![]() |
Sen Benim Herseyimsin
Yalnizligimda Sonmeyen Isigim Hayalimde Bitmeyen Sevgim Hayatimda Ilk Ve Son Askim Ilk Sevdamsin Karanlik *******imde Yalnizligim Sen Benim Kaderim Rabbimin Yazdigi8 Alin Yazimsin Sen Benim Ruyalarimda Nesem Kalbimde Bitmeyen Sizi Gozumden Kiskandigim Sevdigim Gun Dogumuyla Gunesim Gun Batimiyla Yildizim Sensizligim Derin Bir Ucurum Donusu Olmaya Atesimsin Icimde Bir Ses Aldigim Nefesimsin Yalnizligi Paylastigim Askim Kalbimi Dolduran Sevgilim |
Sen GeÇmİŞİn İzİnde
Bir Damla Gozyasisin Geri Donmesi Cok Gec Ama Imkansiz Deil! Sen Yagmurda Islanmis Kucuk Bir Cocuksun Sevilmenin Ne Oldugunu Bilmiyorsun Ogrenmekte Istemiyorsun Sen Son Baharda Yalniz Kalmis Bir Agac Gibisin Her Yapragin Beni Temsil Ediyor Her Ayrilisim Sana Aci Veriyor |
sevdiğini zanneden sevmeyenler
sevilirken sevildiğini bilmeyenler sevgilerinden bir hiç uğruna vazgeçenler okusunlar bu şiiri tüm sevenler... gün gelir mutluluk bulur kahır çekenler gün gelir mutsuz olur bırakıp gidenler çaresi yok,çekilecek bu çileler elbet geçecek,geçecek bu dertli günler... atasözü derki zaman herşeyin ilacı sonsuza dek sürmez hiçbir acı sevgi çiçeklerinin yetiştirdiği o ağacı yok etmeyin gönüllerde yoğrulan bu harcı... her seven vefasız çıkmıyor aşkta h |
Ciglik Atarda Sensizligim
Bir Ben Duyarim Oylece Susarim Yoklugunda |
ağlamak ıstıyorum durmadan dusunmeden
sessız deıl hıckırarak sesımın alabıldıgıne guclu ve hırcın bı sekılde aglamak ıstıyorum aklımda hız bırsey olmadan sedece senı dusunup aglamak ıstıyorum |
Bı demet gul kokusu kalır tutan elde
Zannetmekı gul dıkenın hımayesınde Gulun ıtıbarı dıkenın sayesınde Gullerın en guzelıne SEVGILIME.... |
Ey!benim dünyalar güzeli yarım
Bu sevgim bir anlık heves değildir Böyle bir zamanda böylesi bir aşk Her babayiğitin harcı değildir Her zaman her yerde yüreğimdesin Al bittir istersen ömrüm senindir En içten gönülden yürekten sevmek Her babayiğitin harcı değildir Seni benim kadar kimse sevemez Emret sana boynum kıldan incedir Sevdanın yoluna canını koymak Her babayiğitin harcı değildir......... |
Ne yapayım elim kolum bağlı gelemiyorum sana
Hasretin var içimde dağlar kadar anlasana Sen başkasına gittin ben nasıl sana döneyim Bana artık susmak düşer en iyisi ben öleyim Alıştım artık ben hep kötü sonlara Sen düştün benden başka kollara Seni o an öyle görmek beni kalbimden vurdu Sanki bi anda bütün dünya durdu Hadi söyle bana nasıl yaşayayım böyle Susma ne olursun susma bir şey söyle Nereye baksam hayalin var gözümde Şunu bil sen hala saklısın benim özümde Evet seviyorum seni |
ne gece bitiyor sensiz ne sabahın ilk ışıkları açıyor sensiz bu omur
geçmiyor sensiz bir ömür karşılıksız da olsa seni hep seweceğim |
Seni nekadar seviyorum biliyormusun!
Söz veripte tutmadığın günler kadar! Beni beklettiğin saniyeler kadar... Bana sevgiyle bakmadığın an kadar? Uykularımı kacırdığın gecerler kadar.. SONUNDA ANLADIM SENİN BENİ NEKADAR SEVDİĞİNİ ZALİM!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.