![]() |
bir bahar ki çiçek açmayı bekler
bir sabah ki güneş doğmayı bekler bir leyla ki mecnunu bekler ve düşün ki ben seni bekliyorum ne diyorum biliyormusun seninle beraber el ele gönül gönle koşmak eğlenmek ve coşmak koşmak dağlara uzanamayacağımız dağlara bir birimize baksak ama saatlerce ve konuşmadan tek kelime bile etmeden bakışmak dokunmadan saçlarını okşamak konuşmadan seni seviyorum demek anliyormusun sevgilim ne demek istediğimi (fesih yener) diyarbakır |
DÜngece Yİne Hayalİn Canlandi GÖzlerİmde,doldum Delİcesİne Anladimkİ
Sensİzlİk Haram Bana. |
seni düşünüyorum civcivim
dışarıda yağmur yağıyor, resimlerin var yanımda seni unutmaya çalışıyorum. seni düşünüyorum civcivim dışarıda gök gürlüyor,üşüyorum elektriklerde kesildi yalnızım öylesine,korkuyorum. seni düşünüyorum civcivim ellerimi uzatınca tutabilmeni ben güldükçe gülmeni seninle mutlu olmak istiyorum. seni düşünüyorum civcivim bana bukadar yakınken km. lerce ötede olsanda; şiirlerimle sana gelebiliyorum. seni düşünüyorum civcivim herşeyi tüm acıları unutmak |
Bak sevdiğim unutmadım seni,seviyorum hala ilk günki gibi...Sen de
seviyor musun beni? Sen benim hayatımın bir parçasısın,hayatımın anlamı,yaşama sevincim,vazgeçilmezim...Doluyor ara ara gözlerim...Kalbimde,aklımda bir sen...Dünya kopsa,yer yerinden oynasa umrumda olmuyor. Bir tek sen varsın yüreğimde,benliğimde...Bir tek sen varsın...Bir tek!!! Ayrıldığımızda bile haberim yoktu. Gizlemiştin benden,istememişsin üzülmemi,kendimi kahrediceğimi düşünmüşsün cesaret edememişsin,dilin varmamış söyl |
ben seni hiç sevmedim ki
yorgun akşamlarda görüştüğümüz o *******i sevdim çiçekleri öpüşünü sevdim yolda kol kola yürürken gördüğün çocukları sevişini sevdim ben seni hiç sevmedim ki gittiğin zaman gidişini sevdim geldiğin zamanda evreni sevdim eylül *******inde yağmur altında sırılsıklam oluşumuzu sevdim beni sevdiğini söylediğin günü sevdim ben seni hiç sevmedim ki |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Ben senin yıldız saçlarını anlatırım,
Marmara denizi gözlerini, Bir güle benzemeni... Ben senin Çukurovadaki pamuk ellerini… Bana sadece güzelliğini anlatmak düşer. Sen yurdumun her köşesinde bir parça Bölgeler senden almış güzelliğini Mesela Amasya yanaklarından elmayı Karadeniz burnundan fındığı Kırazı bilmem hangi il dudaklarından çalmış Dedim ya sen yurdumun yedi harikası Seni kimler kıskanmadı ki bebeğim Kimler kıskanmadı ki… Kleopatra hiç sevmezdi seni, M |
Mutluluk bir çocuk gördüğün zaman
Tutup da bağrına basabilmektir Mutluluk yüreğin yandığı zaman Kedere gem vurup gülebilmektir Mutluluk sevilmek sevebilmektir Mutluluk ağlarken gülebilmektir Mutluluk acılar içinde bile Hayata umutla bakabilmektir Bir yaprağı sevmek bir gülü sevmek Bir bitkiyi sevmek bir dalı sevmek Bir yıldıza bakıp dalarsa gözler Mutluluk hayale yol alıvermek |
Hey !
Siz dilenci çocuklar Ne kadar da mutlu görünüyorsunuz. Eliniz, yüzünüz kir içinde Kazaklarınızın kollarında sümük izleri Zorunuza gitmiyor dilenirken Abilerin, ablaların git başımdan demeleri. Her şeye rağmen Şakalaşıyorsunuz yarenlerinizle Istıraba inat mıdır yüzünüzdeki tebessüm Gözlerinizdeki umut… Hey ! Dilenci çocuklar Ne kadar da mutlu görünüyorsunuz? Hey ! Siz dilenci çocuklar Ne kadar da umutlu görünüyorsunuz Oyski ben… Anlatsam dinler |
Hayli zaman oldu görmedim yari
Söyleyin kimseyi sevmeyiversin Ondan başkasına bakmadım gayrı Söyleyin az kaldı bekleyiversin Yüreğimde yanar her an sevdası Tenime işlemiş hasretlık yası Dört yanımda gezer durur hülyası Söyleyin kimseye bakmayıversin Gözleri gecedir, kirpikleri yay Görmesin kıskanır gökyüzünde ay Gönül, yardan ayrı geçen ömür zay Söyleyin kimseyi sarmayıversin Gurbette günlerim zındandan beter Yanmasın bu yürek yazıktır yeter Yaradan yazmışsa ne yapsın kad |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.