![]() |
aşk bir eşkıyanın hayata itirazıdır bakarsa savaş susarsa çatışma
konuşursa devrim olur tutki ben bir eşkiyayım ve sana hayat kadar muhtacım not bu şiirin ne anlama geldiği hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana bi msj gödersin yada msn eklesinler msn tabi bilen varsa:) |
Bİr GÜn BİtİyormuŞ Daha Dogrusu Snİn De Sonun Varmis.sonsuz Degilmissn
Sen De Bİtebİlİyormussun Zor Sanmistim Senİ Unutmak Sensİzlİge Alismak Evet İlk Baslarda Cok Zolandim Itiraf Etmelİyİm Sana Yalvarmayi Bile DÜsÜndÜm DÖnmen Icin.. Sana Acİzdİ Bu Beden Sensiz Bir Hic Tim Degerlİydİm Benİ Degerlİ Yapan Sendİn Degersİzlestiren De .. Sunu Anladim Senİ De Degerlİ Yapan Bendİm Sİmdİ İse Degersİzsİn Benİm Sende Kİ Gb Sİmdİ Sen De Bende Ölesİn ÜzÜlmÜyorum Artik CÜnkÜ Sen DemİŞtİn Ya Senİ Sİldİm A |
enim ölüm dediğin dedirki zindan gözlüm biçin başlanğıç hiç
korkmuyormda sensizlik boynumu büküyor be zindan gözlüm her derdi çeker her yokluğa ğögüs gerimde sensizlik warya zindan gözlüm hiç çekilmiyor her yolu denedim ölümü bile ama sensizlik boynumu büken be zidan gözlüm bi kere seviyorum desen ölürdüm hemde hiç düşünmeden ama sen bana çok gördün iki kelimeyi be zindan gözlüm olsun sana sitem etmiyeceğim seni sensiz senden habersiz seveceğim ölmden korkmuyorm bikez daha ama sensizlik beni |
Umutsuz gönlümü yıksada
Gerçekler mazide kalsada Yollarımız bi gün ayrılsada Seviyorum seni BELALIM. İstersen giderim bu diyardan Gözyaşın olsada bu aşkın bedeli Senden başkasını sevemem BELALIM. Aşkın bana tuzak sevgin uzakmış Kara sevdaloya gülmek yasakmış İnsan sevmeden yaşayamazmış Senden başkasını sevemem BELALIM. ("V") AŞKIM... V |
Bu Kadar Zormu Untmak Saenİn Gİbİ Baska Bİrİnİ Mİ Bulmaliyim Olmuyo
Her Beden Senden Ayri Bana Biraz Daha Uzak Senİn Sicacik GÜlÜsÜn Yok Ben O GÜlÜŞÜ Sevmistİm Ama Simdi Ne O GÜlÜŞ Ne Sen Varsin Zaman Gectikce Unuturum Saniyorum Senİ Ama GÖrÜyorum Kİ Degİsen Bİr Sey Yok Icimde Hep Ayni Yerde Yasatiyorum Senİ Ve Hatta Sen İÇİmde Bİraz Daha Buyuyorsun Neden Yapiyorsun Bunu Bana Neden Unuttrmuyosun Kendini Bana Neden? Baska Bİrİlerİ Coktan Yerimi Doldurmustr Hani Sen Diyordun Ya Kiymet Bilmiyosun |
Elime son kez aldim kagit kalemi,
Bu sana son mektubum. Postaci son bir kez haber getirecek Benden sana Canim bilirim aldirmazsin hiçbirseye, Ne sevgiye ne de hislere. Simdi elimde bir sigara var, Bugün çok içtim. Bilirim kizacaksin, "Içme demistim" diyeceksin Ama ben yine ayni cevabi verecegim: Dertliyim. Son kez bu kalp derdinle dolu. Bu mektubumda Seni ne kadar sevdigimi |
Bugün hiç beklemedigim bir anda,
Mektubunu aldim GÜZELIM. Son mektubum demissin, inanmam Sen dayanamazsin bensizlige, Erirsin,bitersin günden güne. Bak ne diyorum GÜZELIM Gönlün olsun,birkaç gün daha çikalim Sevinirsin belki. Hediye olur ya da bir elma sekeri. Sen bensiz yapamazsin GÜZELIM. Seni öptügüm o ilk ani hatirla, Nasil da çocuklar gibiydin, Bayilacaksin diye korkmustum GÜZELIM. Ben senin gibi neler geçirdim elimden, Bilirim haberim yok sevmeden, sevilmeden. |
Aramızda alevden bi deniz olsa banada mum bir kayık verseler hiç
düşünmeden ölümü o mumdan kayıga biner gelirim sana |
SERSERİME
Elime son kez aldim kagit kalemi, Bu sana son mektubum. Postaci son bir kez haber getirecek Benden sana. Canim bilirim aldirmazsin hiçbirseye, Ne sevgiye ne de hislere. Simdi elimde bir sigara var, Bugün çok içtim. Bilirim kizacaksin, "Içme demistim" diyeceksin, Ama ben yine ayni cevabi verecegim: Dertliyim. Son kez bu kalp derdinle dolu. Bu mektubumda Seni ne kadar sevdigimi Özledigimi yazmayacagim. Artik degistim ben. |
önce gözlerinde kaybettim kendimi sonra yavaş yavaş işlendin
hücrelerime şimdi seni hiç istemesemde unutmuyor günül seviyor işte hani derlerya aşk herşeyi affederya günlümün dolduran hep gam keder' zulmetme artık bana yeter bırakıp gideni unutmuyor günül seviyo işte dün gece unutmak istedim seni bir sigaranın üstüne yazdım ismini sigaram bitince unututurum dedim nerden bile bilirdimki seni içime çektiğimi ne sevdiğime pişmanım nede seni sevene düşmanım sadece seninle yaşamak var |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.