![]() |
Bu SÖzÜm Sana
Bana Yaptiklarini Dİnlede Anla SevdİĞİnİ Birakip KaÇmak YakiŞirmi Erkek Adama Denİz GÖzlÜm Dİyordum Sana Masmavİ GÖzlerİn Vardi Ama Habesİz KaÇip Gİttİn Sonra O GÖzlerİn Hayal Oldu En Sonunda Gİttİ Haberİnİ AldiĞim Zaman Yikildim İŞte O An Toz Duman Oldu Her Yer GÖzlerİmde Kanli YaŞalar Vardi Senİn Ardindan Bakarken Şİmdİ GeÇmİŞ KarŞima Yalvariyorsun Af Dİleyİp AĞliyorsun Bak Sende Yaniyorsun Sİmdİ Bİr Zamanlar Benİm Gİbİ Bende Son Kullanma Tarİhİn Coktan Ge |
Benİ Her Yerde Aracaksin
BulamadiĞinda Cildiracaksin AĞlayacaksin Sende Benİm Gİbİ Aradiginda Bulamayacaksin Bİrzaman Senİn Bana Yaptigin Gİbİ Yalvarma Bosuna DÖnmem Artik Bİttİ Hersey Gİdİyorum İlkbahara İnat Soluyor GÜlÜmÜz Ama Oda Bİlİyor Bİttİ Asktakİ ÖmrÜmÜz Son Mesajinda Suc Sende DemİŞsİn Sen Cekİp Gİdİyorsun Unutmak Kolaymiydi Bukadar Yasanmisi Ve Yasanini SİlmİŞsİn Pekİ Gİt Ozaman DemİŞsİn Benİ Sevdİgİne Lanet EtmİŞsİn Lanet Et Gİtde Ne Olacak Ask Bu Ya Hayatmi |
Bak yine bir gün bitiyor
Ömründen ömür gidiyor Bir gülüm daha soluyor Günlerimiz birer birer sona eriyor Her kez yaşıyor yaşadığını Bazıları lüks bazıları sefaletle Ama acı tatlı hepsi yaşıyor Hayat denen bu felsefeyi Her kez tadıyor Hiç kimse bilmiyor Kimse öbür tarafı düşünmüyor Yaptığını bu dünyada yiyor Ama her kez yanılıyor Hayatım hep yanılgılarla dolu Yaşım küçük aklım sorunlarla dolu Yıllar geçse de sonu Gelecek biliyorum, bitecek ömür yolu Bir sigara düşün ki |
Senİn YokluĞunu Soluyorum Şu An.
Osakİ HİÇ DÜŞÜnmemİŞtİm Bu Aci Sonu. DÜŞÜndÜĞÜm, DÜŞledİĞİm, Hayalİm, Sadece Sendİn. Senlİ Bİr Hayatti Sadece. İstedİm Kİ; Kalbİmİz Beraber Atsin. Ayni Havayi Soluyalim İstedİm. Hep Ayni Şeylerİ YaŞadim. Hep GÖzlerİmİ Kapattim. Ve Her GÖzlerİmİ KapattiĞimda AÇmaktan Korktum. Evet Korkuyordum. ÇÜnkÜ GÖzlerİmİ Her AÇiŞimda, Senİn YokluĞunu GÖrÜyordum. Oysakİ YokluĞunu HİÇ DÜŞÜnmedİm, DÜŞlemedİm. Ama, Ama Her Zamankİ Gİbİ, Yİne, Yİne DÜŞÜnmedİĞİm, |
birgün aşk ve acı saklanbaç oynamak istemişler ve aşk saklanmış aıda
aşkı aramaya koyulmuş her tarafa bakan acı en son çalılıkların arasına bakmaya karar vermiş ve elindeki sopayı çalılıkların içine sallamaya başlamış sopa çalılıkların içinde saklanan askın gözlerine denk gelmiş aşkıngözleri kör olmuş buna çok üzülen acı o gün den sonra aşkı birdaha hiç yanlız bırakmayacağına yeemin etmiş ve ogünden beri aşkın olduğu yerde acıda var (saygılarımla) (MURAT) |
Senİn HİÇ Canin Acidi Mi?
Senİn HİÇ Cayir Cayir Yandi Mi YÜreĞİn? Sen HİÇ YÜrekten AĞladin Mi? Senİn YÜreĞİnden YaŞ Yerİne Kan Akti Mi HİÇ? Sen HİÇ BaŞini AvuÇlarinin Arasina Alip, Delİcesİne Duvarlara Vurdun Mu? Sen HİÇ Sİtem Ettİn Mİ, İsyan Ettİn Mİ? Sen HİÇ Hayata, İnsanlara, Sen HİÇ Kendİne KÜstÜn MÜ? Sen HİÇ Kendİne İsyan Ettİn Mİ? Lanet Ettİn Mİ, Kaderİne, Kendİne, Kalbİne, Beynİne...? İnsanlara İnsanliĞa, Sevgİye AŞka, ArkadaŞliĞa DostluĞa, Kİn Besladİn Mİ? Sen HİÇ DÜnyayi |
Senİn YokluĞunda Nefes Almak Bİle Çok Zor.
Kandİmİ BoĞuluyormuŞ Gİbİ Hİssedİyorum. İÇtİĞİm Sİgara Bİle SensİzlİĞİ Kaldiramiyor, Sen Yoksun Dİye Bana Haz Vermİyor TÜm Şarkilar, TÜm SÖzler Senİn YokluĞunda Anlamini Yİtİrİyor. Her Şey Anlamsiz Gelİyor. TÜm Renkler Kayboluyor. BaktiĞim HerŞey Ya Grİ Yada Sİyah. GÜneŞİn Bİle Rengİ Sİmsİyah. GÜneŞİn Herkesİ Buram Buram TerlettİĞİ Anlarda Bİle, Sen Yoksun Dİye ÜŞÜyor, Tİtrİyorum. Senİn YokluĞunda Kalrm KaĞida KÜsÜyor. Damarlarimdakİ Kan Do |
Saatlerce Karalamak İstİyorum Senİ KaĞitlara.
Senİ Anlatmak İstİyorum. İÇİmdekİ Duygulari,sana Olan Sevdami. Adeta Haykirmak İstİyorum. İstİyorum Kİ Herkes GÖrsÜn, Duysun, Bİlsİn, Anlasin Senİ Nasil SevdİĞİmİ. Ama HİÇ BİrŞey Anlatamiyorum. ÇÜnkÜ Senİ Üzerİne YazabİleceĞİm Kadar GÜzel Bİr KaĞit Bulamiyorum. ÇÜnkÜ Senİ Yazabİlecek Kadar DeĞerlİ Bİr Kalem Bulamiyorum. ÇÜnkÜ Senİ Anlatabİlecek Kadar Anlamli Bİr Kelİme Bulamiyorum. Kelİmeler Dİzİlİtor BoĞazima. Hepsİ Yetersİz Kaliyor Senİ |
Benİ Tanimadan Önce Ben Benİ Bİlmezdİm.
Ben Gİbİ Bİr İnsanin VarliĞina İnanmazdim. Artik Benİ Taniyorum. Benİ Sevİyor, Benİ İstİyorum. Benİ Kalbİmİn Her AtiŞinda Hİssedİyorum. Benİ AldiĞim Her Nefeste İÇİme Çekİyorum. Bensİz Bİr Sanİye DÜŞÜnemİyorum. Bensİz Hayat Olmaz, Nefes Alinmaz. Bensİz DoĞan GÜneŞİn HİÇbİr HÜkmÜ Yoktur. Haa Ben Derken Sakin YanliŞ Anlama. Benİm "ben" DedİĞİm, "sensİn" Aslinda. ÇÜnkÜ Ben Çoktan KendİmdenvazgeÇtİm. Sadece Senİ YaŞiyorum...... |
hani sen bana nefessin ya
çoğu zaman nefesimi bırakmaktan korkuyorum. ben nefesini bırakırken sende çıkıp gidersin diye...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.