![]() |
gozlerımde damlamsın sen
yuregımde sevdamsın sen hayal gercek ruyasın sen yuregımde kalacaksın sen hep benımle olacaksın sen |
seninle önce gözlerimiz sonra ellerimiz sonra dudaklarımız aşkın
sonsuzluğunu verdin seni sıcak gülüşünle o anlamlı gözlerinle seni sen olduğun için sevdim ama sen anlamsız bakışları sevgime tercih ettin şimdi yoksun sen artık bende anlamsız bakıyorum hayattan herşeye neden gülüm neden bir haber vermeden bişey demeden çekip gittin neden neden.........! |
Ya zamanından çok erken gelirim,dünyaya geldigim gibi.Ya zamanından
çok geç seni seni bu yaşta sevdigim gibi.Mutluluga hep geç kalırım,hep erken gelirim umutsuzluga.Ya herşey bitmiştir çoktan,ya hiç bırşey başlamamıştır.Öyle zamanında geldim ki şimdi,Ölüme erken Sevgiye geç.Yine gecikmişim bagışla SeVgİlİm,SEVGİYE ON KALA,ÖLÜME BEŞ... AşKıMmM EmRaHıMmM |
Yemİn Ettİm Allah Huzurunda
Senden BaŞkasini SevmeyeceĞİme Bana Onu Sevme Deseler KarŞilik Olarak DÜnyayi Verseler Dar AĞaci Kirip İdam Etseler Senden BaŞkasini SevmeyeceĞİm C P |
Bendim, gidişine böyle üzülen...
Hasrete dolanan elim ne yapsın? Alev damlaları olup süzülen, Dinmeyen gözyaşı selim ne yapsın? Kimse yanmadı böyle severek. Özlemin zindanı, bize ne gerek, Ayrılık olmasın, gitme diyerek: Yalvaran yakaran dilim ne yapsın. Güneş'in akışı uf'ka ererken, Nereden ne zaman gelecek derken, Yolunu gözleyip seni beklerken; Elimde kuruyan gülüm ne yapsın? Şu kalp başkasını benimsedi mi, Adından başka isim dedi mi, Ölene dek seni istemedi |
Sana Olan AŞkimi,bİ Anlatabİlsem..korkarsin Belkİ,sevdamsin Sen Benİm
ÇaĞlayan Irmaklar Gİbİ..sevdamsin Sen Benİm Annenİn Yavrusunu Sever Gİbİ,sebebsİz Özler Gİbİ..İŞte BÖle AŞkim ,senİ BÖle Sevİyorum.ve Korkuyorum Bu Sevgİden,bİrgÜn Sensİz Senİ Severİm Dİye..... |
Denizde yol alan bir gemi gibidir aşk.
Azgın sularla boğuşarak geçer hayatı, her adaysa yeni bir sevgilidir onun için. Rotası belirsizdir. Gördüğü her adaya ebedi mutluluğu bulacağı ümidiyle demir atar. Uzun süre denizde kalırsa eğer yalnızlık dalgasının onu alabora edebileceği korkusuyla yaşar hep. Yolculuğu sırasında birçok ada çıkar karşısına ve herbirinde farklı farklı güzellikler. İçlerinden birkaçı, gemiyi çekiciliğiyle kendine bağlar. İşte mutluluk budur der gemi Ve düşünme |
Seni seviyodum aşkım...
Acılar içinde kıvranıyordum... Her dakika senin için ölüyordum. Ama ne yapacağımı bilemiyordum. Ağlamak üzülmek... Gam yemek... Yok olmak. Seni sevmek böyle birşey. İşte aşkım. Bak bu sana hediye... Nediye sorma... Çünkü ben sana. Kalbimi verdim. Senim agladıgın zaman... Senin üzüldüğün zaman... Bende ağlayıp,üzüldüm. AŞKIM......... NOT:BU ŞİİRİ ACALE YAZDIM KÖTÜ OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM |
Gidişin şimdi oluyor bitişim
Ne yaparsın unutamıyorum delicesine sevmişim Gittiğin yerlerde unutma beni hatırla Ben unutmadığımı yazacağım her gün başka bir satırla Beni ne kadar yazdıysan seni o kadar kalbime yazdım Gidişinle benim mezarımı kendi ellerinle kazdın Giderken ne olur gözlerimin içine son bir defa daha bak Sonra istersen sana olan aşkımı tut ve yak Çıktığın yeni kişilere beni söyle Söyleki anlasınlar ne kadar oynamışsın benle böyle Söyle ki anlasınlar ne kadar körü körüne |
Hep gidişini izlemek bana kalıyor
Neden sevdiğimi felek elimden alıyor Her gidişinde yetim çocuklar gibi başımı öne eğiyorum Ben seni bilmiyorum neden hala seviyorum Susmayı öğrendim gittiğinde,kalbimide susturdum Sana karşı sevgiyle karışık nefretim mi,hep içime kusturdum Sevgini kaybetmeye çalışıyorum gönlümden Ama şunu bil isterim ömür gidiyor ömrümden Kara olan saçlarım ağarmaya başladı Sana olan sevgime herkes güldü,taşladı Sen beni bıraktığın gün başkasını bulmuşsun Onunla bera |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.