![]() |
en derin uykumdan bir kabus ile
gece yarısında uyandım be esmerim yolunda olmuşum hep yara bere yinede acına dayandım be esmerim umutlarım kaybolmuşken hayatta sevgiye aşka doyandım be esmerim bir beyhude yaşamdan alıp kendimi seninle yolunu bulandım be esmerim yıllarca peşinde sebepsiz yere sonumu bilerek dolandım be esmerim gönlüme bir filiz vermediğin halde gönül bahçeleri solandım be esmerim |
uyanirim ansizin hayalin karsimda,
yagmur yagar sana her aglayisimda. bir durgunluk olur kalp atisimda, o gun iste sen yoktun yanimda... aniyorum seni her gece, agliyorum bugun her gune, sen yoksun yanimda yine hasretin zindan olur su deli gonlume... beynimde her gece firtinalar kopuyor, yuregimde her gece yanginlar yaniyor. senin sevdanla savruluyorum senin askinla kvruluyorum... |
bir ateş vardı hani
düştüğü yeri yakan? o ateş yaktı kalbimi senin sevdandır yanan... ağla gözbebeğim, ağlasana, ağla benim bu durumuma. derdime kimsenin hali yok dert yanıp, dert aramaya... ağla gözbebeğim, ağlasana, ağla benim bu durumuma. benziyor halim fakir fukaraya, ben gönülden fukarayım, ağlaaaaaa! aygünnnnn |
Duydun Mu Sesİmİ?
DÜn Gece Senİ Aniyordum Duydun Mu HiÇkiriklarimi? Senİn İÇİn AĞlarken Senİ HİÇ UnutmayacaĞimi SÖyledİm Duydun Mu? Duydun Mu Sana Olan Sevgİmİn Sesİnİ? Senİ ÇaĞiriyordu Gel Sensİz Olamam Dİyordu. Ellerİm Senİ Ariyordu Kalbİne Dokunmak İÇİn Senİ Ariyordum TÜm BenlİĞİmle Duydun Mu Senİn İÇİn Haykiran? Bu Çaresİz Kalbİ.... |
Belkİ Senİ Hatirlatan
Eskİ Bİr Resİmdİ Belkİde Anilarda Canlanan Mutlu Bİr An Belkİde Sicak Bİr SÖzdÜ Kalbİmİ Çalan Belkİde Yalnizlikti Benİ Sensİz Birakan???? |
GÖzlerİmde Hayalin
Kalbimin İÇİnde Sevgİn YÜregİmden Tasan Heycan Kulaklarimda Sesİn Burnimda Kokun Ruhumda Senİn Bedenİn Tek Sigdiramadigim Yer Kefenİm Sevdİgİm.... |
Canim Yaniyor : Cekİp Gİttİgİn İÇİn;
GÖzlerİm Kapali: Hayalİnİ Kurdugum İÇİn; Nefes Alamiyorum : ÖldÜgÜm İÇİn; Genede Vazgecmedİm : Senİ Sevdİgİm İÇİn......... |
Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne
de yıldızlı aksamları!... özlemin bir nehir olmuş yarar girer içimde ki dağları!... Seni sevdiğim kadar yaşasaydım,ölümsüz olurdum.... "Sen hala sonsuzluğun yüzünde bir damla gözyaşısın..." Biliyordum,seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi,kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte... Fırlatmıştım kalbimi uzağa,en uzağa.Denk gelirde rastlar diye bir yıldıza... |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı yaşadı |
ölmek belki bir kurtuluş.ölüm uzun bir sessizlik.ölüm büyük bir
sensizlik.inan bu yüzden istemem ölmek.bilirimki acı verecek sensizlik.ama bilsem senin öleceğini hiç düşünmem sıkarım kafama bitiririm yaşayamadığım hayatı TEK KURŞUNLA..sonunda sana varya kavuşmak.önemlimi benm için yaşamak.ama bilemem senin öleceğini.o yüzden sıkamam bi kurşunu.korkarım üzülürsün diye.seni üzmektense çekerim bu kahrolası HAYATI..! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.