![]() |
Kim aldanıp gitmediki bu yalan
seraplara. Kim sevgisini vermediki yar diye YABANAVUÇLARA İşte böyle bir düzen var hayatta herkesin aklı, fikri aldatmakta, bakamaz olduk umutla yarınlara, bizi kimler umutsuz bırakmadı ki. Hep yaramıza tuz diye bastılar acıları,.. O gül yüzleri onların büyük silahları,. Bizi kimler vurmadı ki... |
Bir gün bir çılgınlık edip seni sevdigimi söllesem alay edip
gülermisin yoksa sende severmisin??? |
Sevgİler Kayan Yildiz Kadar Parlak,
Bİr Okadarda Acimasiz. Önce Senİ Sevİyorum Derler, Gİrİnce Kalbİne Yakip Gİderler, Bulunca Bİrİsİnİ Senden VazgeÇerler, GerÇekten Sevene Raslayamadim. |
Hayat insanın dünyada geçirdigi zaman demek
Hayatın anlamı birisine öne vermek demek Öyleyse sen benim hayatımın anlamısın demek |
GÜnler Aylari,aylaryillari,kovaladi Gİttİ.İstedİgİm Askerlİk Zamni
Geldİ.hakkini Helal Et Anacigim,kar Beyaz SaÇina Kurban Olayim,ver Şu Elİnİ ÖpÜp Koklayayim.askerde Yİne DÜŞtÜm Çamura,ana Kalk DeyİŞİnİ Duyamadim.kulaklarimda Bak Yİne DÜŞtÜn KariŞtin Çamura DeyİŞİn Ama Bunlar Çamur Lekesİ Degİl Kandi Ana,16 Ay Dolmadan Oglun Şehİt Oldu Çikti Geldİ Ana Sardilar Kefene Sarildim Tabuta,simsiki SarilmİŞtim Albayraga Asker TÜrkÜlerİ SÖylesİn ArkadaŞlar BaŞ Ucumda,beyaz Gİydİgİm Halde ÜstÜm Kİrlenmİy |
Bu Sevdayi Sahİpsİz Mİ? Sandin!
Sensİz YaŞam Neye Yararkİ Senİn YÜzÜnden Hayati YaŞamadim Kİ! Heves DeĞİl Yarİm Sevda Benİm Kİ! Bİr Firtina Gİbİ GeÇer Mİ? Sandin! Ümİtlerİm Vardi Elİmden Aldin Biraktin Benİ RÜyaya Daldin Mutluluk Yakinda İken Uzakta Kaldin Bedduam Dİlİmden DÜŞer Mİ? Sandin! Ne Yazik ÇÖzÜm ÖlÜm DeĞİlmİŞ Sevmeyen SevdİĞİ Unutmaz’İmİŞ Kalbİmdekİ AteŞİ SÖndÜrmez’İmİŞ Bu Sevdayi Sahİpsİz Mİ? Sandin! AĞlayan GÖzlerİmİ Dİner Mİ? Sandin! Azraİl Gelİ |
Sevenlere Sevene Son Elveda Elvedam
Hazirladim Kendİmİ Çİlelere, Gİdİyorum Yanlizlik Seferİne Layik DeĞİlmİŞ GÖnlÜm Sevmeye Sevİlmeye Sevenlere Sevene Son Elveda Elvedam DÖnÜp Bakmam Ardima HİÇ Bİr Zaman DÜnya GÜzelİ Çiksa Hep KarŞima! Sevdadan Yana Şansim YokmuŞ Sevenlere Sevene Son Elveda Elvedam AŞiklara AŞklara SÖzÜm Yok Benİm KarŞiliksiz Sevene Talİhsİz Derİm Bense Senİn Sevgİnden Darbe Yedİm…. |
yas degil göz yaslarımı siyaha boyagan..
an degil sensiz gecen anlar... ask degil yasadıgım... isyan sitem degil söylediklerim... şiir degil yazdıgım... ayrılık degil yüregimi yakan... gidisin degil beni benden calan... seni sevmiyorum kelimesi beni yıkan... tarih: 14.02.2008 yazar: deniz calık |
seni sevmek nedir bilir misin?????
seni sevmek geceleyin seni düşünerek uyumamak demektir, seni sevmek seni bir ömür yanında istemek demektir, seni sevmek gerekirse ölmek demektir, geceleyin seni düşünerek uyuyamıyorum, seni bir ömür yanımda istiyorum, senin için bak ölüyorum demek ki ben seni çok seviyorum BUNUN FARKINA NE ZAMAN VARACAKSIN |
seninle aşkımız imkansız sen aşk nedir bilmezsin sen hiç şafakta
yıldızlarla dertleştinmi sen hiç yıldızlara bakmamışsındır ALLAH bilir sen yıldızlara elmas dedin ben seni güneşim seçtim ama sen bu fani dünyayı seçtin elmaslara altınlara sevgi aşk hayat dedin anlamadınki sana sana yıldızlardan elmas güneşten altın canımdan sana hayatımı feda ettiğimi bak gülüm bugün doğum günün resmin koynumda sessizce ağlıyorum ve maziye dalıyorum gözlerim yaşlı yağan yağmuru seyrediyorum seyrett |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.