![]() |
9 Ay Karnimda TaŞidim DoĞurdum, Besledİm, BÜyÜttÜm Senİ
BugÜnler İÇİn Dİ Yavrum Bu Emeklerİn Hepsİ GÜn Geldİ Çatti Yavrum Yolladim Asker Ocagina Senİ Vatani Bekle Yavrum Bİr GÜn Muradina Sende Erersİn Belkİ Muradina Eremeden Şehİtlİk Haberİn Gelsede Senİn KurŞun Gelİr Bİlmezsİn Gİrer Bİr Yerİnden Şehİt DÜŞersİn O Anda Yere YiĞilip Şehİtlİk Şerbetİnİ İÇersİn GÖnÜllere AteŞ DÜŞer Yanar Ana YÜreĞİm GÖzÜmden Aksada YaŞlar Kahirdan DeĞİldİr Şehİt Anasi Oldum Sadece SevİnÇtendİ |
SÖz GeÇİremedİm Nefsİme Beyhude GÖnlÜme
AŞkta Gurur Olmaz Dİyerek DÜŞtÜm PeŞİne Ey GÖnÜl Bİr Ufacik Nesnesİn Sen Sevmesİnİ Bİlmeyene Çok YÜcesİndİr Aslinda Sevmesİnİ Bİlene SoluduĞum Oksİjenİm AldiĞim Nefesİmdİn Benİm YaŞam Kaynagim Olan Damarimdakİ Kanimdin Benİm Yemegİm AŞim İÇtİĞİm Suyumdun SevdİĞİm Benİm Ama Sevgİmİn Kiymetİnİ Sen Bİlemedİn Vaktİnİ Beklİyorum Sevgİlİm Bİr GÜn Sende Benİ Seveceksİn Vakİt GeldİĞİnde Sende Bİlmeden AŞk Kapisindan Gİreceksİn CoŞ |
Davul zurna ile geldim ben bu askere
tek dileğim vardı almak teskere ibret olacaktı dönüşüm herkese allah kısmet etmedi bana almak teskere kahpe kurşun gelip benide buldu anama söyleyin oğlu vuruldu o anda yere yıkılıp ala kana boğuldu anama söyleyin ereleri şehit oldu vatan için bir değil bin defa ölünür bir evlat değil bin evlat verilir kısmeti olan döner olmayan şehit düşer hain kurşun gelip içimizden birini seçer övünün anam baabam eşdost övünün sizlerde şehit sa |
KÜrt,tÜrk Dİyerek Kaos Çikardilar
KardeŞİ KardeŞe Vurdurdular TÜrk Halki BÖlÜnmez Bİ BÜtÜndÜr Herzaman Şerefsİzler Hala Bunu Anlayamadilar T.c GÜÇyetmez Bunu Yakinda Anlayacaklar. Çalindi Kapi Kapida Subay BaŞi Öne EĞİk GÖzÜnde YaŞlar Yavrumun Şehİt Haberİ GeldİĞİ Anlar Çekİldİ Sankİ Damarimdakİ Kanlar Vatan SaĞolsun Dİyerek İÇİm Kan AĞlayarak Doyamadim Evladimi Benden Aldilar Bİr GÜl Mİsalİ Koparip Soldurlar Damatlik Olarak Al Bayraga Sardilar Yakasiz Beyaz GÖmleĞİnİ Gİyd |
Benden önce söylenmiş sözlerin haklılıgına
kızdıgım oldu zamanında ama inandıgımda ömrümde her şarkı başka bir kapı açtı bu şarkının ardında sen bu kapının ardındaysa benden önce söylenmi sözler vardı çok zor günler geçirdim vaktiyle alemde savaşlar çırpınışlar nihayetinde aşık olmak kısmetmiş yar,sana aşık olmak kısmetmiş yar bir gece çıkıp gelsen ölmezsin yar ölümlerden ölüm begen gelmezsin yar bir aşkam çıkıp gelsen ölmezsin yar ölümlerden ölüm begen ölecegim yar |
hadi git..
ayrılıkların vaktidir bu vakit... yüreğimi yüreğinden kopar da git.. hasretler koy avuçlarıma...vuslat zaten yitik... aşka dair ne varsa hepsini sil, öyle git.. sensiz nasıl yaşayacağımı, gözyaşlarıma boğulacağımı, ne umutlar solduracağımı, kırık hayallerle savrulacağımı, ve belki de bir köşede yok olacağımı, düşünmeden, ardına bile bakmadan git... beni karanlıklara ver de git... imkansızlıklar serdin sen sana ulaşan yollarıma.. sensizliğin pususunu kurdun her gec |
NE HASTA BEKLER SABAHI,
NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR.... NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI, SENİ BEKLEDİĞİM KADAR... GEÇTİ, İSTEMEM GELMENİ.. YOKLUĞUNDA BULDUM SENİ.. BIRAK VEHMİMDE GÖLGENİ.. GELME ARTIK NEYE YARAR............. (alıntı) |
Sensiz,diLsiz ,kör,sağır *******..
Derdim çok,dermanım beter... Gözüm yoktu hiçBirşeyde... Tek diLeğim sakLanır sevgimde... Onu da aLdın çektin gittin.. Beni yaban eLLerde ezdin geçtin... ALLahın aşkına Bir kez doğru söyLe... Hiç mi hatrım da yok o yaLan kaLBinde.. Beni öLdürsünLer,vermesin eLLere diyen sen değiLmiyidn.. .Şimdi sen yoksun Ben,Ben çıkmazLardayım.. YoLumu buLsam da kendim karanLıktayım.. Acımasız hasret sırtımdan vuruyor,aşkın öLüm kokuyor............... |
hiç inanmazdım aşka sevgiye birini ölümüne sevebileceğime ve
gözlerimden yaş yerine kan akana kadar aşkın beni ağlatacağına inanmazdım .Artık sen warsın ama senn benm varlığımdan haberim warmı gül bakışlım artık sewdama ağlayacak mecalim kalmadı yağmurlar ağlıyor ağlıyor öksüz sevdama ve bu sevda sonsuza kadar seni bekleyecek sevgimin son durağı sonsuzluk olacak GÜL BAKIŞLIM |
segi bana acı çektirmek mi?
yoksa beni isyanlara sokmamk mı? hayal ediyorum bu kadar yüzsüz olabilirsin yalanlarına örtüsarıp benim yalanlarımı ortaya çıkarıyorsun evet bende sana yalansöyledim ama sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin neyin doğru olduğununeyin yanlış olduğunu yarım aklın sana kalsın,yetinmesini öğre yoksa her şeyin yok olur herkes yoldan çıkmış azmışlar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.