![]() |
Ne acılar gördü bu kalbim
Ne fırtınalara tutuldu Yıkıldı, yaralandı, kahroldu Bu kalbimin tek ilacı ******* oldu Görenler haline güldü Acıyıp arkasından vurdu Meğer kalbim ne düşler kurdu Bu kalbime tek çareyi yine ******* buldu Ağlamaklıydı her günü Kanıyordu arkası önü Yanıyordu hep için için Bu kalbime tek teselli *******DEN oldu Bir dost aradı soğuk *******de Sıcak bir dost buldu sandı Sonra anladı ki yine yanıldı Kırılmış kalbimi yine ******* ısıttı |
öyLe biR AŞK tı ki bu sana hissettiklerim anlayamayacagın kadar
karmaşık, gelemeyecegin kadar uzak, kirletemeyecegin kaDar Masum, öyle uçsuz bucaksızdı ki sonu yoktu ,senden başkasına da zaten yer yoqtu,kırılan kalbimin se hiç tamiri yoqtu qittin yha sen bi ara kalbimden neler neler koptu ölüm belki temizlikti yaşarken ölmekse en kötüsüydü bu bilmecenin içinde yaptıkların senin kurduklarındı benimse hala hayal ettiklerim sen onları yıktın kirlettin benim hayalimdeki beyazı sen karartın |
HergÜn Ayni Yerde Demİrledİm,
İnenlerİ Bİnenlerİ Bİrer Bİrer İzledİm, Emİn Ol, Senden GÜzellerİde Vardi, Ama Ben "senİ Sevİyorum Gamzelİm" GÜrkan G Ü R D Al |
Bir roman yazıyorum beni anlatın,
Senden sevgimden yola çıkan, Bütün ömrümü yansıtan bir roman... Ağladığım günlerimi, Güldüğüm saatleri, Yanlız geçen *******imi, ve Sadece Sensizliğimi anlatan bir roman... Tek bir bölümü ait bana ait romanımın. Senden ayrıldıgım O an, İçler acısı sayfalar, Gözyaşı kokan yapraklar, ve Ayrılık sözleriyle dolu mektuplar... İşte böyle şeylerde yazılı romanımda Bir gün gülen gözlerimin körlüğü, İçimde yanan ateşin sönüklüğü, Yanlız kalan bedenimin so |
Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın,
damarımda kanımsın. Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. |
Sen Benİm DÜnyamsin,karanlik Olsanda.sen Benİm GÜlÜmsÜn,cİÇekler
Solsada.sen Benİm AŞkimsin,yanimda Olmasanda.sen Benİm Bİr Tanem Bİr Tanemsİn. SÖz.gÜven Sayan |
Yolun AÇik Olsun,kalbİn,kalbİne Laİk Olani Bulsun Ve Oununla GÜl Gİbİ
Saralip Olsun.benİ Unut RÜyalrim Kaybolsun.kalbİnden At Yok Olsun.karekterlerİmİz Bİrbİrİne Uymasini İsterdİm.ama Sen Benİm DegİŞmesİnİ Bekledİn.aklina GÖre Bazende DegİŞtİrdİn.bİr BaŞkasi Olsa Onu Coktan KaybetmİŞtİn.buraya Kadar Gelmesİne Ben Degİl Sen İzİn Verdİn.elvada GÜzelİmsen Kendİ Kendİne Çektİn.yanliŞlarla Bana Gelİp Kalbİmİ İncİttİn.elvada Onca GÜzel Yillar |
beni kendine delicesine aşık etti
senden başka sevemem dedi sana bir ömür veriririm dedi terkedip gitti kız milleti değil mi ona çok bağlanmıştım onayanmıştım onun için kendime ateşlere atmıştım ondan sonra olmazmış anladım terkedip gitti kız mılleti değilmi |
biliyorum gelmeyeceksin hiçbir zaman
bunu bugün birkez daha anladım ama yineden bekleyeceğim seni gelmeyeceğini bile bile şuan mutlu olduğunu hissediyorum keşke mutluluğun benim üstümden geçmeseydi bu kadar mı nefret ettin benden sana değil kendime kızıyorum nasıl inandım sana nasıl? belkide inanmak istedim hayatımda birçok yara vardı ama hiçbirisi bu kadar büyük bu kadar acı değildi gerçekten güzel oynamışsın be bitanesi HELAL OLSUN..... bugün yine seni gördüm rüyamda ne aşkmış |
Seni senden çok sevdim
Kendimi kendimden alıp gittin Esirgeme esirgeme sevgini benden Çok görme hor görme sevgilimmmmm Bir günde beni anlasan ölür müsün? Bir gün bana inansan üzülür müsün Yabancı ellerde mutlu olmak nerde Gittiğin yerlerde hiç güldün mü sen Hasretindennn soldum yeniden Sevgilim sen güneşimdin sen Karanlıkta kaldım yeniden Şimdi ben ayrıyım sevgilimden!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.