![]() |
Hanİ ÖlÜnÜn Ardindan AĞlanir Ya
Sahte GÖzyaŞlari DÖkÜlÜr Dostlari,sevgİlİsİ Tarafindan Ben Senİn İcİn AĞlamadim AĞlayamadim,korktum Ya Bana Da Sahte GÖzyaŞi DÖkÜyor Derler Dİye Korktum Lİselİm Lİse Yollarinda Kaybettİm Senİ AŞkimiz Yillar Önce Orta Okul Siralarinda BaŞladi Lİse Yolarinda Bİttİ İstemezdİm Lİselİ Olmak Bİlİrdİm Sankİ GeleceĞİ Lİse Yollari ÖldÜrdÜ Senİ Sevgİlİm Pİs ArkadaŞliklar ÖldÜrdÜ Senİ KeŞke Dİnleseydİn Benİ AĞlamak Zorunda Kalmazdik |
Sevdim seni
Zor olsa da sevmek sevdim ben seni Aslında zor değil be gülüm sadece acı verici Acı çektim seni severken Şimdi ise özlüyorum seni Hem de öle çok özlüyorum ki anlatamam sana Belki sen benden nefret ediyorsun Belki bir daha yüzümü görmek istemiyorsun Ama ben seni deli gibi seviyorum Ve hepte seveceğim Özlüyorum seni kokunu, tenini, bana dokunuşunu özlüyorum Ama sadece özlemekle yetinebiliyorum Sana ulaşamıyor |
ne sen kaldın nede ben
soldurduk sevdamızı yüreğimizde değilmiydin ki beni suçlayan sen şimdi git,durma bekleme ne sevdadan bahset bana nede kendinden bir yudum kalan sevgime sorma neden şimdi git,buralarda beklemeden ben gittim çoktan senden yeni sevdaların yolları var sana yeni sevdaların yolları var bana senden bana kalan tek hatıra büyük bir yaradır unutma şimdi beni ne *******e sor nede yalnızlığını dindiren hecelere beni sorma hiç birşeye ne ara ne de sor beni |
dünyada en mutlu sen olsanda
yıldızlar gibi heran parlasanda dert,bela seni hiç bulmasada bak,toprak"YİNE BENİMSİN" diyor.. |
zifiri karanlğında olsun ölümüm kapatın tüm lambaları alın götürün
umutlarımı okusun ölüm fermanımı savcı toplansın iki üç dost beş yabancı gün doğmadan kurusun dar ağacı beni sensiz hayallerimin bittiği yere asın eğer sensizlik ölümse kim diyebilirki gülüm yaşadığımı gurbet uzaktır geri dönüllmez kader alın yazısıdır sırrına erilmez adıyaman insanı merttir kolay yenilmez özlemekse hiç farketmez (KAHTALI) |
Özür dilerim seni sevdiğim için özür dilerim gözlerine baktığım için
özür dilerim peşinden koştuğum için çok ama çok özür dilerim seni insan sanıp seni sevdiğimi söylediğim için... |
sevilmeyi sevmeyi
en güzel duyguları rengaren şu hayatımı hepsini ben sende gördüm ağlayan şu gözlerimi şu en acı hislerimi pınarını silmeyi hepsini ben senden öğrendim sen benimsin hayal gözlüm şu yarınlar ikimizn sensiz olmak asla olmaz ben senden hiç ayrılamamki (serseriden hayal gözlü yarine) |
özür dileim seni sevdiğim için özür dilerim gözlerine baktığım için
özür dilerim peşinden koştuğum için çok ama çok özür dilerim seni sevdiğimi söylediğim için (deliler gibi sevdiğim ömer için) |
eskiden...
hayat çok başkaydı.. ve sen.. tüm Hayaaller içinde tek gerçegimdir!!! şimdi ise.. hayat bambaşka.. ve Senn.. tüm gercekler içinde tek hayalimsin..!!! |
İkİ GÜl Olsun
Bİrİ Beyaz Bİrİ Kirmizi Kirmizi GÜl Senİn Beyaz GÜl Benİm Olsun EĞer BİrgÜn Benİ Terkedersen Kirmizi GÜl Solsun EĞer Ben Senİ Terkedersem Beyaz GÜl Kefenİm Olsun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.