![]() |
Sevgİnle BugÜn TaniŞtim,
Hayatla Yenİden BariŞtim, Kalbİmİn Kapilarini Bİr Tek Sana AÇtim, Senİn Kararini Beklİyorum *sevgİ* Senle KonuŞtuĞum O GÜn, O Saat, O Dakİka, O Sanİye Benİm İÇİn Dursa *sevgİ* ***sen Benİm GÖzÜmÜn DaldiĞi, Kalbİmİn YandiĞi, Sevgİmİn BaŞladiĞi: Tek Ve GerÇek AŞkimsin*** GÜlÜm! |
Pazartesi: bakıştık
Salı: tanıştık Çarşamba: buluştuk Perşembe: iki arkadaştık Cuma: iki aşıktık Cumartesi: biraz tartıştık Pazar: ayrıldık :( |
adını kalbime aşkla yazmıştım, boşver aldırma birgün silerim.güzel
bir rüyayı gerçek sanmıştım, seni sewdiğim için özür dilerim. dünyada çıkarcı meğer çokmuş, senin beni sevmeye niyetin yokmuş,aşkta karşılık beklemek suçmuş, seni sevdiğim için özür dilerim.... |
seviyorum işte
deliler gibi sevdim hepde seveceğim şunu unutma sevdiğim senden başkasınıda sevmeyeceğim o bakışlara güzel gözlerine ihanet edemem başkasını senin yerine koyamam be aşkım seviyorum işte deliler gibi anla artık vazgeçemem be sevdiğim unutamam seviyorum işte engel olamam ------------ seni çooooook seviyorum aşkım...R_____....--------------- |
Bendekİ Bu AŞki Hevesmİ Sandin
ÜÇbeŞ GÜn Sonra Bİter Mİ Sandin BÖyle Bİr Sevdayi Sen Kİmde GÖrdÜn Neleyla Ne Mecnun BÖyle Sevmedİ Hsn&asl |
aşktın benim için, tarifi imkansız bi mutluluk gibi!Ekmeğim, suyum,
aşım,canım,bedenim en önemlisi sevdiğimdin benim.Seviyordum seni herşeye ve herkese rağmen.Etten duvar olmuştum senin için,herkese karşı durmuştum...Peki neden!Nedendi bu kadar acı ve ızdırap ve terketmen için miydi? Sen benim tek gerçeğim ve tek ASKERİMSİN... |
Sen Benİ Unut Unutkİ Sana Olan AŞkimi YaŞata Bİlİyİm Unutkİ Sensİzlİge
AliŞa Bİlİyİm Unut GÜlÜm Sen Benİ Unut Untta Ögreneyİm Unutulmayi Severken Ayrilmayi Kiril Dim Ben Bİrke Hayallerİm Yikildi Artik GÖnÜl Bİrkere Sevdİm Sevmenİn Ne Aci Verdİgİnİ Anladim Benİ Unut GÜlÜm Benİ Unut Artik YaŞamaya Son Bu YÜrek Sensİzlİge AliŞir Elbet |
Ben HİÇ Kİm İÇİn Oturup Da AĞlamadim AkŞamdan Sabahlara.
Ben HİÇkİmse İÇİn HiÇkirmadim ÇÖkÜpte Kaldirimlardan SoĞuk Buzlu TaŞlara. Ve Ben HİÇ Kİmse İÇİnde DÜŞmedİm Nezarethanelere Vede Karakola. Ama Senİn İÇİn Ahhh Ahhhh Ahhhh... Bİr İnada Dua Gİbİ İnanmiŞsin TÖvbe HaŞa. Ruhunun Kapilarini KapatmiŞsin AŞka Sevgİye Vede GÖnÜlden HaykiriŞa. Ben Dertlerİmİ Anlatabİldİm De CÜmle Aleme Canliya Ve De Cansiza. Ama Sana Anlatmayi Beceremedİm Ahhh Ahhhh.... Bİr BaŞini Kaldirda Semaya Bak |
ısmarlama aşklara tahammülüm yok artık
ya beni adam gibi sev, ya da çek git yoluna bir gülüş, bir sarılışsa verebildiğin ,istemez tutku isterim . ve delice sevmek... bir çoştumu dur durak bilmez bir yürek yüreğini isterim. yürek ister benimle sevişmek ya adam gibi yada çek git hergün biraz daha zorlaşarak çıldırtmaksa niyetin, ama seviyorsan yeter ki, ki zaten yüreği ortaya koyduk tamam o zaman... ben bi deli çocuk, ama ısmarlama aşklara tahammülüm yok artık |
(b)ozulan Hayatimin Nedenİ
(e)celİmİ YakinlaŞtiran Sebep (l)anet Okumama Neden Olan (a)Şkimi Anlamayan KİŞİ (l)eylayi Kiskandiran AŞkim (i)zdirap Çekİtİren Yar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.