![]() |
Sen yokken yanlızlık yokdaşım.******* acılar tek arkadaşım.Senin
sayende tekrar keşke dedim.Keşke tanımasaydım diye Gözlerine bakmayı elini tutmayı.******* boyunca seni düşünmeyi.Senin sayende tekrar keşke dedim.Keşke SEVMESEYDİM diye . |
bak bitanem nedense bu gece yarama derman olacak şarkılar şiirler
çalmıyor şu dünyada beni bi *******in şiirleri şarkıları içimi ferahatırdı ama nedense bu gece ne şiir nedene şarkı derman olmuyor bu yarama seni çok sevdiğimdenmi? yoksa nefret ettiğimdenmi sana sevgimi asnlatamadım bırak bırak güller güller anlatsın sana sevgimi ******* hiç bitmiyor gülüm sen hiç gec saat 4 e kadar uturup şiir yazdınmı seni unutmaya and içmiştim ama gözlerin geldi aklıma yaaa gülüm gözlerin geldi aklıma |
Eger birgun aglamak istersen beni aramaktan cekinme,seni susturamam
belki ama seninle bırlıkte aglayabilirim...Eger birgun uzaklara gitmek istersen beni aramaktan cekinme,Seni durduracagıma söz veremem ama Seninle birlikte heryere gidebilirim... HERSEYİ UNUT AMA SENİ SEVDIGIMI VE DAIMA YANINDA OLACAGIMI ASLA UNUTMA...SANA ASIGIMM EMRAHIMMM |
allahım, canımı
sonbaharda alki, o vefasız mezarıma koyacak bir tek gül bile bulamasın. |
Gidiyorum,
Senden birşey kalmayacak bu sefer içimde , Dokunamayacak en derin sözlerin yüreğime, Tek bir söz geçiremesem bile kalbime , Gidiyorum. Gidiyorum, Uzaklar beni çağırır sensizliğe, Hayır diyemiyorum dalgalarla sürünen kalbime , Ne kadar acı çeksem de içten içe , Gidiyorum. Hayat bu değil mi ? Ağlarsın duymaz seni, Hasret içine çeker yüreğini, Yaşam geride kalanların hesabını vermez ki, İşte bu yüzden gidiyorum. Şimdi titriyor ellerim , Bırakırken ellerini. Ayrılıy |
Saymadım kaç gün geçti
Yokluğunda. Özledim. Ve bekledim ******* boyu. Adını çağırdım, duyarsın diye, Duymadın. Her sokağın başına gölgen düştü. Bir kıpırtıyla yüreğimde Koştum. Ama sen yoktun.. Öyle zordu ki yokluğun! Ağlamak geldi içimden, Sustum. Olur da, gelirsen eğer, Ağladığımı görmeyesin, Güçsüzlümü bilmeyesin diye. Sonra bir haykırıştır koptu işte! Bağırdım, avazım çıktığı kadar: Dön, dön seni çok özledim diye. BİRİCİK AŞKIM GöKNuRuMa seni coook seviyorumm |
hani seni hep beklediğim o köşe başı varya , artık o sokaktan bile
geçemiyorm anılar bırakmıyor yakamı seni soruyorlar bana ama sen yoksun be gece gözlümm sensizliğin yerini hayalin doldurmuyorr ben seni sensiz yaşıyorm ama sana beni bıraktığın için kızamıyorm be gece gözlüm azraile kızıyorm neden beni değilde seni aldı GECE GÖZLÜMM bekle beni geliyormmmmmmmmmmmm |
En yakın deniz kenarlarına atıyorum kendimi
Her dalga halime üzgün Her dudakta bana tebessüm Ne vardı diyorum ne vardı Şu kaldırımda resmin olsaydı Eğilip öperken ben Görenler varsın dileniyorum sansaydı… |
Sen olmadan asla bir tanem!
Ne bu şehirden bana bir anlam, Nede içimdeki şaire uzaktan bir ilham. Hangi limanda gizleneceğini bilmeden giden bir gemi gibi, Gizli saklı buluşup sır dolu öpüşmelerimiz. Kaptanın hiçbir limanda durmadan sadece mavide gizlenmek istemesi gibi, Bende sadece kahverengi gözlerinde kaybolmak istiyorum. Ama sen olmadan asla! Sanma ki dünyama güneş doğacak, Sen yoksan bir daha gün doğmayacak… |
hayat benden cok şey aldı,
senden ne götürdü anlayamadı kimse beni, koyamadı kimse benim yerime kendini, dayanabileceğimi sandılar tek başıma bu ağır yüke. yalnızlığımla başbaşa bırakıp hepsi çekildi bir köşey, unutulmuştum ıssız dünyamın n derin karanlığında gözlerimdeki tek görüntüyle. beni uzaklara götüren ta uzaklara iki cift ela parıltı belkide onlardı beni hayata bağlayan hafızamdan silinmesini istemediğim, her hatırlaığımda da acı cektiğim tek varlığım. ama artık |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.