![]() |
Sana Dayanamiyorum DemİŞtİm
GÜlÜp GeİmİŞtİn Bİttİm TÜkendİm DemİŞtİm İnanmamiŞtin Al Benİ Yanina DemİŞtİm BİrŞey YapmamiŞtin Sana GelmİŞtİm Gİtmek İstemİyorum Bana Gİtme Kal De DemİŞtİm Sen HİÇbİrŞey DememİŞtİn SusmuŞtun Sadece SusmuŞtun Bİttİm TÜkendİm İŞte GÖrÜyorsun Ve Yİne HİÇbİrŞey OlmamiŞ Gİbİ HİÇbİrŞey BİlmİyormuŞÇasina Benİ İzlİyorsun Ve Yİne Her Zaman Kİ Gİbİ Sadece Susuyorsun GİdİŞİmİ GÖrde Anla HİÇ Anlamadin Benİ Ne Olursun Barİ Barİ Şİmdİ Anla |
Sen Yoktun GİtmİŞtİn
Ben Hep Pencereden Kapi AraliĞindan Yolunu GÖzlÜyordum Olurda Bİr An GeÇersİn Dİye Sen SusmuŞtun Oysa Benİm KulaĞim Hep Telefondaydi Olurda Ararsin Dİye Sen Kendİnİ HapsetmİŞtİn Bense GİttİĞİm Her Yerde Senİ Ariyordum Bİr Yerlerden Çikarsin Dİe Sonra Anladim Senİn Ne Yoldan GeÇeceĞİn Var Ne ArayacaĞin Nede Bİr Yerlerden ÇikacaĞin Sana Geldİm Geldİm Ama Neye Yarar YÜzÜme Bakmadin Bİle Bİr SÖz Bİle SÖylemedİn İŞte O An TÜm Ümİtlerİm TÜkendİ Cayir Cayir Yanan Y |
Sana Dİyece BİrÇİft SÖzÜm Vardi
Sana Geldİm Senİ GÖrÜnce Sustum BİrŞey Dİyemedİm Dİlİm Tutuldu Dİzlerİmİn BaĞi ÇÖzÜldÜ Tİrtİr Tİtremeye BaŞladim Elİnİ Tuttum Belkİ GeÇer Bu Tİtremem Belkİ Dİlİm AÇilir Elİnİ Siktim Oysa Sen Elİnİ Çektİn Ellerİmden BÖyle DeĞİldİn Sen Hanİ Sevİyordun Hanİ Senİndİm Yalnmiydi TÜm YaŞananlar Yalanmiydi TÜm SÖzlerİn Yalanmidi GÖzyaŞlarin Yalanmiydi O Delİcesİne Sevdan Yalanmiydi SÖyle Yalanmi??? |
giden gitmiştir gittiği
gün bitmiştir ben gideni deil giden beni ölümüne dek kaybet miştir |
bugun bitirdim bugün bıktım sevgilim,bugün anladım ki benbunca yıl tek
başıma kendi başıma sevmişim,savaş vermişim artık bugünden sonra bitti kalbim artık vazgeçti kalbimin fatihi degilsin artık yoksun, kalbim gördü yha o an başkasına bakan gözlerini istemiyorum artık bakmasın benim gözlerime yoq olsun benim için:( bugünü kutlayabilirsin işte içki malzemenle bugün serbest bıraktım seni kalbini artık yerin yok istediğini yap BİTTİ:( |
birgün kapına bir serseri gelecek
bendini isteyecek senden düşünecek serseri diyeceksin o an usulusul aglayayan serseriyi göreceksin rengin sararacak ben ne yaptım diyeceksin yine böyle birgün kapını calacaklar mahhalle ayaklanmış sarhoş ölmüş diyecekler saşıracaksın we solugu sarhoşun yani serserinin yanında alacaksın toplanan insanlar cebine bakaralar kim die? sarhoşun cebinden bir kagıt parcası cıkacak üstünde resmin arkasında ise kücük bi resmin olacak |
Oturmuş bir Kaldırım Kenarında Bekliyordum yanlızlığımla
Sense Gülüp eğleniyordun her hatırlayışında Söylesene neydi beni sana bağlayan Gülüşün müydü ? Yoksa Bendini aşan vizcdansızlığın mı? Ben hep ulaşamdığım sevgimi yaşadım kalbimde Duydum ki beni aryormuşsun yine o saatte aynı yerde Unutma güzel ben de yalnızlık gidişin kadar basit değil Unutma güzel Bu gezgin hep seni sevdi ve yinede sever Ancak bir daha dönemez acıların bağrına koyup gittiğin o zavallı mekanlara |
ÜzgÜnÜm
ölmeden Önce Tek DİleĞİm Ölsemde Tek Yemİnİm Yİne Senİ , Senİ SeveceĞİm İlk O GÜn GÖrmÜŞtÜm Senİ GÖzlerİnle AnlaŞmiŞti GÖzlerİm Ruhuma Anlatir Oldum Senİ Senİn GÜzellİĞİnİ Neye Aldandim Bİlemedİm GÜlÜŞÜn Benİ BaĞladi Sana Haberİn HİÇ Olmayacakti Benİm Senİ Senİ...... Dİyemİyorum Dİlİm İzİn Vermİyor Kalbİm Derbeder Oldu Sensİzlİk Kanayan Bİr Yaram Bu Hayat Bana Bundan Sonra Haram İstedİĞİm Hep Tek Şeydİ Sevmen DeĞİl Benİ Bİlmendİ Dİyemedİm Senden UzaklaŞirken Gİtme |
Ben Bir yağmur tanesi arıyodum sağnakların içinde beni ıslatmadan
serinletecek Ben bir rüzgar arıyodum fırtınalar içinde beni hırpalamadan sevecek Baktım ki hiç bir afet derman olmayacak bana o zman bende bir hata va r dedim kendimi kolladım nedir bu hatam diye Kalbimmiş bana ıstırapve elem veren artık karar verdim Kalbimi söküp rotasız bir yelkenliye koyacam gezsin dursun ufuklarda belki öyle derman bulur karagezgin bu yaraya |
Ne ağlayacak kadar günahkarım
Nede göklere çıkabilecek kadar masum Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum! Ne şuan yaptıklarımdan mutlu!! Sırlar içinde bir dünya var Bir de sen varsın içimde Ne seni kaybedecek kadar cesurum! Nede kazanacak kadar güçlü!!!! Ben bu hayatta hep sevdiklerim üzerine yaşadım ama sonunda kaybettiklerim hep sevdiklerim oldu! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.