![]() |
Sultan İken, KÖle Olmayi,
Zengİn İken, Fakİr Olmayi, Zekİ İken, Cahİl Olmayi, Sirf Senİn İÇİn İstemedİm Mİ??? GÜrkan G Ü R D A L |
Martilar Gİbİ GÖk YÜzÜnde,
Masmavİ Denİzİn Üzerİnde, UÇmak İsterdİm ÖzgÜrce, EĞer, Sen Benİm Olsaydin... Baliklar Gİbİ Denİzİn Dİbİnde, YemyeŞİl Yosunlar İÇİnde, YÜzmek İsterdİm Sevgİyle, EĞer, Sen Benİm Olsaydin... Çocuklar Gİbİ Sevgİ Dolu, UÇurumdakİ Korku Yolu, Sevmek, Öpmek İsterdİm Hasret Dolu, EĞer, Sen Benİm Olsaydin... GÜrkan G Ü R D A L |
Karanlik Usuulca Sariyor Benİ
Usulca Kemİrİyor Beynİmİ Her Saat Hep Senlİ GÜnlerİ Getİrİyor Aklima Her Yerde Sen Varsin Ya Yalnizlik Karabulutlar Gİbİ ÇÖkÜyor Üzeİme Ve Yalniz Sensİz *******İm BaŞliyor Zalİm Kaderİn Son Sİllesİ Sen Ve Anilarin Gelİyor Aklima YalnizliĞimi Anlatamiyorum Sana Ve Son Bİr Defa Edemİyorum Vedfa Sen Benİ Anlamasanda Senlİ Anilarim AŞkim Yeter Bana ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
Karanlik Bİr Gecenİn Sabahinda
Senİn Olmani İsterdİm Yanimda Karanlik Bİr Gecenİn Sabahinda Senİ Sarmak İsterdİm Kollarimda Karanlik Bİr Gecenİn Sabahinda GÜneŞ İkİmİzede DoĞsun İsterdİm Karanlik Bİr Gecenİn Sabahinda Senle YaŞamak İsterdİm Karanlik Bİr Gecenİn Sabahinda Senİn GÜl YÜzÜnÜ GÖrerek Uyanmak İsterdİm Karanlik Bİr Gecenİn Sabahinda Senİn GÜzel Kokunu İÇİme Çekmek İsterdİm Karanlik Bİr Gecenİn Sabahinda Sana AŞkimi Haykirmak İsterdİm Karanlik Bİr Gecenİn Sabahinda |
KaragÖzlerİne Sevgİsİzlİk Mİ Gİrdİ
Neden HoŞlanmazsin Benden Yoksa ÇİrkİnlİĞİm Yİne Benİ Mİ Yendİ Neden HoŞlanmazsin Benden SÖyledİĞİm Laflar AĞirmi Geldİ Neden HoŞlanmazsin Benden Yalnz GÜnlerİm Gerİ Mİ Geldİ Needen HoŞlammazsin Benden Sana Senİ SevdİĞİmİ SÖyledİn Neden HoŞlanmazsin Benden Yoksa Yİne Yalnizlik Benİ Mİ Buldu Neden HoŞlanmazsin Bneden ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
ÖlÜmÜ Bana Tarİf Edermİsİn
GÖzlerİnİn Kararmasimidir ÖlÜm Yoksa Sancilarinin Bİtmesİmİ LÜtfen Bana Tarfİ Edermİsİn ÖlÜmÜ Bana Tarİf Edermİsİn Duygularin Yok Olmasimidir ÖlÜm Yoksa Senİ Sevenlerİn UĞurladiĞi Bİr Yolculukmu LÜtfen Bana ÖlÜmÜ Tarİf Edermİsİn ÖlÜmÜ Bana Tarİf Edermİsİn Kara TopraĞin İnsani Almasimidir Yoksa Beyaz Kefenİn VÜcÜdu Sarmasimi LÜtfen Bana ÖlÜmÜ Tarİf Edermİsİn Bana ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr |
Adi: Emrullah
Soyadi: Duman YaŞi:22 KaldiĞi Karakol: Kalp Karakolu SuÇu: ÖlÜmÜne Sevmek Cezasi: İdam İnfaz Tarİhİ: Gİden Sevgİlİsİ DÖnÜnce ( Seven Bİrİ SevdİĞİ GİttİĞİ GÜn ÖlÜr ) ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
AŞkim Öyle Özledİm Kİ Senİ
HİÇ Gİtmİyorsun Aklimdan Her Yerde Her Zaman Aklimda Sen Varsin Ve GÜnÜn Her Dakİkasi Her Sanİyesİnde Senİ Çok Özledİm AŞkim GÜnler GeÇmİyor Sensİz GÜnler GeÇmİyor Ne Ensİz Nede Sevgİsİz Sen Gİttİn Yalniz Kaldim SensİzlİĞİ Kİmseye Anlatamadim Sensİz Bu DÜnyayla BaŞa Çikamadim Zalİm Anla Artik Ben Senmsİz Ya-Şa-ya-ma-dim ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
Bİr GÜl Aldim Sana
Sen Benİm Yanimda Olmasanda Bİr Şİİr Yazdim Sana Sen Benİ Duymasanda Bİr Ümİtle Tutuldum Sana Sen Benİm Tek Ümİtİm OlduĞunu Anlamasanda Kalbİmİ De AÇtim Sana Sen Bu Kalbİm Tek Sahİbİ OlduĞunu Anlamasanda ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
Sensİz GeÇmİyor GÜnler Saatler
Sankİ Sokaklarda Senİ Ariyorum Gezerken Nerdesİn GÖzlerİ Sevgİ Dolu Sevdalim DÖn Artik Yok Sa Ben Yok OlacaĞim Sensİz Bİr ÇÖlde Sankİ Tek BaŞima Susuz Bİr Delİ ÂŞik Gİbİ Yok Alacagim Sensİz Sankİ Her An ÖlÜme KoŞacaĞim Gel Ne Olur Yoksa Canima KiyacaĞim Ben Senİ Delİcesİne Severken SÖyle Sen Nerdesİn Vefasiz Farketmez Uzak Yakin Sankİ BİlmedİĞİm Bİr Yandasin Senİ Araken Bİle GeÇmİyor GÜnler Senİ Soruyorum *******İ Esen RÜzgÂrlara Sankİ Tek BaŞi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.