![]() |
birgün yolda yürüren birisini gördüm
içim öyle bir titredi ki ... heran kuş gibi uçabilirdim ve uçuyordum da... aşk insana hiç yapmadığı şeyleri yaptırıyor ben gece hiç dışarı çıkmazdım ondan sonra gece eve gelmez oldum sabahlara kadar penceresinin dibinde bekledim. belki penceredenbakar görürüm diye... birtek yüzünü görmek için sabahlara kadar beklemek... insana deli derler ama aşık bir insan deli değil zır delidir. aşık insan ne yaptığını bilmez gözü birşey görmez... |
terk edenler gibi bu dünyada yalancı.
bırakıp giden gibi ömürde aldatıcı. sevgiliyken deli gibi severken ayrılmak. hayatta en büyük ama en büyük acı. sevmeyene kolaydır,bırakıp gitmek. maziyi hiçmiş gibi unutup silmek. sevene düşerse acılar içinde ölmek. sevildiğini bile bile hep sevmek. HEP SEVMEK........ |
gülen gözler sahte sözler
aşkı tatmış yürekler sevgiden yoksun,yanımda değilsin ellerin soğumuş yine... sözcükler dökülüyor dudaklarımdan duyabiliyormusun beni sesim ulaşıyormu oralara anlayabiliyormusun yüreğimdeki tutkuyu sevgiyi... sende mi haykırıyorsun yoksa gelmiyor bu dört duvar arasına sesin elimde tek bir resim yarınlar hiç bitmez ya yarınlara kadar beklerim... |
yine engeller var önümüz de yine küçük bir cam arkasından sana mahkum
oldum sevdiğim sen adını küçük camlara yazacak kadar olsan sen adımı yeşil yapraklara yazacak kadar mahkum olsan bile yine ben sana uzaktan mahkum kaldım sevdiğim. sen bir fırtınanın uzak kalmış küçük rüzgarlarındansın. umut dağlarının nevroz çiçeklerini benzesen bile bense seni umut dolu küçük camların arkasın dan bakmaya mahkum mum sevdiğim. hep sen derdin sevdiğim bizi kimse ayıramaz bak işte çıktı biri hemde umut dolu |
o giderken, sevdan sürükler peşinden bedenini ,ama ayakların adım
atamaz, korkar, gözlerine bakmaktan korkar bakıp yanmaktan korkar, dudakların seviyorum demekten korkar,korkar çünkü biliyor sevmediğini işte o an seni bidaha sevmekten korkar ve kaçar kolay gelir kaçmak ama kaybettiğini anlamaz anlasada zaten çoktan kaybetmiştir bence tamamen kaybetmektense o yürek ayrı kalmayı tercih etmiştir |
Sen olmazsan
Maviler ölür. Dudaklarım tuz denizi… Sen olmazsan Kurumuş ağaç gövdesiyim yapraksız Yararı yok gölgemin Ne kuşlara barınak Ne direncim fırtınalara Dingin sular uykusunda gemilerim alabora Gizlenir yağmur sonu gökkuşakları Bulanık sisler arkasına… Sen olmazsan Toprak kokmaz Değişir rengi yaprakların Kuşlar dilini unutur gizemli ötüşlerde. Sen olmazsan Gözlerim Akdeniz güneşinde çarmaha gerilir Akbabalar sevişir gökyüzünde… Kalem tutmaz |
Bakmayın çevremi kuşatanlara
Hüznün,yalnızlığın şairiyim ben Issız ovaların nehiriyim ben İçimde işliyor derin bir yara Aşkın öldürmeyen zehiriyim ben Bakmayın çevremi kuşatanlara Hüznün,yalnızlığın şairiyim ben Kapattım kalbimin son kapısını Dokunun;boşlukta bir taş gibiyim Hafızası ölü nakkaş gibiyim Çekiyorum mutsuzluğun yasını Ayaklara mahkum bir baş gibiyim Kapattım kalbimin son kapısını Dokunun;boşlukta bir taş gibiyim Ölümü yaşadım […] |
Bazı Aralık akşamlarım var benim
Seni tanıdığım sabah kadar aydınlık olan Ve sırf senin için, En güzel kelimeleri bir araya getiriyorum Cümleler kuruyorum, seni anlatmak istiyorum Bembeyaz ve günahsız sayfalara Sadece seni yazıyorum Bitmiyorsun… Düşünüp de yazamadığım şiirler kadar güzelsin Hissedip de söyleyemediğim sözler gibisin Ne yazık ki, Ben seni hep kendi içimde sevmek zorundayım Yani […] |
hayat ne tuhaf öyle değil mi.. bugün diye birşey bile yok hayatta.. ya
dün vardır yada yarın.. ya yaşamışındır yada yaşayacaksın.. ne kadar yaşacağın yarın olsada hepsi dündür aslında.. her şey tükenmek zorunda değil mi insanın hayatında, nefesine kadar.. zamandır her şeyin sonunu bulduran, insanı çıkmazlara sokan.. nelerde alıp götürüyor insandan hiç bir şey getirmeksizin.. hırsızın ta kendisidir zaman.. işte insanda böyle zaman gibi hırsızdır.. insan yarınlarını tüketir doymaz da başkasının ya |
Seviyor mu? Sevmiyor mu?
Küçükken bende gül yapraklarından yapardım. Gerçekden seviyorsan........ Niye inanacaksın ki böyle inançlara......... Kırmızı renk AŞK simgesi diyenler. Siz sevdiğinizden eminmisiniz. Seveceksen içden gerçekden...... Seveceksin be abi......... Erkek adam ağlamaz diyenler. Hiç aşık olmamış galiba.. Aşık olan adam. Her akşam her akşam ağlar. Erkek adam kız peşinde koşmaz diyenler. Sevde kolaysa koşma..... Kedinin ciğerin peşine gidişi gibi.. Çünkü sev |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.