![]() |
ÖlÜrsem Sevgİlİm Sana KavuŞamadan.
Bİr Mezar Kazdir Ama AĞlamadan, Kefenİmİn Rengİnİ İsterİm Kara; Örnek Olsun Sevİpte Ayrilanlara. Bİr GÜn Yolun DÜŞerse MezarliĞa Otlari SararmiŞ Bİr Mezar Arama ÇÜnkÜ O AŞkin Kurbani OlmuŞ, Tam;15 YaŞinda |
sen yoksan zaman yok
saatler ilerlemiyor artık yokluğun dayanılmaz zamansızlık halinde işliyor içime dakikalara biryıl aralığını yüklediğin yetmezmi beklanildiğini ve nasıl olsa BEKLENECEĞİNİ BİLDİĞİN İÇİN GELMİYORSUN DEĞİL Mİİ ÇEKTİĞİM TARİFSİZ ÜZÜNTÜLER SANA KİM BİLİR NASIL BİR TATA VERİYOR YOKSA GELİRDİN BEKLETMEZDİN BENİ... ZAMANIN ÇILDIRTAN KARANLIĞINA İTMEZDİN BENİ BİR AN UNUTABİLECEĞİMİ DÜŞÜNSENGELİRDİN ELBETTE VE BİR DAHA AYRILMAZDIN BENDEN... GURURUN SENİ UNUTMAMA |
AŞK MEKTUPLARI
Bitsin seninle aşk mektupları Seninle başladı, bitsin seninle... Ve gün be gün, ben seni düşünürüm. Sen benim herşeyimsin ey sevgili. Rüzgarlara ezberlettim türkülerimi, Ben hep uzaklara türkü yazarım Sılamsın, sevdamsın, sabır taşımsın Kalemim adından başka ad yazmaz Bu kütükte başka bir ad okunmaz Narına nuruna kurban olduğum Seven sevdiğinden asla yakınmaz Ben sevda bölüğünde kıdemli bir askerim Terhis olsam gidecek bir yerim yok Yüreğimden başka silah |
kahrolmak varsa hayatımda razıyım
ağlamak varsa yaşamımda,razıyım ha diyorsun sen sevmesini bilmiyorsun işte orda dur! sevmesini biliriz,onun içinde ölürüz biz sevda uğruna hayatımızı feda ederiz. serserilik yapmış olabiliriz ama aşık olmasınıda biliriz şimdi size diyorum benim suçum neydi be güzelim hergün kahroluyorum sevmek yanlış ise o zaman bana doğruları söylemeyin. kaderde gülmek yoksa yapılacak bir şey yok ne yapalım hayat deeyip geçelim |
Bilinirki ayrılık acı verir insana.Ama bir güzel yanıda vardır; gerçek
sevgileri alabildiğince büyütür sevenin içinde.İşte bu yüzden yazıyorum sana bunları.Sensiz kaldığım heran sensiz olamayacağımı, sensiz yaşayamayacağımı ve sensiz bu dünyada bir 'hiç' olduğumu anlıyorum.Seni her gördüğümde senden gelen o güzel kokuyu sineme çeker, yokluğunda o kokuyla kurardım hayallerimi...Şimdi ne sen varsın ne de o güzel kokun...Ayrıldık ama ...Ben hala seviyorum seni....&&&..S.... |
Gözünün doğduğu yerde beni beklermisin?
Aldığın her nefeste beni düşünebilirmisin? Elini boş yüreğine koyduğunda beni hissedebilirmisin? Bensiz hayatı gururuna yedirebilirmisin??? Neden,neden terkettin , Neden çaresiz bıraktın , Neden,Neden.... Böyle çekip gittin , Neden gönülden sevipte ayırdın bizi, NEDEN,NEDEN,NEDEN??? MUSTAFA COŞKUN |
GÖzÜn Çiksin Ayrilik Yİne Benİmİ Buldun
Adin Batsin Kader AŞkimi Kuruttun Yerİn Dİbİne Gİresİn DÜnya İnsanlari Kudurttun Ya Sen Sevgİlİ Neden Benİ Unuttun YaŞamimdakİ Buluttun İÇİmdekİ Umuttun Benİ Hayattan SoĞuttun SÖyle Sevgİlİ Neden Benİ Unuttun Ayrilik Uzaklardasin Şİmdİ Ellerİm YetİŞmİyo Sana GÖzlerİm GÖrmİyo Senİ Kulaklarim Duymuyosenİ Hayatim YaŞanmiyosensİz BoŞver YaŞamasakta Olur Sensİz Anlami Olmuyo Çunku Sen En BÜyÜk Nedenİmsİn |
Aynadaki yüzüm
Durmaz ağlıyordu iki gözüm Sordum kendi kendime bu ne hüzün Dostsuz geçiyor gecem gündüzüm Teselli oldu aynadaki yüzüm Bir ben kalmıştım bende Silinmişti gönlümden gelip geçende Yalan hiç uğramadı şu dilime Belkide bu yüzden aynadaki yüzüm kaldı dost diye Bazen acı bazen tatlı yaşadık seninle Bazen çocuklar gibi sevindik yüz yüze Hiç bir zaman küsmedik birbirimize Sırlarımız olmadı saklamadık ikimizde Gizlemedin benden asla beni Gösterdin yıllar |
Aşkın hesabı yok
Aşkın hesabı yok Aşkı seninle toplayalım Eşittir sen ve ben Sakın çıkartma yapmayalım Eksi koyarsan ölürüm ben Bölme yapma sakın Aşkımı ayıramam ben Çarpmaya razı olurum Aşkımı katlarım hiç düşünmeden Yüzdelik hesaplama sakın Yüzde bini sen ve ben Matematikte en son sayı Aşkım yine sen ve ben Ne böl ne topla ne de çıkar beni Hesaplarla düşünme sevgimi Sıfır koyma sakın aşkıma Seviyorum seni sonsuz sayıda |
ne zaman bir güle dokunduysam
kurudu... nezaman bir papatya kokladıysam kırılıverdi incecik belinden nezaman bir çocuk okşadıysam ağladı susturamadılar... dostlarım unutup gittiler sevdiklerim ağlattılar... şimdi bir korku var içimde sanki dokunsam kırılıverecekmişsin günden güne kuruyacakmışsın gibi... okşasam saçlarını ağlayacakmışsın sevsem benden kaçacakmışsın gibi... ne olur anla sevdiğim!!! kaybetmemek için uzaktan seviyorum seni... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.