![]() |
Ağlamayı da unutur gözler,tıpkı gülmeyi unuttuğu gibi.Ağlamanın bir
fayda vermediğini ve gözyaşlarının karı doyurmadığını öğrenir insan zamanla ve çoğu zaman da ağlamak pes etmektir hayata...Yıkılan her ümit,uçup giden her hayal,sahte bir rüyanın ardından yıkılmamak,bir dağ gibi çökmemek için ayakta durabilmek insanoğlu olmanın belki de en zor tarafından biridir çoğu zaman.Ama insanoğluna en çok yakışan küçükkn gördüğü düşleri,elini eteğini çeksede kalabalıklar,ıssızlığa dönüşse de güçlü olmak |
Camların buğusua adını yazdım
Damla olup birbir avucuma düştüler... O damlaları defalarca öptüm ama; Hasretini bir türlü GİDERMEDİLER... |
LİSELİM 1.MEKTUP
Aklıma sen geldin birden bire Bırakıp gittiğimden beri ne yapıyorsun Lİselim? Hala bana lanet okuyor musun? Yoksa özlemim yakıyor mu içini Beni kolay unutamıyor musun? Gözlerine dolan yaşları gizlemek için Saf saf toz kağıdı değişini hatırlıyor musun? Attığın her adımda adımı heceliyor musun? Arkadaş grubunda ben konuşulduğumda Gözlerin kızarıp doluyormuş Liselim? Ben her zamanki gibiyim |
Fark ettin mi dünya ne yalanmıs
Ama gerçek olan aşkımızmış Damlayan göz yaşı değil kanmış İnsan hayatı meğer birer yalanmış Mecnun Layla için boşa yanmış Eğer beni unutmazsan bu kalp sonsuza kadar seninle atarmış...(baş harflerine dikkat) YALNIZRACÜL_İSMAİL |
ağlasam sesimi duyar mısın?
söylesene,susturabilir misin beni? sewsem seni delice; durdurabilirmisin ki? hani bir resmin wardı cüzdanında. yanında benim,bıraktığın şimdi hiç birşey yok hatıralarda, düşündükçe ağladığım nasıl sewdin ki sen beni? aşkın çoğu azı olmaz. sorarım,nasıl bıraktın? böyle wazgeçmek olmaz. şimdi herşey anlamsız olacak. kırık dökük anılarla.. biliyorum,yeniden başlamak zor olacak. kalbimdeki yaralarla.. bu yaptığın yanına kalırmıydı s |
dalga geçtin neden?
bırakıp gittin neden? gözyaşım yok artık sende yoksun artık Gözümden akan yaşa karıştın!!!:(:( |
bi kere dedim aşkım diye
bir daha diyemem bi kere dedim seviyorum diye bir daha diyemem göz yaşı az gelir aşkına kan aksın gözlerimden bir kere dedim canımsın diye bir daha diyemem yüzüne bakıp söyleyemesemde döküyorum duygularımı ...SEVDİM,SEVİYORUM,SEVECEĞİM... AŞKIMM ELVEDA!!! |
gülün kokusuna,
senin bakışına hayranım, seni SeV!yorUm, İlk değil AmA @şkıM, B@n@ zeh!r oL@n gündüzü Ve geCemde, SeN!n h@y@l!nle y@şıyorum. işTe böyle sevdim bEn seNi. Dün y@yA b!n defA gelseM, YiNe Sen! sEverDim; CanıM Aşkım. |
her anım en olmuş
sensiz geçen günlerimde gözlerim kan dolmuş demek büyük sevda dedikleri buymuş sevdiğin senden bedenen gitse bile ruhen gitmiyormuş gözlerin gelir gözümün önüne her gece seni sevdim ben sadece seviyorum seni hala delice sen bana dönmedikçe gel al canımı beni bıraktığın gibi yıldızlı gecede MUSTAFA COŞKUN |
Sen değilim ben sevdiğimi bir anda sileyim. Ben seni havam,suyum gibi
sevdim.Nasıl insan bunlarsız yapamıyorsa bende sensiz yapamıyorum.Hep bir tarafım eksik,hep içimde bir yerim acıyor.Her saniyem bir ölüm,bir acı.Ben senden gittim.Ama sen benden gitmedin ve gitmeyeceksin.Bu can Tanrıya söz verdi.(Seni ömrünün sonuna dek sevecek).Bu dünyada istediğim birşey var o da senin tekrar bana dönmen.Ne olur ölmeden önce dön bana. SEN SİLSİN BENİ HAYAT SAYFANDAN BENSE SENİ HAYATIMIN ANLAMI YAPTIM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.