![]() |
Aşktan da öteye gitmek istiyorum
Yalnızlığımı bir kat daha artırmak Unutulmak ama asla unutmamak Seni aşktan öte de sevmek istiyorum Yine tek başıma kalmak istiyorum Yıldızlarda görmek istiyorum yüzünü Yıldızlarda görmek istiyorum gülüşünü Seni yıldızlardayken sevmek istiyorum Biliyorum ne kadar uzaklaşsam da aşktan Ne kadar gülümsesen de yıldızlardan Beni sevmeyeceksin hiçbir zaman Zaten aşk yalnızlıktır her zaman |
Gülsün dedim bir kere yüzüm
Senin varlığın da gülsün Sen yokken hayatım Zaten gözyaşı ve hüzün Unuturum belki gün gelir bu ayrılığı Gün gelir kuruturum gözyaşlarımı Şimdi gözyaşlarım kalbimde bir güle aksın Bırak ta o gül kalbim de seni yaşatsın |
Hüzünleri yapıştırıp gözbebeklerine yüreginden Öpebilirmi yim?
Okudugun her satırımda,attıgın her umutvari seste,görmedigini bildigim her güzelligini,acısını,dayanılmaz agırlıgını cıkardıgında hayat karsına,gülümsedigini düşleyebilir miyim? guldugunde gozbebeklerınde kı sevıncın ola bılırmıyım sen zaten hep bendesın umutlarımda sevınclerımde hayallerımde bendesın ya sen sadece bende kalsan olmaz mı son nefesım olsan Denize dokunurken,sercelere göz kırparken,dogan güne,olmuşa,olacaga gül |
yağıyor yağmur dağ ıslak taş ıslak toprak ıslak eğer eğer maksadın
yüzümü gözümü ıslatmaksa bırak bırak onlar zaten ıslak bir garip askerim ağlıyorum sevdiğimin yavuklumun ismini gözlerişmden yaş yapıp içime akıtıyorum bendeki bu nemli gözler neler çekip neler gördüler gülmeye hasret ağlamayı öğrendiler terk edip gidenin yolunu gözlediler acımasız hayatı ihaneti gördüler sevdi sananlara günül verdiler acı üstüne acı vereni sevdiler kör olası gözlerim söz dinlemediler |
Bu sana yazdığım son şiir,
Seni ne kadar sevdiğimi anla diye. Senden tek ricam bunu iyi oku! Hiçbir sebep engel olamaz seni sevmeme! Hiçbir neden tutamaz beni, Önüme dağları koysalar bile! Şu iki elim kanda olsada,gelirim sen yeterki gel de. Kurban olurum senin her bi saçının teline, Yıkarım lan bu dünyayı görürsem bir damla yaş gözünde! Ben çoktan ölmüşüm zaten,senin o güzel gülüşüne. Benim sana olan şu sevgimi hiçbir zaman hor görme. Adı üstünde bir sevgi gelir geçer sakın deme, |
kelepce bileklerimde
benzetmek gibi olmasın sende bedenimde tutlusun ikimizde içerde bir farkla ben koguşta sen benim içimdeki koguşta |
Senden önce ne yapardım ben,bunu hatırlamaya calışıyorum.Hatırlamaya
çalıstıkcada kocaman bır boslugun ıcıne yuvarlanmıs gıbı oluyorum.Senden önce ne yapardım ben? Niye düsündükce hersey bombos ve anlamsız?Şaşırıyorum çünkü bır ınsanın hayatını bır baska ınsan bırdenbıre nasıl bu kadar degıstırebılırkı?Sen olmadan once anlamsızmıydı hayatım?Deıldı elbet.Belkı hayatıma senınle bırlıkte yüklenen anlam,daha once yasanan herseyı silip göturdu ne dersın? |
GÜnler Aylari Aylar Yillari Kovaladi Gİttİ.
İstedİgİm Askerlİk Zamani Geldİ. Hakkini Helal Et Anacigim,kar Beyaz SaÇina Kurban Olayim. Ver Şu Elİnİ ÖpÜp Koklayayim. Askerde DÜŞtÜm Yİne Çamura Ana Kalk DeyİŞİnİ Duyamadim,kulaklarimda Bak Yİne DÜŞtÜm,kariŞtim Çamura, Ama Bunlar Çamur Lekesİ Degİlkandi Ana, 16 Ay Dolmadanoglun Şehİt,oldu Çikti Geldİ Ana, Sardilar Kefene,sarildim Tabuta, Simsiki SarilmiŞtim AlbayraĞa, Beyaz GİydİĞİm HaldeÜstÜm Kİrlenmİyor Ana, |
Sen benim hiçbir şeyimsin!
Yaşamak için mecbur olduğumu bildiğim ama bana çektirdiği acı yüzünden solumak istemediğim, içime her çektiğimde ciğerlerimi kavuran nefes sen değilsin. Yüzümü alev alev yakan, ne kadar çabalasam da engel olamadığım, gözlerimden içime dökülen gözyaşım değilsin. Nereye baksam gördüğüm, neye dokunsam hissettiğim, kiminle konuşsam dinlediğim, “Her şeyimsin” deki gizli öznem sen değilsin. Sen benim hiçbir şeyimsin… |
bebeğim...
noldu sana nerdesin bunca zamandır. cok ozledim seni nerdesin ? gel artık kurtul su illetten. seni mi buldu vurucak seni mi buldu benden ayırıcak? ben bakmaya doyamazdım ruzgarlarda savrulan sımsıyah saclarına hanı nerdeler.. sen nerdesin......... gözerin cokmuş yorgun mu bakıyosun hayata. sen benim umudumdun .senin umudun nerde, sen nerdesin.. mechule gıdıyor dedıler senın ıcın yalan dimi yalan de nolursun? düşüncesi bile yetıyor bogazımda kelımlerın dugumlenmesine, bu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.