![]() |
Yoklugun Yagmura Yazi Yazmak Zor
Sensİzlİk Ölum Kadar Aci Nefes Kadar Degerli Ve Hayatim Kadar Önmelsin Kara Gozlusevdiigm |
Seni Neden Bu Kadar Cok Sevdiigmi Bilmiyorum Aci Cektiiryorsun Bana
Ama Yinede Be Seni Hala Seviyorum Diyorlar Bana Neden Sana Bu Kadar Aci Cektirmsi Sen Hala Onu Seviyorsun Onalra Diyorum Ki Ne Olursa Olsun Canimi Bile Alsa Yine Onun Bir Nefesi Iicn Hereyi Yaparimhanivardirya Bir Insan Size Hayatiniz Bagislr Ve Sonranefesinizi Keser Sevdigimin Bana Yaptklarida Buna Benzer Hani Olurda Dunya Tek Asei Benzeri Olmayan Farkli Bir Insan Dusunun Oi Yalniz Size Aİt Kaybetmekten Korkmazmisniz Cevab Yazi |
*******im bir başka olur seninle,günün bittiğini işaret eden güneş
ertesi gün yeniden doğmak üzere elveda ettiğinde yerine milyonlarca yıldızı ve ayı bırakır gökyüzünün görkemine işte benimde hayallerim başlar o zaman seninle,içimdeki sevgiyi bırakırım ayın parıltısına yıldızlara haykırırlar seni,anlatır seni onlara yıldızlar bir başka parlar gözümde,içime çekerim sonsuz nefesimi ve sana olan aşkımı haykırırım tüm dünyaya... Bir gece daha biter seninle güneş merhaba deyince yine sen gelirsin o s |
beklemek öldürdü beni
zor geldi sana bu işin neden bittiğini söylemek nasıl olsa böyle bırakıp gitmek daha kolaydı arkanda bekleyen birini bırakarak gitmek yakıştı mı be sana , söyle yakıştı mı? sanki geri gelecekmiş gibi gittin zaten beni gidişin değil geri gelmeni beklemek öldürdü rüzgar da savrulan bir kıvılcım gibi içimde cılız bir ısrar vardı geri gelirsin diye dedim ya beni gidişin değil geri gelmeni beklemek öldürdü artık gelmeyecek telefona çıkmayacaksın ama bil ki bu yü |
acilar büyütülerek unutulur sevdigim
yüzünden kopunca bir buzul çiglik ellerin buz tutmuş iki yarim şarki olur ve ben yoksulluk kokulu bir gidiş birakirim sana beni adresime sorsun esmer bakişlarin dönsen de bulamazsin nasilsa gitsen de kentlerden sakindigim bekçi duruşlarimi ara emaresi boldur sokaklarin sol omuz başimdaki kokundan yakalanirim sokul ki geceme avuçlarin islanmasin saat başlarini beş geçer yelkovanin senle zamansizim amansizim senle büyük susarim kendime yenili |
şimdi gidiyorsun
git oysa senden tek bir damla istemiştim sana kocaman bir deniz sunmak için şimdi gidiyorsun git ne zaman başladı bu hikaye anımsamak zor gençtim hazırda fırtınalarım vardı dörtnala sevdalarım komazdı öyle üç-beş nöbetleri ******* içimi acıtmazdı böyle bir insan bu kadar eksilebilir mi hatırlarsan sesine uyku kaçmış bir adam vardı bu şehrin bir yerlerinde düşler ormanının gece bekçisi derdin sen ona gözlerinde gizledi o seni sen bilmedi |
Serserİyİz Bİz Serserİ,
Sokaklar Mekanimiz, Şarap ŞİŞelerİ Sermayemİz, Dİnle Sosyete Kizi Dİnle ..!! Serserİ Severse Kİmse Ayiramaz . Serserİ Aglarsa Kİmse Susturamaz. Serserİ Gİderse Kİmse Durduramaz. Dİnle Sosyete Kizi İİ Dİnle,; Herkez Serserİ Olamaz...!!?. |
Ölümüne seevmek bu ise``
Bende ölmeseydim ğülüm. Ölümüne sevdim deseydim de`, .....Ölmeseydi be BUKEtİM |
Mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıpta...
Birgün dilimde bu şarkının sözleri dolaşırken.. "Neymiş o sandığın?..Peki bulabildinmi aşkın gerçeğini" diye bir ses duydum.. Bulamadım dedim.. "Aradınmı?" diye sordu..Aramadım dedim.. Sadece ruhumu özgür bıraktım..Ne yapıyor ne ediyor bihaberim ondan.. "Neden" dedi.. Kimse uyandığında ben bugün aşık olucam diyip aşık olmuyor.. Aşkın ne olduğunu bile bilmezken, adını koyamadığımız tar |
Uykuların kaçar *******i, bir türlü sabah olmayı bilmez.
Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık. Onun unutamadığın hayali, Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine. Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın. Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu. Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin. Gün gelir de sesini bir ke |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.