![]() |
Sen gittin.. Bir zifiri karanlık, bir zından yalnızlığı, ağır bir
boşluk bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha. Haklısın gidişinde, bu aşkı bitirmekte haklısın. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridim, tükendim, bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur? Elveda aşkım.. Elveda sevgilim. Sen kendini hiç böyle gereksiz, böyle değersiz, böyle yapayalnız hissettin mi? Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk.Aynalara bakıyorum. Aynada gördüğüm |
Sen hiç rüzgarda salınan başakların
denizdeki dalgalara benzeyişini, Yaradanın kudretine hayranlık duyarak seyrettin mi? Peki yağmur sonrası toprağın iştah kabartıcı kokusunu hissettin mi iliklerinde? Kuşların söylediği sevgi dolu türküleri hoş kokulu bir çam ormanının ortasında doyasıya dinledin mi? Yüreği merhamet dolu, elleri topraktan çatlamış bir annenin hazırladığı yemeği, akşamın yorgunluğunda tattın mı hiç? Başında sevdanın sarhoşluğu, Odanda çıra ışığının yaydığı loşluk, |
Senİ Sevİyorum Dİyebİlsem,
Bana AŞikmisin? Dİye Sorabİlsem, O Sicak Tenİne Bİr Dokunabİlsem, DÜnyalar Bana Sevgİ Sunacak... Sevİyorum Dİyorum? Yaniliyorum. Sevmİyorum Dİyorum? ŞaŞakaliyorum. Sevsem Mİ? Sevmesem Mİ? Bende B İ L E M İ Y O R U M... |
Her şey sahte dünya bile
Bitmez masal bile bitiverdi Sevgi dostluk zamanı çoktan geçti gitti Gerçekleri bi görsen Kanma güvenme herkese Dost değil ki her kimse Aldanma her arkadaş bildiğine Dünyanın kahpelini bi görsen Kimi kötü, kimi iyi Ayırt edemesin ki En iyisi bırak böylesi daha iyi Dostun alçaklığını bi kere görsen Dost dediklerim birer birer vurdu Güvendiklerimin hepsi unuttu Arkadaş bildiklerim arkamdan konuştu Kalleşlikle bi tanışa bilsen Sakın yanlış anlama |
Yalnızım yine her zamanki gibi
Özlüyorum desem gelir misin geri Hani bir sözün vardı hatrıma geldi İnsanlar eskimiş bir gemi gibi Aslında insanlar yaratır, bu derdi Sıkıntıyı, kederi, hasreti Yaşamayı bilmek yeterli Ama hayat hasarlı bir gemi misali Denizde yıkılan alabora olan gemilerdir İnsanı yıkan dertlerde öyledir Gelir gider ya fırtına Bende onlar gibi hasretim sana Yolcu vapurları limandan kalkar ya Gidişleri gibi senin gidişin hala Özlemin var omuzlarımda Yanım boş |
Gözlerimden yaslarım akıyor
Beddualarım bu aksam seni arıyor Kalbim sana küfürler yağdırıyor Günahım sevabımı astı bu gece İçim yanıyor gözlerim kararıyor Bak benliğimde sana sövüyor Bunları hak edecek ne yaptım diye Kalbim senden hesap soruyor Ne edebim ne adabım kaldı bu gece Sövdüm ana avrat milletine Üç kuruşluk para etmesin sen Terbiyem beni astı bu gece Ağlıyorum desem inanır mısın? Sen vefa nedir anlar mısın? Duygusuz kalpsiz bir insansın Ahlakım seni astı bu ge |
Hayat senin hayatın
Yaşa en güzel saatlerini Ben kimim, unut Benim gibi birini Arkadaş senin seçimin Seç en iyisini Dikkat et! Gün gelip Bırakmasınlar birer birer seni Orhan velinin şiirlerindeki gibi Her şeye gülümsemeyi dene Acılara göğüs ger Ama sakın yenilme Yenilip milleti kendine güldürme Bunlar sana arkadaş nasihati Unutma en güzel anıları En küçük şeyde dahi HATIRLA BENİ İyi seç çevrendekileri Ayır kötülerle iyileri Sakın kanma kötülere Soldururlar güller gibi sen |
Kaç kez lanet ettin benim için söyle
Kaç kez tanımasaydım onu dedin Kaç kez silmek istedin beni Kaç kez beddualarımdan korktun söyle Sakın korkma ahlarım arkadaşlığa Sakın üzülme mutlu ol arkadaşlarınla Koca bahar bi çiçekle geçmez derler Sen bir çiçekle geçiriyorsun buda güzel Sana çok inanmıştım yalanmış Bana bir arkadaşım olmayacak sende arkadaşımsın demiştin Bugüne kadar senden ne gördüm ki bunu göreyim Sakın beni arkadaş bilme çünkü öle değilim Arkadaş olarak değer verdim |
Sende bütün umurlarım, asklarım
Sende bütün sevdalarım, arzularım Kısacası bütün hayatım Her şey senle başlar Yaşama dair ne varsa aradığım Hayallerim, ümitlerim, varlığım Attığım adımım, aldığım nefessim Her şeyim senle başlar sevgilim Gün gelecek bu sözleri hatırlayacaksın Unuttum sandığın sözlerle avunacaksın Çok geç kaldığını elbet anlayacaksın Her şey senle başladı bende bitti Ağlama boşuna tren çoktan gitti zeynep koç |
VerdİĞİn GÜllerİ Kuruttumu DuymuŞsun
Evet Kuruttum GÜllerİ Ve Senİ Kuruturken De Unuttum DÜnÜ Ve GeÇmİŞİ Senİn Fotograflarini YaktiĞimi DuymuŞsun Yaktim Fotograflari Ve Senİ Aklimdakİ BÜtÜn Ezberlerİnİ Yaktim Sana Aİt Her Şeyİ Nesajlarini, Numarani SİldİĞİmİ DuymuŞsun Sİldİm Numarani Ve Senİ Hayalİmdekİ Her Şeyİ GÖzlerİmdekİ Özlemİ Odamdakİ Resmİnİ YirtiĞimi DuymuŞsun Yirtim Resmİnİ Ve Senİ Kalbİme Zİncİr Vurup Kİlİtledİm Sana Aİt Sevgİmİ Yenİ Bİrr Sevgİlİ BulduĞumu Duym |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.