![]() |
GİdİŞİnle Sensİz OlacaĞimimi Sandin
Yoksa GİŞİne Sessİz KalacaĞimimi Sen Kendİnce GİtmİŞ Olabİlİesİn Ama Sen HİÇ Gİtmedİnkİ Benden Sen HİÇ Gİtmedİn Sen Kalbİmde, Sen Hep GÖzlerİmde, Sen Hep Beynİmde, Sen Hep Bendesİn Evet Sen Gİsİnce Sessİzdİm Dİlİm SusmuŞtu, BİrŞey Demİyordu Oysa YÜreĞİm,yÜreĞİm Feryat Edİyordu YÜreĞİmİn Feryadini GÖkler Bİle Duyup AĞladi Ama Sen Ama Sen HİÇ GÖrmedİn Duymadin Sen HİÇ Anlamadin Sana BİrŞey Demİyorum ÇÜnkÜ, ÇÜnkÜ Sen HİÇ Sevmedİn Sevmeyİnce Bİlem |
VazgeÇmİŞtİm Klbİmİn Kapilarini AÇmaktan
Ama Sen Geldİn Bİlmezdİm SevebİleceĞİmİ İnanmazdim Kalbİmİ Bİrİne VerebİleceĞİme Ama Sevdİm Hemde Benden Öte Kalbİmİ SÖkÜp AvuÇlarina Biraktim Senİnle Geldİm Bu DÜnyaya Sen Tattirdin Bana AŞki Sevdayi Nefes Almayi GÜlmeyİ AĞlamayi Sana Hep ÖbÜr Yarim Derdİm Oysa Sen Ben OlmuŞtun Kalbİmde Beynİmde Sende GÖrmÜŞtÜm GÜneŞİn DoĞuŞunu Umudun Mavİsİnİ GÜnÜn AydinliĞini Gecenİn KaranliĞini Ama Ama Sadece Bİr RÜyaymiŞsin Sadece RÜya İnankİ Bİlmİy |
Senİn YokluĞunu Soluyorum Şuan
Oysakİ HİÇ DÜŞÜnmemİŞtİm Bu Aci Sonu DÜŞÜndÜĞÜm DÜŞledİĞİm Hayalİm Sadece Sendİn Senlİ Bİr Hayatti Sadece İstedİm Kİ Kalbİmİz Beraber Atsin Ayni Havayi Soluyalim İstedİm Hep Ayni Şeylerİ YaŞadim Hep GÖzlerİmİ Kapattim Va Har GÖzlerİmİ KapattiĞimda AÇamaktan Korktum Evet Korkuyordum ÇÜnkÜ GÖzlerİmİ Her AÇiŞimda YokluĞunu GÖrÜyordum Oysa YokluĞunu HİÇ DÜŞÜnmedİm DÜŞlemedİm Ama Her Zamankİ Gİbİ Yİne DÜŞÜnmedİĞİm DÜŞlemedİĞİm Oldu Bu Kaz Her Zamankİnden |
ŞİMDİ BAŞIMI DUVARLARA VURUYORUM.
NASIL KANDIM SANA? NASIL İNANDIM? O YALAN SEVGİNE, SAHTE GÖZYAŞLARINA. UMUT DOLU SÖZLERİNE. SEVGİYİ BANA BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATAN DİLİNE. GÖZBABAKLERİMİN İÇİNE BAKIP, BANA seni seviyorum DİYİŞİNE. BENİM YOKLUĞUMA İSYAN EDİP AĞLAYAN, VARLIĞIMLA MUTLULUĞU GÖSTEREN GÖZLERİNE. NASIL İNANDIM NASIL? NASIL SANA GÜVENDİM? GÜVENİPTE HAYATIMI AVUÇLARINI ARASINA BIRAKTIM. MEĞER YALANMIŞ YALAN! NASIL ANLAYAMADIM? AMA ELDE DEĞİL İNANMAMAK. BİR İNSAN NASI |
Anlamına degermi herkez araken o kişiyi
kaybettigin zamana degermi? kolaymı sevmek? kolaymı seni seviyorum demek kelimeler yetermi anlatabilirmisin sevgiyi gercekten sevebilirmisn beni seni seviyorum demeden yüreyine hissedebilirmisin kalbinden taşiyabilirmisin,sıgdıra bilirmisin o kutsal kelimeye layık olabilirmisin en önemlisi bitanem ölümüne diyebilirmisin canını feda edebilirmisin bütün bunlara yüreyin yetermi?? |
olurda birgün karşılaşırsak yüzüme bakma selam verme bana ne olur
aşkıma ihanet ettiğin için hep benim ahımla yaşayacak sın bana yaptıklartını hatırladıkça ömrünce kendinden çektiğim acıdan gözümdeki yaştan vefasızlığınndan utanacaksın yıllar sonra karşılaşırsak bir veda etmeden gittiğin için kendinden utanacaksın bir itimal belki sen unuıtmuşsundur bu günül alışkındır gülüm alışkındır |
Karanlik Sokaklarin İsyankar Delİkanlisiyim
Kinamayin Kizmayin İsyanima,napayim Sevdaliyim Acilar Yakami Birakmaz Mutluluk Yanima YaklaŞmaz GÜnden GÜne Erİyİp Gİdİyorum Umrundami DÜnya Sadece İzle YokoluŞumu Sevmeye ÇaliŞma! Gurur Duy Bİraz Kadere DİrenİŞİme Ve Sana Olan Bu Sevgİme İsyankar Bİ BerduŞum Bu AŞkin Yolunda İsyanim Kendİme Sana Ve Bu AŞkina Elİnİ Tutsam AliŞkin DeĞİlİm Birak Dİyorsun Ayipsa Ayip Utanmam İŞte Yaziyorum Sonrada Anasi Tİplİ PİÇlerİn İÇİne DÜŞÜyorsun GÖrÜyorum |
Sevdan değdi bir kere bu kalbe.Ömüre boyu çıkmaz
içimden.Aramizdaki uçsuz bucaksız mesafelere rağmen ben seni seviyorum.Seninde beni sevdiğini hissediyorum,her akşam yastığıma başımı koyduğumda,yıldızlara bakıp seni görüyorum,seninde beni gördüğünü biliyorum.Deniz meltemleri kokunu odama getiriyor,duvarın dört bir yanını seninle süsledim,yokluğunu hissetmiyorum bile.Her akşam sen bilmezken ben seninle uyuyorum,her sabah kucağımda uyanıyorsun.Resmini kalbime çizdim,gözlerimle boyadım o tatlı |
gıden gıtmıstır gıttıgı yerde bıtmıstır
ben gıdenı deıgıl gıden benı kaybetmıstır |
karsılıksız sevmek yudum yudum olmektır
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.