![]() |
bu şiiri askerdeyken beni terk eden sevdiğime yazmıştım yazmıştım
:bilirmisin gecenin çıldrtan sezsizliğini bilirmisin 4 duvarın insanı ne hale getirtiğini hiç kulağın çınladımı sevdiğini sesi yada gürdünmü yüzlerdki çaresizliği ağlamak isteyip te ağlamayıp gözyaşlarını gizlice kalbine akıttığın oldumu hiç? yada 4 duvar arasında isyan edercesine ranzanaa gümüldüğün oldumu? ve özgür günlerin hayaliyle uykuya daldığın oldumu hiç dostum ASKERLİK KALABALIKTIR AMA HERKES O KALABALIKTA YANLIZ |
gözlerin en derin
noktasına kadar daldığım içinden çıkamadığım gözlerin ellerin dokunupta ağlamak istediğim ağlayamadığım dokunamadığım ellerin... saçların bir yanar dağın kustuğu volkan gibi yüreğimin en dibini |
aklıma her gelişinde gözlerim dalar gider hiç bilmediğim yerlere,tarif
edilmez bir duygu sarar bedenimi birden,benim için yalnızca Sen Varsın Sen...müziğin gizemine kapılıp hayallere daları,her hüzünlü şarkıda için için ağlarım,yüreğime akan her damla yaşta yalnızca Sen Varsın Sen...mehtaplı her gcede yıldızları izlerken gözlerim nemlenir derinlere dalar,o zaman bir yıldız kayar yüreğimden,tuttuğum dileğimde yalnızca Sen Varsın Sen... |
her gecenin sabahında
benim ömrümden bir şey gidiyor ama bu dünyada dünde bugünde yarında her zaman gitmeyen bir şey buldum delikanlılık ve dostluk ve bunuda bu yüzden yazıyorum C P |
Son sözünü süyleyip,son tokatını attığın sahildeyim.Yıkıldım
kalkamadım yerimden,meskenim oldu bu rıhtım..Tek dostum deniz,balık'lar ve martılar artık..Anlattıkça sevgimin büyüklüğünü dalgalarıyla karşılık veriyor bu büyük okyanus..Dalgalar şiddetlendikçe daha bi bağırıyor martılar,onlarda anladı artık geri dönmeyeceğini..Ben yinede vazgeçemiyorum ayak bastığın bu kumsaldan..Her gün bir deniz kabuğu asıyorum boynuma,adını fısıldasın diye kulağıma ve her gün bir simit atıyorum senin için martılar |
genceçik olmusun
benim sin hayal gözlüm hayatımmmmm!!!! |
Hangi Şarkıyı Dinlediğimi
Merak Ediyorsan: Senin Şarkını Dinliyorum Hangi Şiiri Okuduğumu Merak ediyorsan: Senin Şiirini Okuyorum Hangi Çİçeği Sevdiğimi Merak ediyorsan: ((SEni SeViYOruM)) |
Gün olur bir gün
Sen de özlersin ya... Geri dönersen..; Yüzüne acıma duygusuyla bakarım!!! Çünkü; Acınacak haldesin...! Sen çaresizce gittin, Cesaret edip de söyleyemedin bile Bu muydu sevgin...!!! İhanetin böyle mi olmalıydı be sevgili... Hiç mi sevmedin beni... Bu kadar değersiz miydi sevgim Söylesene ihanetin böyle mi olmalıydı!!! Ölümüne demedik mi, Yeminler etmedik mi, Hani bizi ancak ölüm ayırırdı...! Ölsek bile mahşerde de buluşacaktık.... Geçtim mahşeri sen dünyada bile |
Kalbim bir alev gibi tütüyor gözlerinde
Aşkın ise kalbimin taa derinlerinde Senin gülüşünün eseri kaldı kalbimde Kapatamam, kapanmıyor sevgin yüreğimde Bir kül gibi var benim sevgim sende İster üfle, ister üfleme aşkım senin ellerinde.. |
Bazen yaşarım ben de o içinde kayboluşu
Kendi kendime sorarım gönlümün uçuşunu Çözmek isterim yalan dolu yaşamı Çözemez giderim yine kaygı dolu yıllara Geçmişte bulurum yine seni Silememişim o son gidişini Ağlamaktan kurduğum tek kişi Yaşamımın ilk ve son perdesi Özelleştirdiğim seni unutamayacak kadar çok sevmişim Anlarım yine sebebini Beni yine küçümsemeni Sen hiç beni yaşamadın ki der yine hak veririm yalanlara Ben de çok yalan söylerim,tek seni sevdiğim dışında! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.