![]() |
bazen alışmakta yorar insanı,sevmediği insana alışmak güzel yönlerini
görmeye ona bir umutla aşık olmaya çalışmak, hayatın acımasızlıklarına karşı yaşamaya yaşamak yah onsuz nefes almak acılar aşkın insana tatırdıgı acılar başkası yada başkaları siler mi sanıyosun kalp aynı ateşle yanar mı sanıyosun başka şansın kalır mı kaybetmek varsın kaybolsun yalan aşkında sende gözlerinde olmaz olsun bitti:(((( |
(B)akmaya kıyamadığım
(E)lini tutamadığımsın (Y)azın güneşim (A)kşam serinliğinde yıldızımsın (Z)ehrini içime akıttığım en kötü alışkanlığımsın (G)ülmeyi hatırladım senle (Ü)züntüm son buldu böylece (L)eylekler ayrılık haberini getirdiğinde (Ü)şüdüm sensizliğinde (M)ahzun kaldım bir yaz gecesinde MİRA!... |
beklediğim bir gemi var hergün sahilde soluksuz beklediğim inen her
yolcuda şimdi o inicek dedğim özlediğim yıllar var aslında geçmişi tekrar tekrar istedğim birde sen varsın vefasız sevgilim ama ben umrunda degilim sözlerinle ,gözlerinleparamparça ettiğin birde yüregim var istesemde gelmiycek anlar var ama hala bitiremediğim bide kanıma işleyen nikotine benzettigim sen varsın:((( |
yüregim sıkıştı yoklugunda,konuşamıyorum hakkında canım yanıyor
aglayamaıyorumbagaramıyorum,kopkoyubir karanlıkta korkmuyorum aslında sadece küçük bir melegin insafına kaldı kaderim gelecek mi diyorum 'EwEt' demesini bekliyorum:((( |
ya ne ğüzel bakışın var!
ya varya senin yüzünden uyuyamıyorum niye biliyomusun????????????????????? seni seviyorumda ondan sana okadar aşığım ki ! hiç kimse bilemez aşk nelere kabirmiş yarappim __________________________________________________ ____________________ __________________________________________________ ____________________ ______________________________________seni_seviyor um_buket____________ __________________________________________________ ____________________ ___________ |
aşkın bir sır gibi saklı kalbimde
seviyorum senden habersiz öyle başıma bende bu alemede yaşıyorum sensiz senden habersiz kötü kaderime boyun bükerek gerçeği unutup hayal görerek hergün gözlerimden yaş dökerek ağlıyorum sensiz senden habersiz bu ızdırabım devamlı böyle bak ne hale geldim aşkın ile bu bugün değil hergün böyle ağlıyorum sensiz senden habersiz aşkın ise sır gibi kalbimde unutmam unutamam ben seni |
bır gunese bırde sana bakamam
bır atesı bırde elını tutamam bır nefessız bırde sensız kalamam çöllerde su gıbı ozledım senı kutupta yaz gıbı ozledım senı |
senı sevdıgım kadar yasasaydım olumsuzlugun
adını aska koyardım... |
Sen bir çift göze vuruldunmu hiç
Tutulduğunu hissetinmi her yanından Yemeden içmeden kesildinmi Gülerken ağladığın oldumu hiç SEN HİÇ AŞIK OLDUNMU????? Uykusuz kaldınmı sabahlara kadar Hep onu düşünerek hayal kurdunmu Sevda türküleri döküldümü dilinden Aşk şarkıları dinlerken ağladığın oldumu İki damla yaş süzüldümü yanaklarından SEN HİÇ AŞIK OLDUNMU?????? Ödün verdinmi prensiplerinden Uğruna düzenini yıkmak istedinmi Dünyayı yıkmak geldimi içinden Sevdiğin insanları kırdınmı u |
sevginin alfabesini yazdım leyla ile mecnun gibi
sevgimiz için dağları deldim ferhat ile şirin gibi kavuşmasak bile dönerim kerem ile aslı gibi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.