![]() |
üzerinde ezici ayaklarının geçeceği
karelerinde olmayacağım kaldırımın güneş ateşini döktüğünde şöyle bir geçeceksin yanımdan yanacak yüreğimin en diplerine yağmurları biriktirdim uyumadan ben hep baktığın yerde alaycı işte şu yıldızdı dediğin olmayacağım hiç kaymayacağım dileklerinde hep işte orda asılıyım gözbebeğinde.... |
Asın beni
Sağ komayın bu hayatta Yarınlara uzanacak Umutlara engelleyin Yarınlara bakacağım gözlerimi kapatın Sağ komayın beni Asın acımadan Asın… Yoksa sonra pişman olursunuz Asın beni… |
Hiç bilmediğim bir heceye göçtüm
Özel bir uda fazladan takılmış tele Kıraçları yeşerten dokuzuncu notaya. Hikâye anlatmayacağım, yarım kalan yolculuklar da varıştır aslında Öyle oldu: Boş evin balkonunda oturmuş bakışıyorduk Hiç tanımadığım şehir ha bire yarılıyordu bildik ırmak tarafından. Öyle gözler bilinir, maral bakışlı ama dizesiz Fersiz ama üstünde ahşap köprü olan göl Nişangâh değil ama varılıp çalınabilir kapı. Sözleşmemizde ‘Sen ya da başkası olabilir’ maddesi Boş evin penceresi vukuat haberleriyle örtülü Badana için kullanılmış topal masada rakımız... Aykırı mektebin taze boyasını solumak biz ilk şakirtlere düştü Çağın kenarında sözler karalama, edimler taslak İcazet umudu yok, bizimki döne döne tedris. Mutsuzluğun bir nedeni frendir, bir nedeni hız Kurtarmaz kimseyi bir bölmenin camındaki bezemeler Anlam türemez bir yerin başka bir yeri andırışından. Yeniden örgütlemeli yüreklerde milis aşkları Başka perdeye göçürülmüş notalarda ahengi. |
Hiç bilmediğim bir heceye göçtüm
Özel bir uda fazladan takılmış tele Kıraçları yeşerten dokuzuncu notaya. Hikâye anlatmayacağım, yarım kalan yolculuklar da varıştır aslında Öyle oldu: Boş evin balkonunda oturmuş bakışıyorduk Hiç tanımadığım şehir ha bire yarılıyordu bildik ırmak tarafından. Öyle gözler bilinir, maral bakışlı ama dizesiz Fersiz ama üstünde ahşap köprü olan göl Nişangâh değil ama varılıp çalınabilir kapı. Sözleşmemizde ‘Sen ya da başkası olabilir’ maddesi Boş evin penceresi vukuat haberleriyle örtülü Badana için kullanılmış topal masada rakımız... Aykırı mektebin taze boyasını solumak biz ilk şakirtlere düştü Çağın kenarında sözler karalama, edimler taslak İcazet umudu yok, bizimki döne döne tedris. Mutsuzluğun bir nedeni frendir, bir nedeni hız Kurtarmaz kimseyi bir bölmenin camındaki bezemeler Anlam türemez bir yerin başka bir yeri andırışından. Yeniden örgütlemeli yüreklerde milis aşkları Başka perdeye göçürülmüş notalarda ahengi. |
Hayat bir asırlık çınar gibi
Yaşanmış gibi geliyor insana Vucudu haritaya benziyor Farklı şeyler anlatıyor coğrafyası Bir bölgesi aşklarını Bir bölgesi hüzünlerini Okyanuslar kadar gözleri Engin ve derin Göç edecek bir kuş gibi Ne zaman ve nereye gideceği Belli olmayan bir kuş gibi Bir yolcu gibi Bileti kesilmiş zamanını bekliyor |
Sevdanın adı var mı?
Aşk koca bir yalan mı? Her sevdanın sonu ayrılık mı? Ayrılıksız sevda olamaz mı? Sevda denilen şey Güzele bakıp ta yüreğinin çarpması mıdır? Yoksa senin güzel Gördüğünde takılıp kalmak mıdır? Aşk Alkımında ( ? ) bırakan üç harf A.Ş.K. İşte budur herkesin sonu Açıklaması olmayan dipsiz bir kuyu. |
Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin. Bir ısıtır, bir üşütür, bir ağlatır, bir güldürür; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin. |
Emanet etmeyeceksin kendini asla
Ne evin anahtarını ne de kalbinin tapusunu Kalmayacak gözün pencerede kapıda Bir kere müsaade ettin mi kahrolasıya Ayvayı yediğinin resm-i vesikasıdır aslında Sanmayasın kaçacak bir delik vardır Ne kadar çabuk dönersen yanına kardır Etmeyeceksin kendini büsbütün emanet Yazık edersin değmez çektiğin sefalet Güldüğüne bakma sakın ha aldanma Huyudur böyle gözükür hep tozpembe Emanet etmeyeceksin benliğini asla Çalıverir günlerini aylarını yıllarını Sevdiğin yerden vurur defalarca Yaralar insanı çünkü Aşk tır bunun adı. |
Yalnız biten her akşam da
seni ararım yanı başımda gözlerim uzaklara dal sada hayalin hep başucum da. Sen vardın her nefes alışım da sen vardın gözyaşlarım da sen yanımda olmasan da kalbim hep senin yanın da. Artık güneş sensiz doğsa da bu şehir sana ağlasa da ne kadar sana sussam da biliyorum dönmezsin bana. |
Aşk için dünya değil evren verilir
Değerini bilmeyenler için kalp mi verilir Değer bilmeyenlere kalp verirsen Ölümünü hazırlarsın kendi ellerinden |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.