![]() |
Seni ne kadar seviyorum biliyor musun?
Söz verip de tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar, uykularımı kaçırdığın ******* kadar, sonunda anladım senin de beni ne kadar sevdiğini zalim Sen, kalbime giren bir sevda kurşunusun, Seni, ya orada bırakacaklar, Ya da, çıkarırken canımı alacaklar |
ben seni seviyorum
yüreğimin ta derininden. öylesine seviyorum ki seni kendimi unutrdu bana bu sevgi. görmez oldum güzelikleri.. biliyorum gelmiceksin benm degilsın. biliyorum boşa cırpınıyo bu yurek senin için. ama vazgeçmcem seni sevmekten yemin ettim sensiz *******e asla unutmicam titrek sesini. aylar gecse yıllar gecse sen bin bir kişi sevsende ben yine seni sevicem... kimsecıkler anlamasın bilmesin ben kendi içimde buyuttum askımı. aslına bakarsan sanada ihtıyacım yok benim. zamanla |
Ne bir şarkı
Ne bir söz Ne de bir gösteriş Olayın özü İki kelimelik bir Söyleyiş!... SENİ SEVİYORUM |
Sana olan özlemim
Yaz ayında talada çalışan işçinin Güneşin amansız sıcaklığında su ya olan Özlemi gibidir Ben seni cehennemde yanan gunahkarların Allahtan cenneti istediği gibi Allahtan istedim ama sen Bu sevgime layık değilsin Ben ne biletim Ben seni Asil insanların basit sevgileri ile değil Basit insanların asil sevgisiy le sevdim Gülüm |
benim olmayı istemesende. inat edip gelmesende terkedip bırakıp
gitsende aşkımız uğruna dönmesende neler çektiğimi görmesende ellerin ellerime deymesede merak etme seviyorum. bitanem |
benim olmayı istemesende inat edip gelmesende terkedip bırakıp
gitsende aşkımız uğruna dönmesende neler çektiğimi görmesende ellrin ellerime deymesede merak etme seviyorum BİTANEM |
Hayattımın mücadele sayfalarımın çoğunu kaybettiğim
günlerdi.Birbirinin aynı olan günlerde bana uzatılan her dalı''işte beni kurtaracak dal''diye.Hiç geri çevirmeden tutuyordum.Daha ellimi uzatır uzatmaz kirilacağını biliyordum oysa ......Yenilgiyi asla kabul etmeyen beynim,sevmekten hiç yorulmayan zihnim,allarm zilleri çalıyordu sanki.İkisinide kaybetmek üzereydim.Ben ben olmaktan çıkıyordum.Bunu farketiğim halde birşey yapamamamın açısıyla gittikçe kayboluyordum.Zevk aldığım hiç birşey yokt |
Çaresizlik ve yanlızlık bütün benliğimi kapladığında sarılırım
yastığıma bir türlü doğmayan güneşi beklerim,sabah olsun ve acı bir gece biysin diye.Ben *******i sevmem çünkü tüm yanlızlığpm ortaya çıkar en çok *******i hissettirir bana kimsesizliğimi ve çaresizliğimi.Ben acılarımı *******i yaşarım yanlızlığıma sarılır,kaderime ağlarım.Belki bencilik ama sensiz kalışıma ağlarım.Sensiz ******* çekilmiyor,sensiz hayat yaşanmıyor,yzüm gülmüyor...... |
Seni görür görmez tutuldum
Kendimi başka bir dünyada buldum Seni tanımadan önce yanlızlıktan yoruldum Bak seninle başka bir insan oldum... Sen beni bakışlarınla vurdun Ama birden kayboldun Aşk denen yolda Act veren diken oldun.... Sevgi nedir biliyordun Derin ve acımasız denizmiş boğuldum Büyük bir kumsalmış yoruldum Ben senin bakışlarınla kalpten vuruldum........ |
bir insan bir şiir yazmak istiyorsa önce yaşaması lazım yoksa şiirin
anlamı olmaz anlatabiliyormuyum?(yıllarca hayatı ardım denizin derinliklerinde ve sonra gükteki yıldızlardan ve sunu sonra fark ettim hayat sendin ama ben sensizdim sensizdim be gülüm) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.