![]() |
BİrgÜn Sende Sevİceksİn,sevdİgİn Ugruna ÖlÜmÜ GÖze Alacaksin Ugruna
Herseyİ Feda Edeceksİn İŞte Ozaman Senİ Ne Cok Sevdİgİmİ Anlayacaksin...dalacaksinbİr KÖŞede Eskİ Anilara Herseye Veda Ettİgİnİ Anlayacaksin GÖzlerİnden Akan Her Damla YaŞla DÜŞÜneceksİn İŞte Ozaman Senİ Ne Cok Sevdİgİmİ Anlayacaksin... |
Sen Benİmdİn Bİr Zamanlar
Şİmdİ Yanimda AyriliĞin Var Dostum Oldu Aci Keder Sensİzlİk ÖlÜmden Beter YaŞiyor Muyum Sensİz Sen Şİmdİ Kİmİnlesİn Bellİsİz DÖn Bana Sev Yenİden Azraİl Alsin Canimi Sen Bana Son Kez GÜlerken Mustafa CoŞkun |
Elimde sukutun nabzını dinle.
Dinle de gönlümü alıver gitsin. Saçlarımdan tutup kor gözlerinle, Yaşlı gözlerime dalıver gitsin. Yürü gölgen beni uğurlamakta. Küçülüp küçülüp kaybol ırakta. Köşeyi dönerken arkana bak da. Öylece bir lahza kalıver gitsin. Umudum yılların seline düştü. Saçının en titrek teline düştü. Kuru yaprak gibi eline düştü. İstersen rüzgara salıver gitsin. |
bir gece ellerim kanlı gözlerim yaşlı kapına dayanırsam, anlaki
gururuma bir kurşun sıkmış, sevdamı buket yapmış senden af dilemeye gelmişim. bana bir söz etmezsen gözlerime bakmaz isen ayırdıgım son kurşunu kafama elimdeki sevda buketinide mezarıma koyacagım. AMA UNUTMA SEVDA ÇİÇEGİM BENİM SEVGİM OLMEMLE BİTMEZ. |
DeĞmezmİŞ Sevgİlİm,senİn İÇİn DÖkÜlen GÖzyaŞlarina,senİn Sahte
AŞkina.deĞmezmİŞ. Bİr GÜn KarŞilaŞiriz Bİr UÇurumun Kenarinda.ben Senİn İÇİn DÖktÜĞÜm GÖzyaŞlariyla. Sense Sevmeyİ Bİlmeyen Kalbİnle, Dururuz Yanyana ... Yalanci AŞkim |
yüreğimde sanki fırtınalar kopuyor
bu kalp bir seni özlüyor hasretin yüreğimde çoşuyor bu can bir sana yanıyor aşkın kalbimde büyüyor kalbimin yarası durmadan kanıyor bu kalp bir seni özlüyor hasretin bedenimi sarıyor gülüşlerin beynimde yaşıyor düşlerin rüyalarımı süslüyor sevgin yüreğimde büyüyor bu kalp bir seni özlüyor seslerin kulaklarımda çınlıyor sensizlik kalbimi yakıyor bu can senin için yaşıyor bu kalp bir seni özlüyor |
nerdesin sen sevdiğim
ölene kadar gönül verdiğim mezara kadar seveceğim nerdesin sen sevdiğim nerdesin sen baharım gönlümdeki tek yaprağım gözlerimde yetişen tomurcuğum nerdesin sen baharım |
o bilmezdi hiç her gece nasılda ağladığımı
o bilmezdi hiç nasılda sevdiğimi o hiç düşünmedi ki ardından yıkıp döktüğü hayatları kimlerin onu anarken lanet edebileceğini hiç düşünmedi o hep anlık yaşadı. aşkı,sevgiyi,zamanı... en büyük bencilliğini de aşka yaptı hep. o hiç sevmezdi ki; sadece öyle zannederdi ve inandırırdı da. kalp her zaman inanırdı onun oyunlarına kim olursa olsun hep kanardı yalanlarına. farkında mıydı bu yaşananların? o hiç vurgun yaşamamışmıydı aşka dair? hiç y |
sen benim aşkıma
sana olan hislerime hiç bitmeyen tükenmeyen aşkıma layık değilsin sen benim sevdama seni seven yüreğime seninle çarpan kalbime layık değilsin sen mutlu olmaya sana bakan bir çift göze hiç tükenmeyen aşka sen benim aşkıma layık değilsin........ |
AĞLADIM
Hüzün yıldızları parlıyor bugün gökyüzünde, Bu gece yine için için yanıyorum, Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini... Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor... Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum, Onları sana benzetiyorum, Kararmış kalbimin bir kenarında yanan meşale misali... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.