![]() |
Sensİz *******e Gece Mİ Denİr_?
Bu Garİbİn Kalbİ Yİne Mİ Sevİlİr Sevgİlİye Bu Kalp Bİr ÖmÜr Verİr Bu Garİbİn Sevgİsİ ÖlÜnceyedİr AŞk Bİtmez Bu Garİpte Sevgİnİn Eserİ Bu Garİbİn Kalbİnde Sen Bu Garİbİn Sevgİsİnİ Birakip Gİtsende Bu Garİbİn AŞki Kalbi Kaldi Sende Garİbİm Zaman GeÇmİyor Bu Garİbİ Senİn Gİbİ Seven Olmuyor Bu Garİp Sensİz GÜnlerde Aci Çekİyor Bu Garİbİn Bİr Tek Sana KarŞi Sevgİsİ Bİtİmİyor Bu Garİbİn Sevgİlİsİ Onu Anlamiyor Bu Garİbİn Kalbİ Bİr Tek Sana Atiyor |
EĞer YaŞamak Sevgİlİ UĞruna Ölmekse
Ebn Senİn UĞruna ÖlÜyorum EĞer YaŞamak Sevgİlİ İÇİn Aci Çekmekse Ben Senİn İÇİn Aci Çekİyorum EĞer YaŞamak Hayatini Sevgİlİye Adnmaksa Ben Kendİmİ Sana Adiyorum EĞer AŞk Sevgİlİ UĞruna Hayatini AteŞe Atmaksa Ben Senİn İÇİİn Kendİmİ AteŞe Atiyorum AŞkim EĞer YaŞamak Sevgİlİye AŞkini Haykirmaksa Ben Sana Haykiriyorum AŞŞkkiimm Senİ Çok Sevİyorum ****deĞerlİ ArkadaŞlarim Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnden Hayata KÜsenleredİr*** |
Çaldin Kalbİmİ Benden
Sensİz Biraktin YÜreĞİmİ HİÇ Anlayamadin Sen Senİ Nasil SevdİĞİ Mİ? Adini YazmiŞtim Kalbİme Bİr Tek Sen Vardin YÜreĞİmde Sen Benİ SevmedİĞİne SÖylesende En BÜyÜk Yer Sensİn Kalbİmde Sen Gİdİnce Yalniz Kaldim AradiĞim Her Şeyİ Senlİ Hatiralarda Buldum Ben Seenİn İÇİn Yanarken AŞkim Sen Ellerİn Oldun MutluluĞumu Aldin HÜzÜne BoĞdun Benİ HİÇ Acimadan SÖktÜn YÜreĞİmİ Sensİz Ben Neyleyİm Sevgİyİ Sen HİÇ Acimadan Biraktin Benİ ****deĞerlİ ArkadaŞlarim |
Sewenlerİn Acisini
Cekemeyenİn Sancisini Ayrilanlarin Yancisini ÜzgÜnÜm Dostum Anlatmam Gerek Sewerek Ayrilanlari Ayiran Şerefsİz İnsanlari Mutlu Olup Ucanlari ÜzgÜnÜm Dostum Anlatmam Gerek. |
Erkeklerİn Hepsİ Ayni Degİl Mİ?
Bİr GÜn Sevİpte Terk Edİp Gİden Onlar Degİl Mİ? Neden Neden Sankİ Hepsİ Ayn Olmak Zorunda! GerÇekten Onlari Seven Bİrİsİ Çiktimi KarŞilarina Neden Neden Sankİ Birakip Ğİtmek Zorundalar? HİÇ Bİrİsİ ĞerÇekten Sevgİyİ Hakedİyomu? GerÇekten SeveceĞİm Bİrİsİ Çiksa Derler; Sonra Çikincada ŞaŞirip Kalrlar, Erkekler Sevgİye DeĞerse ĞerÇekten Sevebİlecek Kizlar Bu DeĞerİ Erkeklerden SeveceĞİ Erkege Verİr Ama Erkekler GerÇekten SeveceĞİm Dİyerek |
Yeryüzünde yanliz benim serseri,
Yeryüzünde yanliz ben derbederim. Herkesin dünyada varsa bir yeri, Ben de bütün dünya benimdir derim. Yıllarca gezdirdim hoyrat başımı Aradım bir ömür, arkadaşımı Ölsem dikecek yok mezar taşımı: Halime ben bile hayret ederim. Gönlüm ne dertlidir,ne de bahtiyar; Ne kendisine yar, ne kimseye yar, Bir ruya uğrunda ben diyar diyar, Gölgemin peşinde yürür giderim... SERSERİ........ |
Bir adın kalmalı geriye
Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yüreğimi *******i koynuma almadım ihaneti Hele nihavend hele buse hiç geçmedi aklımdan Ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın İçimin nehirlerinden Evet yangın Evet salaş yalvarmanın korkusunda talan Evet kaybetmenin o zehirl |
Kalbİn AteŞ Olsa
Yanmaya Hazirim SÖzlerİn Buz Olsa Donmaya Hazirim GÖzlerİn Denİz Olsa BoĞulmaya Hazirim Son SÖzÜn ÖlÜm Olsa Senİn İÇİn Ölmeye Hazirim S-e-v-d-İ-Ğ-İm |
Gözlerimden yaslarım akıyor
Beddualarım bu aksam seni arıyor Kalbim sana küfürler yağdırıyor Günahım sevabımı astı bu gece İçim yanıyor gözlerim kararıyor Bak benliğimde sana sövüyor Bunları hak edecek ne yaptım diye Kalbim senden hesap soruyor Ne edebim ne adabım kaldı bu gece Sövdüm ana avrat milletine Üç kuruşluk para etmesin sen Terbiyem beni astı bu gece Ağlıyorum desem inanır mısın? Sen vefa nedir anlar mısın? Duygusuz kalpsiz bir insansın Ahlakım seni astı bu ge |
Ağlama bu ayrılığa
Sakın yalvarma bana Gurur yap biraz da Sende benle yanma Acırım gözyaşlarına Hele benim için akıyorsa Git bırak beni yalnızlığıma Dönme bir daha benim karanlığıma Bitti her şey uğraşma benle Rüyaydı yaşananlar sonu geldi Hasret kapısından geçtik Aşk denen felsefe Çoktan geçti gitti Sonbaharda solmuştuk Unuttun m |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.