![]() |
İnsan ağlamaz gözler ağlar derler
Derler ki gözler yaşarmış acıları Ve bilirmiş onlar olanı, olacağı Derler ki yaşarmış gözler Nefes alırmış, bazen güler, bazen de ağlarmış Belki… Belki gerçek, doğru ya da efsane Gerçekliğine dair çok fazla işaretler Mutluluğunda gördüğüm gülen gözlerin mesela Ya da üzüntülerinin ağırlığında kaybolan O yaşlı gözlerin. Dedim ya Belki… Bildiğim bir şey var gözlere dair Yaşayarak öğrendiğim Belkilere yer bırakmayacak kadar kesin ol |
Ne çok severdim yağan karı
Ne çok severdim beyazlığını Ne çok severdim yerlerde biriken taneleri O sade, yalın ve yalnız yağışını Tebessümdü dudaklarımda yağan kar Gizliden gizliye mutluluğum du Dur şimdi, burada dur.. Yazdığın satırlara ara ver, hatta öyle keskin bir Noktalı virgül koy ki, gelecek satırlara gözdağı. Evet Çok severdim ben karı, severdim de İyide şimdi senin le yaşadım Tepemizden alay edercesine dökülüyor beyaz taneler Çok soğuk..sanırım, galiba,öyle olmalı |
Baharlar geldi
Islandı yapraklar, Umursamaz çiçekler yağmuru Yağmurunda aklında değildir hani çiçek Yaşanmamışları düşünmez Sadece yaşanır baharlar Ne rüya, ne gece, nede tan yerinde güneş Seslenir baharlara Uzat ellerini tenime Bak gözlerime Yaşanmamışları vaat etmiyor gözlerim Ellerim uzandığında ellerine Güzel gözlerinden bir damla yaş düşerse Gider baharlar ömrümde Kapatır bulutlar gökyüzünü, yıldızlarım kaybolur Artık iki kapı vardır Tüm seçenekler Süzgeçten düşerler bire |
Buz kesti yüregim sen yoksun diye.Odamda öylesine tek başıma dolanır
dururum *******ce.Elimde senin resmin hani şu cercevesi ile getirdigin ve bir anı gözlerimde.Islanırken akan damlaların altında sıkıca sarılmıştın sen bana,kulagıma fısıldamıştın hatırla;sana benden bana senden başka herkes yabancı herkes el.Birgun ne olursa olsun ,ne yaşarsak yaşayalım asla birbirimizi bırakmak yok terketmek yok asla...Ama şimdi bilmiyorum nerdesin nerde... |
sevgi yazılmaz sevgi yaşanır
sevgi parmaklarla yazılmaz sevgi yüreklerde yazılır sevgi kocaman bir hayata sıgmaz iken boş beyaz bir sayfaya nasıl sıgsın SEVDİGİNİ BAŞKASINA DEGİLDE GİT ONA SÖYLE buralarda vakit oldürme... |
Senin gözlerinde kaybolup
Ellerinde can bulmak, Resmine dalıp dalıp Deryalarda uyanmak, Aşka seni yazıp Rüyalarda buluşmak. |
Hayatta üç şeyi sevdim,seni,kalbimi,ümit etmeyi...Seni sevdim
sensindiye,kalbimi sevdim seni sevdidiye,ümit etmeyi sevdim birgün sen seversindiye... |
AĞlamayan GÖzler Sevmeyİde Bİlmez
|
Herkes yanlış mı biliyor
Yoksa ben mi yanlış yapıyorum Lanet ediyorum yaşadıgım günlere Herkesi üzmektense Kendim öleyim birkere Yaşamaya degmiyor bu dünya Degmiyor insanlarına... Degmiyor sahte gözyaşlarına... Degmiyor yalan bakışlara.. O iki kelimeyi çok gördünya bana Lanet ettim seni sevdigime Kayboldum kendi yalanlarımda Boguluyorum gözyaşlarımda Pişmanlık yüzümü kararttı artık Kendimi göremnez oldum Yine lanet ettim yaşadıgıma Herkes dogru biliyormuş aslında ama Ben görmek |
Senİn YokluĞun Bana Cehennem AteŞİ, Kabİr Azabi.
Senİn YokluĞun Bana İsyan. Senİn YokluĞun GÜneŞİn Sİyah DoĞuŞu Gİbİ. Kutupta YaŞamak Gİbİ. Oksİjenİn İnsani BoĞmasi Gİbİ. ÇÖlde YaŞamak Gİbİ. Susuz Toprak Gİbİ, AĞaÇ Gİbİ. Bİr HÜcreye MahkÜm Edİlmek Gİbİ. Senİn YokluĞun Annesİz Bİr Bebek Gİbİ. Senİn YokluĞunda SavaŞ Alani Gİbİyİm, Her Yanim Harabe. Vİran OlmuŞ Bİr Şehİr Gİbİ. Senİn YokluĞun Bana İŞkence. Senİn YokluĞun Varya; Şu Bedenİmdekİ Canİmin Dİrhem Dİrhem Bedenİmde Çikartilma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.