![]() |
Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım
Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı |
yanlızlığı anlatıyor hüzünlü sonbaha
dallarımdan tüm yapraklarımı koparırken rüzgar hiç bu kadar sevmemiştim kimseyi hiç bukadar canım yanmamıştı aslında beni bırakıp giderken yandığı kadar |
Kalemim yazmadı çektiklerimi,
Sormadılar inan ki hiçbir zaman halimi. Ne oldu şimdi gençliğim gitti, Giden gençliğim dönermi geri? Zamanım bitti biten zamanım yoktu sanki, Duyan olmadı ki bu zavallı kalbimi. Birini sevdim oda değmez di, Hayinin biri bırakıpta gitti bizi kimler bırakmadı ki? Hadi durma kadar sende vursana beni. Kaybedecek birşeyim zaten kalmadı ki, Bu bedenim dünyaya ağlayarak geldi, Gülmeyi zaten bilmedi ki. Yaşamaya değer mi? Batmış olan gemi ileriye gider mi? Ölm |
Bekle beni ...
Seni benden ayıran ne varsa hepsini yok etmeye yemin ettim.Sözümü tutarım bilirsin sevgilim.Şimdi uzaklara gideceğim diye kesme ümidini sakın.bu aşk bizim yazgımız Ne kadar zor olursa olsun, hangi engel çıkarsa çıksın bu aşk yaşanacak mutlaka.Sakın 'O' gidiyor boşver diyenlere inanma.Bedenim yanında olmasada yüreğim senden ruhum seninle oluca.Yeterki hisset.Elbet bitecek ayrılık günleri kavuşuruz sevgiğim üzülme...... |
Ben seni çok özlüyorum
çünkü Seninde beni özlediğini Biliyorum... Ben sadece seni bekliyorum çünkü Seninde beni beklediğini biliyorum... Ben sadece seni seviyorum çünkü seninde beni sevdiğini biliyorum (SeVgiliM) |
İnanmaktır sevmek.
Tüm içtenliğinle... Güvenmektir duygulara Okuyabilmektir gözlerdeki, sözcükleri Haykırabilmektir sevgiyi hiç bağırmadan Direnmektir sevmek.. Tüm acılara direnmek.... Sevdiğine seni seviyorum! diyebilmektir Anlatabilmektir sevdiğini.. Yazabilmektir en yüce aşk şiirlerini.. En güzel aşk sözleriyle... Bazı an'lar vardır; haykırmak gelse de içinden fısıltıyla söylersin 'seni seviyorum'ları.. Seni duymayacağını bildiğin sevgilerde |
Hiç kalbin ağrıdı mı sebepsizce,
Hiç için titredi mi sıcak yaz *******i, Dolunaya baktığında hissettin mi hiç Yapayalnız derin bir karanlıkta olduğunu, Ve acı bir şekilde farkına vardın mı, Kalabalık içinde sessizce dolaştığını… Düşündüğün şeyi bilmeden uzaklara takılır gözlerin; Ellerin bilmediğin elleri tutar sanki, Tuttuğun el sana huzur verir de; Sen o huzurla bir türlü rahatlayamazsın… Boğazında kelimeler düğümlenir, yutkunursun; |
sen en son kışın
yağmurda aradığımsın o zamandan beri özlediğim yollarını beklediğimsinn sen benm herşeyimsin şimdilerdeysee başkaları senin herşeyin ben mutlu olamıcam sensiz sen mutlu ol... sevdiğim gibi sevil ve sev ben yaşayamıcam sen yaşa be güzelim şimdi kimin mutluluğuyla gülüyor hüznüyle ağlıyorsun biliyorum çok esk bir aşk yaşıyorsun biliyorum ilk aşkına gerş dönmüşsün biliyorum benim ilk aşkımda sendin benim ilk aşkımda geri dönecekmi ???? |
İstasyondan sana uzanan yolda
Öylesi sürüklendi ayaklarım Ne denizin kokusu sardı benliğimi Ne martıların ekmeğe uzanan kanat çırpışları Yürüdüm Sanki karşımda sehpa Sanki umudum musalla taşında Soğuk… Öylesi yalnız serçe Öylesi ürkemiş kumru Öylesi puslu bir ikindi… Betondan bir bankta hüzün Iraya dalmış gözlerde anlar var… Soluk soluğa bir merhaba diyebildi yüreğim İçimde suslarım ruhumda sessiz haykırımlar Dokundum omzuna sevgilin |
Yine aksam çöktu uzerimize yine basıyor alaca karanlık bulutlara senin
hasretini bıraktım. gokyuzunde senin ozlemin var. sanki yagan yagmur lar yureyimde kangibi akıyor. sanki dogan gunes ardında seni tasıyor: ve ben her dogan gunesin ısıgıyla yeniden oluyorum birtanem. SEN ANLAMIYORMUSUN BENİM EN TATLI SEBEBİMSİN... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.