![]() |
ağlamaklı yine gözlerim;
hasrettin arkasından bakakalmış, ellerim havada, yüregim duada , bedenim dünyada, ruhum mezarda, içimde cehennem ateşi, azabım büyük, vijdanım kelepceli, kolaymı unutmak! giderken ardından acıyla bakmak . sana kolay; çünkü sen benim sevdam gibi yaşamadın sevdanı. buyüzden adı benim sevdam. |
Sen Benİm İÇİn VazgeÇİlmeyen
Ben Senİn İkİ GÜnlÜk Oyuncuk Sen Aklimda Bİr Salİye Bİle Çikmayan Ben Senİn İÇİn Kafa Yormaya Deymeyen Sen Benİm Tek Ve Son SevdİĞİm Ben Senİn Siradan Bİr Oyuncak Senİm Benİm YaŞama Hevesİm Ben Senİn GÜnlÜk Hevesİm Be Belali Ramazan TaŞ'tan Belali'ya |
YÜrĞİmdekİ Aci Çok BÜyÜk
Yillar GeÇİrdİm UĞrunu Olmuz Sensİz Olmaz SevdİĞİm Ben Yanarim Sensİz *******e Uyku Gİrmez GÖzÜm Korkuyorum Sensİz Sensİz Olmaz Sensİz Olmaz SevdİĞİm Ne Yapsam Çare Olmuyor Ben Bİr Kere AŞkina Kapildim Sensİz Ne Gece Dedİm Ne GÜndÜz Dedİm Sensİz Yoruldum Yoruldum Eyvah Eyvah Sensİz Olmaz Sensİz Olmaz SevdİĞİm Ramazan TaŞ'tan Belali'ya |
AŞkin DeĞerİ BİngÖl De BaŞlar Kibrista Bİter Ama Bİzİm AŞkimiz
Ne BİngÖlde Nede Kibrista Bİter |
Ne bakıyosun meyhaneci doldur hadi
Ayrıldım sevgilimden değerimi bilmedi Mezemi Hazırla döndüm işte geri Boşaldımı şişe getir hadi yenisini Yalanmış aşkı elden bişey gelir mi? Zorla güzellik olmaz derler ya hani Nedensiz yere bıraktı ya beni İşte meyhaneci o zoruma gitti Şu kalbim sevdi hemde deliler gibi Yapma dedim ama beni dinlemedi Şu yüce aşkımı inan hiç görmedi Öldüm uğruna o bile yetmedi Bak gör ağlıyorum şimdi Erkekler ağlamaz deme be abi Bana dünyamı inan zehir etti |
Senİ DÜŞÜnÜrken
Bİr Çakil TaŞi Isinir İÇİmde Bİr KuŞ Gelİr YÜreĞİmİn Ucuna Konar Bİr Gelİncİk Sİnsİ Sİnsİ Kanar Senİ DÜŞÜnÜrken Bİr Erİk Agaca Tepeden TirnaĞa Donanir Delİler Gİbİ DÖnmeye BaŞlar DÖndÜkÇe Ufalir KÜÇÜlÜr ÇekİrdeĞİ HenÜz SÜt BaĞlamiŞ Masmavİ Bİr Erİk Kesİlİr AĞzimda Dondukca Yanar Dudaklarim Senİ DÜŞÜnÜrken Bİr Çakil TaŞi Isinir İÇİmde |
Gene geldik buraya şerefe dostlar.
Sordun niye çöktün diye, ben anlatayım bari sen dinle. Sen hiç aşık olmadın dimi be usta, Olmadıysan yanıma hiç yaklaşma! Bak ben oldum bitti sonunda. Ne verdi bana?Acı,dert,kederden Başka? Adını yazdım yerlere,göklere,duvarlara Biliyordum bende de var hata, İkide bir hatırlatma. Adını her andığımda zaten kalbim sızlıyor be usta,birde sen vurma. Her bir gözyaşımın akışında hayali geliyor karşıma, Ellerimi her uzatışımda gidiyorum diyor sanki çok uzak |
Seni unuttum artık yoksun benim hayatımda,
Eskiden sevdiğim vardı diyeceksin bundan sonra. Dönmeye sakın kalkma bakmam bile suratına! Hadi sana elveda yolun açık ola. Boşuna boşuna yalvarmışım inanki ben sana Hadi güzelim durma artık başka kapıya, Pişman olduysan bile sakın adımı anma! Bu aşk bitti burda bunu artık anla. Gelene merhaba,gidene elveda! Sevseydin beni gidemezdin benden asla! Kalp derler güzelim inanki buna, Yalanmış sevgisi anladım sonunda. Beni merak edipte sakın kafan |
Karmaşık bir akşam üstü
Etraf çok kalabalik ama ben yine yanlız duygularım ve BeN sadece anlatilmaz bir akşam üstü yine...... |
Bahar değil bir güzsün sen
Mutluluğun ardından gelen hüzün Her şey çok güzelken Her şeyi güz ettin sen Unutmak isterken kalbime girdin sen Bırakıp gitmek isterken seni Bataklık oldun sen Her çırpınışım da daha fazla sevdim ben Hep taze bir yara oldun sen Her dokunuşum da yüreğime Daha fazla acıttın yüreğimi Akıp giden kan gibi damladı gözyaşlarım Senin için bir anı oldum artık ben Gülücüklerle hatırlanacak bir anı Belki hüzün kopar yüreğinden Ama tükendim artık seni seviyor |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.