![]() |
ve var olmaktı bir tek hatam
biz olmasaydı hiç keşke bu görünen BEN olsaydım hiç var olmasaydım eğer bir BEN vardı bizden önce bir BEN yaşamaya değer bir BEN vardı bizden önce ve oyuncaktı bedende ruh gülüşler sahte... içimdekiler apayrı düşmanımla dost gibiyim bir tek beden BEN den gayrı bir BEN olabilseydim bir BEN.. ah bulsaydım bir yolunu ilk BEN liğime dalardım rüyasını bile göremediğim ta |
Bİr De Sana BÜyÜk Derler Ankara
Bİlmezler Kİ... Ben Ne Kadar GÖrÜrsem YÜzÜnÜ O Kadar DeĞerlİsİn Benİm İÇİn DÜnyada Ben Ne Kadar Hİssedersem VarliĞini O Kadar Yer Alirsin GÖnlÜmde Kİ Harİtada Ve Ne Kadar Yalnizsam O Kadar BoŞ Ne Kadar Kalabaliksam O Kadar Civil Civilsin Benİm İÇİn Bİr De Sana BÜyÜk Derler Ankara Bİlmezler Kİ... Yarİm İÇİndeyse GÜzelsİn Benİm İÇİn Ve BÜyÜksÜn GÖzlerİmİn AÇik OlduĞu Karar Aydinlik GÖzlerİmİn Her KapaniŞi Kadar Karanliksin BoŞaltirsin İÇİnde Kİ |
Fİzİk İle AraŞtirdim
Kİmya İle ÇÖzdÜm İngİlİzce İle SÖylÜyorum I Love You |
yıldızlara bakarmısın *******ı ve sayarmısın kayıp gıdenlerı insan
sayısınca yıldız varmış insan ölünce yıldızı'da kayarmış sen bır yıldız tut o ben olayımsen şarkılar söyle ben parlayayım ve bır gun anıden yıldızın kaydıgında sen şarkına devam et aglama sakın arkamdan. |
dün bugün belkide yarın
seni ben cok sevmıstım dün bugün belkide öbür gün seni ben yine sevmiştim sen bunu anlamadın gülüm ama yeter anlayacaksın anla anla beni seviyorum deliler gibi anla anla beni seviyorum..seviyorumdeliler gibi....:):):) |
O GÜn Kayip Gİttİn Ellerİmden
AĞladiĞimi GÖrmesİnler Dİye GÖzlerİmİ YokluĞunu Hİssetmesİnler Dİye Ellerİmİ Yumdum KoŞamadim,aĞlayamadim YanlizliĞa Biraktim Kendİmİ Sevmenİn Tadini Sende Bulmak Varken SensİzlİĞİ Ne Çok YaŞadim Bİr Bİlsen Benİ Anlayabİlsen O GÜnÜn Sevİncİ Vardi Sende Benİmse Kabusum Oldu O Gece Unutmak İstesemde Ben Senİ Ne Ellerİm İzİn Verdİ Nede GÖzlerİm *******le DertleŞtİm *******le AĞladim GÜndÜzler Anlamadi Benİ Yarin Yİne GÜneŞ DoĞacak Yİne KuŞlar Ötecek |
Sana DeĞİl Sİtemİm Kendİme
Kalbİme GÜvenecek Omzunda AĞlayacaĞim Bana Destek Olucak Bu DÜnya Nin TÜmpİslİklerİnden Kurtaricak Bİrİnİ Aradim Ben Hep OyÜzdenya Senİn Omuzlarinda Hep Daha BÜyÜkbİ Sorumlluk Vardi Bİttİ İŞte TaŞiyamadin Bİttİ Seve Seve |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. |
Sustum...! Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum!
Tam acılarımı haykıracaktım ki, sustum...! Bir çığlık kanıyor demedim en derininde yüreğimin... İçimdeki volkanları boğarak sustum...! Açmadım kimselere yüreğimi...! Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum...! Hüznü yüzümde, acıları gözlerimde topladım sustum...! Bir ah sürüp dudaklarıma... Ne kadar susulacaksa, o kadar sustum !!! |
Yorgunum Meleğim... Çok yorgunum hem de... Ruhen, beynen, bedenen...
Tükenmişlikler içindeyim... Toparlanmaya çalışıyorum, olmuyor... Bari diyorum daha dibe batma Senfoni... İçimden hiçbir şey gelmiyor... Sadece zorundalıklarımı yerine getiriyorum... O da mecburen... Buz kestim herşeylere... Ve herkeslere... İnsan gibi insan olmak zor... Çok zor hem de... Öyle çok sorumluluğumuz var ki... Yapmamız gereken öyle çok şey... İstesek de, istemesek de... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.