![]() |
Adımı kalbinden silipte gittin
Yılları bir güne katıpta gittin Sevgili bir kula satıpta gittin Ardında yaralı bir kalp bıraktın İstemem sevsende senin sevgini Tutamam gelsende senin elini Öpemem ölsemde o gözlerini Ardında yaralı bir kalp bıraktın Bu dünya al ver dünyası gülüm Zamanı gelince anlayacaksın Yaşatmaz seni garip sevdası gülüm Aglayıp inleyip kahrolacaksın Gözlerim dalıyor uçsuz yollara Bir haber bile göndermedin bana Sitemim büyüktü inanki sana Ardında yaralı bir |
Sen canımsın damarımda kanımsınsensizlik dünde kaldıbu günüm
yarınımsınbendeki sen hep yaşayacakseninsevginle dolup taşacaksenden başkası olmayacak |
ben seni beklerken hep ağladım,
Hep gözyaşı döktüm . Hep kor ateşler de yandım... Sen hep vazgeçtin, Bu aşkı bir kıza tercih ettin. Döneklik ettin.. Ben yine ağladım hep ağladım.. Her zaman ki gibi. Seni unutmak için kaç kişi girdi hayatıma . Hepsine acı çektirdim. Seviyorum zannettim. kalbimde sen varmışsın Ben seni unutamamışım... Uykumda geldin ,kabusumda gittin.. Ben hep seni aradım gelirsin diye; Ben seni hep bekledim Konuşursun diye Konuşmadın,hep beni ağlattın |
sevmiyecegim senden sonra kimseyi
bakmayacagım demiştim ya seni unutmak için sevdim ama biliyomusun onla da olmadı bendemi şuç diyorum benmi hatalıyım insanlara inanmammı hata o da naptı biliyomusun senin yaptıgını ama senin ki kadar acıtmadı kalbimi yakmadı yüregimi sen çok aacıtmıştın söleyim sana hayat çok zor ama şunu ögrendim artık SEVMEYECEGİİMM... |
sen kimsin yabancı
gece rüyalarıma giren güneşin doguşunda kaybolup giden gözlerimi açtıgımda yanımda bulamadıgım ellerimi uzattıgımda dokunamadıgım sen kimsin yabancı gecelr boyu seni düşündügüm senin için agladıgım varlıgından korktugum sen kimsin yabancı kabuslarla uyandıgım gökyüzüne yıldızlara adını yazdıgım varlıgını kimseye anlatamadıgım sen kimsin yabancı |
seni kaç kez sevdim ama malesef yanıt alamadım
|
allahım,
canımı sonbaharda alki, o vefasız mezarıma koyacak bir tek gül bile bulamasın. |
Vedamı ediyorsun yine bana
gideceğin o ucsus bucaksız yollara attığın her adım acıtır canını Beni bu ilk öksüz bırakışın değil her gidişine bi ant içiyorum Geleceğin güne binbir umut ekiyorum sevgi bahçemize Gitmeyeceğin günleri sadece bana ait olacağın anları hayal ediyorum Umudumu hiç kaybetmedim bahçemdeki tomurcuk gülüm Bu gözler bir fotoğrafına birde geleceğin yollara mühürlü Gözün arkada kalmasın ben hep seninim tüm benliğimle sana aidim Geçen gece kumsala gittim |
Hayat;
"Bir yaşam öyküsüne katlanılamayacak kadar" uzun, bir gülümseyişe, bir kıpırdanışa, bir dokunuşa vakit ayıramayacak kadar kısa. Hayat; Gerçekleri sırtlayıp taşıyamayacak kadar ağır, bir kuşun kanadına konup ta ona bile hissettirmeden uçabilecek kadar hafif Hayat; Her anını dibine kadar yaşamaya çalışmak için nefes nefese koşturmayı göze alacak kadar dolu, bütün yaşadıklarının sadece bir hayal olduklarını hissettirecek kadar boş. Hayat; |
hüzünlü bir sonbahar akşamıydı o ayrılık akşamınında boğdun beni
gözyaşlarıma hüzünlü sonbaharın ardından hüzünkar bakışların bana verdiği cesaretle ve titreyen parmaklarımla yazıyorum sen kalbime giren kör bir sevda kurşunusun ya seni orda bırakacaklar benim olacaksın yada seni çıkartırken canımı alacaklar sonum olacaksın. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.