![]() |
Yan yana geçen ******* unutulup gider mi
Acılar birden biter mi Bir bebek özleminde seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi. Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi Dikenleri göğü deler mi Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi. Kendine iyi bak beni düşünme Su akar yatağını bulur, İçimdeki fırtına, kör kurşunla diner mi Kavgalar kansız biter mi Bir mavzer çığlığında seni aramak var ya Bu hep böyle böyle gider mi |
doğan güneş umrumda değil
sen yoksan yanımda gündüzümde karanlık ******* artık dost bana yaşamam için sebep yok tek varlığım sendin aslında bırakıp gittin beni azrail her an yanımda ne zaman teslim olurum bilemem belki yarın belkide ondanda yakın kara toprak beni bekler gitmem gerek bu şehirden. |
ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda
yorgun, kirli ve umutsuz geçmişim oysa bilmediğin bir şey vardı sevgilim Ben sende bütün aşklarımı temize çektim imrendiğin, öfkelendiğin kızdığın ya da kıskandığın diyelim yani yaşamışlık sandığın Geçmişim dile dökülmeyenin tenhalığında kaçırılan bakışlarda gündeliğin başıboş ayrıntılarında zaman zaman geri tepip duruyordu. Ve elbet üzerinde durulmuyordu. Sense kendini hala hayatımdaki herhangi biri sanıyordun, |
Tutuldun ya bir kıza
Tav oldun bir bakışa Yaş yirmi, aklın kısa Asker olacan kışa Söz kessem, nişan yapsam Dönünce kızı alsam Diyorsun oğlum Hasan He der mi kız, bir sorsan El kızı bekler mi hiç Uzun söz ister mi hiç Düğün kalmaz bu yaza Para pul yok bende hiç Git hele, al teskere Bakarız çaresine Girince sen de işe Nişan düğün takı ne Tamam mı oğlum Hasan Boşa konuşmaz baban Sor bekledi mi anan Deden oldu perişan Bilirim büyük sevdan Yaşanmaz yar olmadan Sen de |
nefesin sandım ensemde esen rüzgarı
tatlı geldi ne üşüdüm ne atkımı aradım sağda solda küçük ağamıydı ismi bir minarenin altındaydım aklıma geldi seni buralarda aramıştım bulamicami bildigim halde bahat gelsin cicekler acsın cümlesini klişe yaptılar,çiçekler benim için renk demekti renklerde seni hatırlardım üç damla düşürdüm gözlerimden çay bardağıma akıttım içine her türlü mavi bulaştırdım suluboyayla sonra ismini üfürdüm mavi oldun deniz oldun yoldaki insanlarla ismini yazardım be |
nefesin sandım ensemde esen rüzgarı
tatlı geldi ne üşüdüm ne atkımı aradım sağda solda küçük ağamıydı ismi bir minarenin altındaydım aklıma geldi seni buralarda aramiştim bulamicami bildigim halde bahar gelsin çiçekler açsın cümlesini klişe yaptılar çiçekler benim için renk demekti renklerde seni hatırlardım üç damla düşürdüm gözlerimden çay bardağıma akııtım içine her türlü mavi bulaştırdım suluboyayla sonra ismini üfüdüm mavi oldun deniz oldun yoldaki insanlarla ismini yazardim |
sen benim gülümsün diken olup incitme.bir ömür verdim sana sakın beni
terketme.gideceksen git artık sözüm kalmadı sana.seni kalbime gömdüm dönme artık birdaha.nasılda inanmışım o yalan sözlerine .bir umdum vardı baktıkça gözlerine.tükendi umutlarım dönme bana birdaha |
Sevmenİn GÜnah OlduĞunu Bİlseydİm Severmİydİm
Şİmdİ Her Dakİka GÜnah İŞlİyorum Ben. AŞkin AĞlamak OlduĞunu Bİlseydİm Olurmuydum Şİmdİ Her Gece AĞliyorum Ben. MutluluĞu ÖĞrenseydİm YaŞamazmiydim Şİmdİ MutsuzluĞu YaŞiyorum Ben. Derdİ Çekebİlseydİm Yikilirmiydim Şİmdİ YikilmiŞim Ben. Yanimda Olsaydin İÇermİydİm ÖlÜrcesİne Şİmdİ Her Gece İÇİyorum Ben. |
Yıldızları görsem de
Bir seven bulamadım Kor yansa da gönlümde Zevkini alamadım. Ne gönlüm hoş burada Ne can sarhoş burada Sevgili olmayınca Yaşanan boş burada. Dalına ben gelsem de Yüzüne ben gülsem de Yoluna ben ölsem de Bir haber salamadım. Ne gönlüm hoş burada Ne can sarhoş burada Sevgili olmayınca Yaşanan boş burada. |
Ne dil yeter seni anlatmaya Ne göz kıyar sana
bakmaya Ne ellerim dayanır sana dokunmaya Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yetermi ? BİR SEN DAHA BULMAYA... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.