![]() |
Seni çok seviyorum aşkım.
|
Hani bir hasret vardır içinde,
Hiç dokunmadığın yerdedir özlemin, Hayallerin peşinden gittiğin kadardır, Birde hiç unutamadığın anıdır aklında kalan, Bir yakarıştır belki içinde susmayan, Yaran çok derindir unutamadığın sevdandır, Gecenin karanlığı çöker üzerine sessizce, Güneşin doğuşunu beklersin, İçine işlemiş hançer gibi kanayan yarandır, Olmayan bir umuttur beklediğin, Gelmeyen bir sevdadır yüreğinde kalan, Gelmeyen bir gündür hiç doğmayan, |
bu kalabalık senin düğününe benim ise cenazeme geliyorlar bu
davullar senin düğününe benim ise cenazeme senin üzerine çiçek benim ise toprak atacaklar senin kınalı ellerinde benim ise tabutumdan tutacaklar seni türkülerle beni ağıtlarla uğurlayacaklar iki yolcu gibi ikimizinde giysisi beyaz olacak lakin nüfusa seni evli beni ise ölü yazcaklar |
Bu gece yoklugunun dökümünü yapiyorum.
Aylar önce sensizlige yazdigim siiri okudum, bir de dün gece yazdigimi... Hiç fark yok... Neden azalmiyorsun bende? Neden gidisin dün gibi? Neden sana yazdigim her yazi, hep ayni yerde tikaniyor? Ben bugüne kadar kimseyi yoklugunda bu kadar önemsemedim Kimseyi yoklugunda bu kadar özlemedim... ve suna emin ol; hiç kimse, yok'ken bu kadar sevilmedi... Benim karsima "ask" diye bu sonucu çikaran, yarim kalmis'liktan baska bir sey deg |
beni bitiren o mavi gözlerin varya
onlar varya onlar beni hayata baglayan yaşama sebebim yanlızlıgımı paylaştıgım gerceklerim düşlerimi anlattıgım duygularımdı....... beni bitiren o mavi gölerin varya bana aşkı ögreten yaşamayı sevdiren gülmeyi,mutlulugu tattıran baktıgımda içinde kayboldugum o mavi gözlerin varya bana çok çoook şey ögrettiler.... gülmenin yanında aglamayı mutlulugun yanında hüznü ve en önemliside yaşarken ölmeyi ögrettiler..... |
bir destan yazmıştımbeynimde;
bir ferman yazmıştım gönlüme; pranga vurmuştum kalbimin kapılarına; taştan duvar örmüştüm etrafıma; o duvarı yıkacak;o prangaları kıracak; yok derdim takiseni ne kadar çok; SEVDİĞİMİ anlayana kadar |
Öyle boyun büküp üzme kendini
Elbet her gecenin bir sabahı var Ağlama ne olur sil gözlerini Unutma her kişin bir baharı var Unutma,bugünün yarınıda var Unutma,her derdin bir dermanı var Zor olsada hayat devam ediyor Unutma her kışın bir baharı var Dilinden dualar eksik olmasın Ümitler gönlüne uzak kalmasın Sonunda huzura kavuşacaksın Unutma her kişin bir baharı var....... |
ilk sevdamdın ilk gözağrım
ilktin hayatımda ilk kez sana hissetmiştim trifi bulunmayan duyguları ilk kez dönüşü olmayan bir yola girmiştim ilk kez sevmiştim birini *******i gözlerinde görmüştüm ilk kez her şeyin başlangıcının sen olduğunu anlamıştım ama bitişinin de se olduğunu anlayamadım |
Gİtme Lamİa
Yalnizim, Tut Elİmİ Karanliklari Bana Mesken Birakma Seven Kadin Canlisiyim Hor GÖrme... Yİne De Sen Bİlİrsİn *******İ Hoyrattir Korkarsin Ellerİn Tİtrer Dudaklarin ÜŞÜr Ne Bİr Sicaklik Var GÜneŞte Ne Bİr Yalnizlik Var Ayda Utancindan Semaya Bakacaksin Bİr Parlaklik Hİssedeceksİn Adinla AĞlamayacaksin... Lamİa Ellerİn Şİmdİ Blue Kati Bİr YÜrek Bu Gene De Sevİyor OruÇ Tutarken Bİle İftarim.... ="^^(llaammİİaa)"^^= |
gözlerin varya kalbime sonsuz acı vurdu,.,.,.,., dudakların
dudaklarıma hançeri tıkladı canım sana ne verirsem okadar da acı çekersin gözlerinvarya gülümbenim kadar güzel mi ? gülüm sen söyle ne kadar güzel can |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.