![]() |
Kaçmaya çalışırken
Hayatın kısır döngülerinde Umutlarım bir bir öldü Dost sandıklarımın süngülerinde Gece gündüze inat Karanlığını verdi hep yüreğime Sus pus oldu aydınlık Hiç çıkamadı önüme Oysa fanusta yakmıştım Yürekleri aydınlatsın diye mumları Hesap edememişim dikine esen fırtınaları” Diyordu o mağrur ve onurlu kadın Nedenlerini gördüm, toprağın bağrına mezar eşerken Akmayan, akamayan gözyaşlarını seyrettim her defasında Bir martı gibi süzülüp, yüreğimin deryasına hüzünle düşerken Siz hiç, aklanmış bir yüreğin Karanlığa yürüdüğünü gördünüz mü? Ben gördüm, bir kadının onurlu gözlerinde Uzattım ellerimi, önce korktu sonra tuttu Hissettim, beklediği sadece ama sadece umuttu. Kalkanlarını dövmüştü yıllarca acılar En sevilmesi gerekenler, sevilmeyi hak etmemişti Dokunduğumda, parmaklarımı ateşe verdi Yüreğindeki o kesif sancılar Sonra Yüreğinde ki cam kırıklarında yürüdüm Canım yandı en az onun kadar Belki de ondan bile fazla Bir şarkı söyledim usulca kulağına Gülümsedi, gözlerinde belki de ilk kez güneş belirdi Bu çok güzel bir şarkı dedi ve eşlik etti “Bende seni” Gözlerinde bir şey okudum Diyordu ki “İşte gönlüm ve kulağım yıllarca bu şarkıyı bekledi” Anladık ki Aynı şarkıda buluştuk, aynı muştuda Yeniden oluştuk. Hiç ayrılmamak üzere… Tanıdığım en onurlu ve en gururlu, Saygının bile saygısını kazanmış kadına sevgilerimle |
Sevmeyi bilemedin
Sevilmeye hakkın yok Gün sayıp beklemedin Özlenmeye hakkın yok! Sevdamla coşmadın ki Dağ deniz aşmadın ki Umutla koşmadın ki Kavuşmaya hakkın yok!... |
¤ SIGINAK ¤
sözün yine hep aşktan yanaysa sevgilim sen sakla bir kaçağı belki yorgun ve yaralıdır hâlâ ölüm basmıştır son sığınağı sus ve sadece dinle sessizliği perdeleri çek ışıkları söndür bir selam bir haber gönderir belki sesleri hiç duyulmayan dostlar bir cigara sar bitlis tütününden bir çay demle sonra, anısı kalsın bekle başında onun sabaha dek belki benim sana böyle sığınan yapayalnız ve öylesine yorgun kimliği duvarlarda kalan bir kaçak. |
¤ BuLutum oL ¤
Yağmurum ol, Umudum ol sen. Gökyüzünden tane tane Yağ üstüme sen. Islansın üstüm başım, Hem de yüreğim. Donsun iliklerim Kendimden geçeyim... Gökyüzüm ol, Işığım ol, Güneşim ol sen. Iısınsın ellerim, Isınsın bedenim. Sevgin ile dolsun, Taşsın yüreğim... Yaprağım ol, Çiçeğim ol, Baharım ol sen. Yıllara nispetim, Gençliğim ol sen. Avuçlarımdan kayan Zamanım ol sen. Aldığım her nefes ol, Benim ol sen... |
¤ Neden mi? ¤
Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ... Şafağın her söküşünde Saçlarından hayata asılmamın tek nedeni sen varsın Unutma! ...sana tutku halinde bağlanmam için Milyonlarca sebebim var.... Şu çirkef dünyada tek parıltı sensin Ünlü bir heykeltıraşın spatulasından çıkmış gibi Fakat...sönük bir parıltı değil.. Güneşin tüm ışıklarını silik bırakan bir parıltı Şu kuru ayazda içimi yakan bir volkan gibisin Cayır cayır esiyorsun Yüreğime işleyerek.. Sonrada çekip gidiyorsun Ne zaman yaktığını ne zaman geldiğini fark etmeden... Seni Seviyorum NEDEN Mİ? |
Seni sevdim,
sevgilerin en güzelini vermek için. Seni düşündüm *******ce, en güzel düşlerimde yaşattım seni. Ne varsa sana adadım elimdekileri, sana adadım, yüreğimin her zerresini. Yanlızca sen sev istedim, sen sar istedim, yüreğimin her köşesini. Seni gördüm nereye baktıysam... |
sana nasıL muhtacım
anlatsam geLirmisin geL geL.. anLatayım bir dinLe yinede sen biLirsin.. sahiLLere daLgaLar.. dalgalara rüzgarlar ruzgarala bulutlar muhtac ben sana muhtacım ben sana susamısım yinede Sen biLirsin.. SoyLe dusun sevgiLim Senin icin ben neyim..? benim icin herseysin |
Kim Bilir?
bilinmez daha kaç zaman geçecek önümüzden hercai aşklarda pervasızca bonkörce harcanarak bulutlar uçuşacak göğümüzde dolanacak yumak yumak deli rüzgarlar savuracak bizi kimbilir hangi iklimlerin güz vakitlerine... haylaz yağmurlarla ıslanacağız sırılsıklam... hüzünlü şarkıların kanatlarında revan olacağız yollara kimbilir nasıl ağlayacağız küsüp giden kuşlara... kalbi kırık kırlangıçlara... bilinmez kaç gönül yarası kanatacak gözlerimizi yaralı aşk naraları bölecek derin uykularımızı kimbilir kaç kar daha yağıp örtecek vicdanımızın lekesi, ihanetlerin izini bu bahar olmadı bir başka bahara diye kaç mevsim ertelenecek yüreğimizde beklediğimiz o bereketli hasat bu bağbozumu da olmadı diye gönül bağımızın üzümleri belki de dalında kuruyacak ya bırakacağız yaşanmamış gibi bu aşkı akıp gidecek ellerimizden ya buluşacağız bir ekim gecesinde ertelediğimiz sevdamızı çıkarıp zamanın yamalı bohçasından sevişeceğiz pervasızca ayışığında... kanter içinde... öpüşmelerle kesilecek nefesimiz masum günahların ilk hevesinde |
Belki o an ikimiz de yıldızları seyrediyoruz
Aslında ben seni hayal ediyorum. Belki o an yakamozun ışıltılarına dalmışız ikimiz de Aslında ben seni görüyorum. Belki o an ikimiz de sessizliği dinliyoruz Aslında ben seni duyuyorum. Belki o an derinlere dalmışız ikimiz de Aslında ben seni düşünüyorum. Belki o an ikimiz de aynı havayı soluyoruz Aslında ben seni yaşıyorum.. |
Dondurdugun yûregimi yeniden eritebilirmisin.
Yaktigin içimi tekrar sôndûrebilirmisin. Kirdigin kalbimi tekrar tamir edebilirmisin. Akittigin gôz yaslarimi durdurabilirmisin. Bu kalpsizligini tasiyamaz oldum ben bittim artik. Senin ugruna canimi verdim geri verebilirmisin. Askima leke sûrdûn bu lekeyi yok edebilirmisin. Beni yalniz biraktin bu yalnizligimi doldurabilirmisin. Kimligime hakaretler ettin gûzel sôzler sôylemesini bilirmisin. Bu kalpsizligini tasiyamaz oldum ben bittim artik. Seni canima can olarak ekledim sen beni ekleyebildinmi. Ben seni ôlûmû bile gôze alarak sevdim ya sen beni sevdinmi. Ben senin ugruna herseyimi verdim ya sen verebildinmi. Senin yoluna kurban ettim ben kendimi ya sen farkettinmi. Bu kalpsizligini tasiyamaz oldum ben bittim artik. Gônûl gûllerimi soldurdun tekrar canlandirabilirmisin. Sen bana ihanet ederken ben yaslar tuttum ya sen yas nedir bilirmisin. Beni benden aldin benligimi geri verebilirmisin. Ben seni çok seviyorum dedim ya sen bir kez bile olsun sôyleyebildinmi. Bu kalpsizligini tasiyamaz oldum ben bittim artik. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.