![]() |
Yikildinmi Sen
Sİlİp Aticam Senİ Kalbİmden, BenlİĞİmden. Nasil Sevdİysem Senİ Öyle Unutucam. Senİnle, AŞkinla Geldİ HÜzÜn, Mutsuzluk Senİn Ellerİne Teslİmettİm Ben Ürkek YereĞİmİ. Kir, İncİlt, ParÇala |
sen umuttun içimde yaşattığım
sen sevgiydin içimde beslediğim sen saygıydın asla yitirmediğim sen yasaktın hiç unutmadığım istermiydim seni kaybetmek sensizliğe merhaba demek mecburdum biliyorsun hiç kolay değil sana elveda demek pişman değilim hiçbişey için senle yaşadıklarım için belki bir hataydı bizim için ama çok mutluyum seni tanıdığım için ve hayatımda olduğun için |
bişiy bulamadım aslında yazacağım şeyleri aklımda tutuyodum ama
unuttum kusura bakmayın bidahaki sefere inşallah ben çıkıyorum bye bye |
Seni ilk gördüğüm an
Seninle ilk buluştuğum an Bir acı saplandı kalbime Tarifi imkansız bir acı Bir an düşündüm ALLAH’ım nedir bu acı diye Herhalde aşk denilen illetin Evet, Aşk denilen o yaranın acısı Bu öyle bir acıki İnsanı, Seveni, Sevmeyi bileni Hayata küstürüp Hergün mahveden işte o acı Aşk acısı öyle bir acıki Tatmak bir zulüm Tatmamak bir acı Bence aşk acısı Dünyanın en büyük acısı |
Senin için çarpıyorsa bu kalbim, senin için atıyorsa eger
Biliyorsun,hep seninleyim,biliyorsun,sadece seni düşünüyorum. Senin için yatıyorsam, senin için dalıyorsam hülyalara Biliyorsun, seni,sadece seni görmek için dalıyorum en derin rüyalara... Senin için ayaktaysa bu bedenim, senin için nefes alıyorsam eger Biliyorsun, seni,sadece seni çekiyorum her soluk, her nefeste içime. Senin için hayata meydan okuyorsam eger,senin için direniyorsa bu beden Biliyorsun, seni mutlu edebilmek,senin |
Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Beni sen hayat bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi [x2] Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım *******se arkadışım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi |
Sevdamı kederle suladığım
Yüreğime kök salmış hayalini kopardığım Sevdamı sonsuzluğa yolladığım Taşmıştı ruhum Küskündü ayrılığım Belki de bir ömür sürecek kırgınlığım Ayrılırken el sallamadığım Bu son damlaydı Kapanan kapımda kalmadı aralığım Bu son damlaydı Taştı gönlümden döküldü sevda Söndürdü güneşi karardı dünya Ölümsüzde olsa bu aşk Kırıldı kalbim bitti bu sevda Benim için kötü bir mabetti dünya Farz ederim ki bu aşk Gördüğüm bir rüya Bu son damlaydı |
İÇİm Kan AĞlarken Bu Gece
Bİr Ürpertİ DÜŞtÜ İÇİme, YÜreĞİm KurŞunla Delİnİnce, Bİr Kor DÜŞtÜ Bedenİme... Yanan YÜreĞİm, AĞlayan GÖzlerİm, Dokunan Ellerİm, KonuŞan Dİllerİm, Tutuldu TÜm Bedenİm, AĞlarken Bu Gece... GÜrkan G Ü R D A L |
Senİnle YaŞiyorum DÜnyaya Aldirmadan,
Sarilmak İstİyorum, Eller Senİ Almadan, AĞlarim Bİlİyorum Ayrilik GeldİĞİ An, Ne Olursun Gİt Artik HİÇ Ardina Bakmadan... Senİle YaŞiyorum, Haberİnde Yok, Sevgİmİ Sunuyorum, HİÇ AldirdiĞin Yok, AŞkimi Bİl Dİyorum,haber Veren Yok, Senİ Çok Sevİyorum, Lakİn HİÇ Umudum Yok... GÜrkan G Ü R D A L |
Bİr Çİft GÖz Bakar GÖremezsİn,
Bİr Çİft El Uzanir SaÇlarina Hİssedemezsİn, Bİr Dudak YanaŞir Dudaklarina Anlayamazsin, BulamadikÇa Benİm Gİbİsİnİ GÜzelİm, Sevmek NeymİŞ A N L A Y A M A Z S I N... GÜrkan G Ü R D A L |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.