![]() |
Rüyam
Ben bir rüyayım Bazan düş bazan hayal. Sakın bana aldanma. Yoksa sende yanarsın. Sevgim sonsuz benim Tutkularım bedelsiz Duygularım çok derin Aşklarım acı verir insanlara. İstersen yaklaş bana. uzat elini. Sakın unutma yanarsın. Şiirlerim yazılarım hayatım. Dikkat et seni zehirlemesin. İstersen. Dudaklarımdan bir buse al. Önce tadımlık sonra doyumluk. Acıysa tadı hemen kaçar gidersin. Ama sana yalvarıyorum ayrılıktan söz etme Gülüm benim tercih Senin. Seni çok seviyorum bırakma beni. Z.Ar Zeki Arlan |
Rüzgar
Rüzgarı takip et sana tatlı bır esintı getırır korkma derdını soyle bana ulaştırır. Gözlerını ver ışıltısını ulaştırır. dudaklarından bır nefes ver. benı azdırır. Boş ver hayatı içini karartır. sen yaşamana bak çok tatlıdır. deli dolu. 09/07/2003 Zeki Arlan |
Rüzgar...
Denizlerin üzerinde ufacık dalga gibi geleceğim yanına görmem lazım seni duymam lazım Bakarsın rüzgar yine alır götürür beni kirpiklerinin arasına damla olur dokunurum yanağına. buharlaşır varırım toprağına. Zeki Arlan |
Rüzgarın_izi...
Hüzünlü yollarında acısından göz yaşı damlamamışsa sevdanın neye yararki depreşmenin bırak maviler ağlasın bırak ki zaman geçmişi onarsın bırak ki rüzgarın_izi kalsın. ah güzel kadın ne kadar güzel görünürsün viranemden, bir bilsen.... lakin; sen uvutamazsın ki derdini sevdamın iyisimi, sen hasretimde kal ben buralarda öleyim... seni daha çok seveyim... _en & _en... Zeki Arlan |
Saat 02
Saat 02 soğuk sımsıkı. Gecenin pusu, gizemi. Günahların gece'nin karanlığıyla örtüşmesi. Gecenin karanlığıyla özgürlüğüne kavuşmuş. Günahların zamanı. Sevişme vakti.! ! Bulutların üstünde, Karanlığın koynuna girmiş. Fitursuzca sevişen özgür yıldızlar. Onların tek şahidi Ay. Sevgilim, istermisin, hepsi. Aşkımızın şahidi olsunlar. SEVGİLİ... 2002... Zeki Arlan |
Saat 06.30
Saat 06.30 Günün en sevdiğim vakti. Kulaklarımı okşayan mucizevi bir ezgi. Günün tazeliğinde, Sabahın nuru, ezan sesi. İlk duam Tanrının verdiği yeni güne şükürler olsun. Sonraki sensin zevcem. İyi ki varsın. Rızkların dağıtıldığı zaman sabahın ilk ışıkları Pencereme vuran aydınlık ve Senin habercin kalbimin tıkırtısı. Serçeciklerde uyanmış nazlı,nazlı. Dışarıda amansız bir koşturmaca var Yaşamın durmaksızın akmasına karşı. Neler yaşayacağız, göreceğiz kim bilir, Ne yaslar tutacak, ne kahkahalar atacağız. Kim bilir bir gün aniden gitmelerim ola bilirde Üzersem seni, Kaldıra bilir misin. Bensizliği fark eder misin. Akşamın ezanı daha bir yanık olur. Ezandan önce, ölenlerin selası okunur. Kimi garip olur, kimileri ölünce garip olur. Lakin hepsi toprak olur. Seni seviyorum aşkım... Ben her sabah duacı olurum. Ben her akşam gün batımı bir garip olurum...... Mehtaba bayılırım, sen aklımdan çıkmazsın sana deli olurum... Sevgili........................................... ........ 10/04/2004 Zeki Arlan |
Sabahlar uzak.
Sabahlar uzak Gün bizim Gece ikimizin. Öpmeliyim seni. Mehtab'da Ay ışığında. Sabahlar uzak, Benimle olurmusun Hatırıma. SEVGİLİ... 09/2002 Zeki Arlan |
Sabretmeli...
Kocaman ve uzun bir geceydi ertesi. gün ağarmadan kapandı perdesi ve akşamın selamı zehir zemberek gibi bir gürültü ardından bardaktan boşalırcasına yağmur. toprak doydu artık her damla sert bir kurşun misali. saplandı mızrak gibi toprağa ve bağrıma acı acı. Tatmadım sevgilim doyasıya seni sıcacık tenıni iri gözlerini. gece aralandığın da göreceksin yıldızlar orada. tatmadığımız hislerin kokusu. çektiğimiz acıların sonu. yarım bıraktığım şiirlerimin konusu. hepsi bir anlam Sabretmeli.......SEVGİLİ... 22/08/2003 Zeki Arlan |
Safa
benım düşümde sen varsın kalbımde sefan senın sefanı surmek sana doyasıya sarılmak. sana baygın baygın bakmak isterdım.. dunya cok guzel ayriliklar olmasa sevgi daha guzel askin kiymetini bilebilseydik asklar olumsuz deyildir dostluklar bakidir insan sevgisi baki her insan sevgiyle buyumeli karinlar acikmasa beyinler aciksa ve sevgiyle beslenip buyuye bilseydik keskem zeki arlan/04/07/2002 Zeki Arlan |
Saka kuşları...
Küçücüktür sakacıklar. Lakin esrarlıdır bakışları. Bilmem farket tinizmi. Hepside söz dinlerler. Kaçı verirler hemencecik avludan. Küçücük yürekleri. Pır pır. Hele sevdalı olanları. Her bahar, Ayyaşdır onlar. Ezer gecer hayat arabası. Serçe kuşlarını. Her yeni yıl tazelenirler. Kısacıktır hayatları. Tıpkı yeni Aşklar gibi. 04/04/2003 Zeki Arlan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.