![]() |
Ne Varsa Sana Daİr Al İkİ GÖzÜm,senİn Bu Sevgİ Selİ.ne Varsa
YaŞanmamiŞ AŞka Daİr,al GÖzÜmÜn Nuru Senİn Bu Acinin Yarisi.ararda Bulamassa Ellerİn,tutmadiĞim Ellerİmİ Koy SaĞ Elİnİ,sol GÖĞsÜnÜn ÜstÜne.bak GÖkyÜzÜne Ben Bu Nehrİn Ortasinda,yanginlarin En Alevİnde,hala Senİ DÜŞÜnÜyor OlacaĞim..ne Canima Yara Olan Adin,ne Kalbİme MÜhrÜ Basan Sevgİn Nede Ben Cecİron...senin Şehrİnde Kİlometrelerce DeĞİl,senden Santİmetreler Kadar Yakin Olan,uzak OlacaĞiz Senyakinlar Kadar Uzak Olsanda Cecİron Sarsada |
kalbin aşka susadığında
kana kana içtiğim sevgini beni içine hapseden derin derin baktığım gözlerini gecenin karanlığında sessizliğimi bozan sözlerini bana karşı duyduğun hislerini yalvarırım benden gizleme. içimdeki umutları söndürecek kadar ruhumdaki gülleri koparacak kadar olanları yok sayacak kadar içimdeki seni öldürecek kadar vicdansız olamazsın. tüm duyguların ve benliğinle sana olan sevgimi gör ve hisset. kırıp parçaladığın sana beslediğim hayallerime |
Seninle aşadığımız o ğünler,
Artık çok ğeride kaldı. Şimdi yoksun ,sen yanımda KAlbimde yerin boş kaldı. Ğözlerim nemli ararım seni., Beklerim yoluu ğel ğeri~~ Hayalimdesin ğündüz ğece,, Adın dilimde hece. Kabus ğibi ğeçen her ğecede,, Ğörmez oldum seni, ğece düştede. Ğözlerim nemli ararım seni. Beklerim yolunu beni sev diye. Sabahları kalkarım sensiz, Dışarıda kasvet, dışarıda hüzün,, Anlatamam derdimi kimseye, Ğözümde yaş iç |
Dokunamazsınız yoktur ğöz yaşları,
Duyamazsınnız sezsizdir feryatları. Solar yüreğinde ğülden umutları, Danamaz!...aşk ağlarsa Kesindir sevdanın kılıçı Ğönülden bırakır derin bir acı,, Tabiplerde bulunmaz ki !! ilacı Korkuyorum ya...AŞK ağlarsa.. Yakışır umuda sevda hırkası ,, HEP AŞK İÇİNDİR ĞÜLLE KAVASI BUKET SENİ SEVİYORUM |
Yanlızlığım gelir aklıma
Üzgün ve çaresiz Sensizliğe isyan ediyorum Kurtulmak istesemde yapamıyorum, AĞLIYORUM… Bir deniz düşün balıksız Bir tarla düşün başaksız Bir ana düşün evlatsız Ben düşünemiyorum, AĞLIYORUM… Sensiz geçen günlerimde Tek tesellim anılar Neden bilmiyorum acı verenleride var Unutmak istesemde kimisini Başaramıyorum yine, AĞLIYORUM… |
sensizlik bir uçurum gibi düştüm düşeceğim karanlıklara eğer düşersem
o derinliklere kendimi bulamam uzaksın çok uzak dokunmak isetesemde dokunamam belki de yanı başımdasın göremiorum belkide o uçurumun içine düştüm farkında olmadan ne sen varsın nede ışığın sensizlik düşünmesi yüerğimi ürpertirken ben şimdi en ayaz gecede yapa yanlızım biliyorum ki sensizlik nefesimi keser yine biliyorum ki bu aşk ne sana nede bana yaradı sen artık bir gölgesin arkamda belkide koca bir hiçsin ardımda sensizlik |
bazen karşındaki insanlın mutluluğu için içinden gelmeyerek
istemediğin seyleri yapabilirsin!!! :( > ---------------------------------------------------------------------- ---- > > valla tekrar okunur yahuuuu > > > > > BU KADAR SEVEBİLİR MİSİN?? > > > Bir otobüs durağında karşılaşmışlardı ilk kez.... Biri tıpta okuyordu, > öbürü mimarlıkta. O ilk karşılaşmadan sonra, bir > kere, bir kere, bir kere daha karşılaşabilmek için, hep a |
Yine sensiz bir gece yine uykusuz gözlerim,sana hasret yüreğimle
gecenin nöbetini tutar oldum kaç zamandır.Yalnız seninle güler olmuş benim gözlerim yalnız seni ister olmuş ölesiye.Ne havanın güzelliği ne kuşların cıvıltısı ne de gece gökyüzüne ışıltısıyla dağılan yıldızlar hiç birşey dikkatimi çekmiyor seni özlediğim kadar.Ben kimseyi sevmemişimki kimseye bu kadar ait hissetmemişim,bağlanmamışım delicesine.... Yatağıma yatıyorum seni görememenin ezikliğiyle ömrümden bir günü daha ardımda |
sen şiir yazamasın çünkü sen hiç aşık olmadın sevmedin ama ben sevdim
ben yazarım beni altatığını beni en kötü günümde beni terk ettiğini yazarım yazarımya gülüm ukunmadan atımış mektuplarım bi bilsem sebebini gittinya bu koca şehir küskün yıllarca sakladım duygularımı belki birgün anlarsın içimi diye sana sevgimi anlatamadım yada sen anlamadın içimi kim doldurabilir yerini bahanelerin arkasasına saklanma sen sadece macera peşindesin ben ise soğuk kış gelelerde senin adını cama |
bir tek dileğim var oda sevilmek karanlıktayım aydınlık benden uzak
güneş doğsada ben hep karanlıktayım. içimdeki acıyı unutmak öyle kolay değil.belki utançla anılabilirim.insanlardan uzaklaşıyorumyine utançla anılıyorum.tek isteğim zaman ve umudumu kaybetmemek tüm olumsuzluklara yenik düştüm dünya dönüyor ve dönmeye devam edecek...!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.