreğim sevipte kor olmakmış alevlenmesin artık bu aşk geri dönmesin artık sevmeye tövbe ettim tek sevdiğim dostum *******... |
Beni sor yalnız kaldığında *******e
Onlar anlatırlar beni sana hece hece Beni sor havadaki uçan kuşlara Onlar getirirler benden sana hatıra Beni sor en sevdiğin arkadaşlarına Hiç hatasız anlatırlar sana Rüyalarına sor beni Belki getirirler yanıma seni Beni sor o akan göz yaşlarına Anlatırsana en temiz duygularla Beni sor geçtiğin o sokoklara İnanıyorumki dar gelecek o sokoklar sana Eğer bir gün kalbine sormak istersenBENİ İşte o an bulacaksın cansız bedenimi yalnızra |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.