![]() |
ÖlÜm Nedİr Kİ YokluĞun Yaninda
İskeletler Dİyarinda Bİr Et Parcasi AŞka Baba Dedİk Bİzİ Yetİm Birakti Bİ KokuŞmuŞ Et Parcasi Daha Soruyorum Neden Yetİm Biraktin AŞkimizi |
Yine batıyor güneş,
Nemli gözlerinin elasında. Gökkuşağı gibi bakışların, Batıyor Akdeniz'in ufkunda. Eylül sarısı saçların, Hazan yaprakları gibi, Eser kalmadı, Hazeran gülünden. Renk verir akşam güneşi, Bir zeytin ağacının başucundan. Çatlak dudaklarına nar çiçeği, Yüreğime gül kurusu hüzün düşer. Gülüşün yüreğimi ısıtsın, Bir dal kalmadı tutunacak, Sevdadan başka. Soğudu gülü tutan ellerim. |
Kır çiçeklerinin yurt tuttuğu
her dağın hüzünlü bir patikası var kuytusuna yaralı düşen kuşlar son kez baktıklarında görürler boşluğu Gövdem bir dağ gülüm kalbim onun patikası Son kuşların giderken bıraktığı en uçası boşluğa resmedilmiş yaralı bakış ömrüm Ayrılık uçurumunda çiçek verir sürgünü kendinde ömür ağacı Gezginlerin geçerken umursamadığı seçilmiş yalnızlığın ateşinde erir hayata çığlık veren sancı Herkesin kimliğinde bir Ferhat dağları delmeğe hazır aşk |
Hasretin çökünce garip gönlüme
Yaş dolar gözlerim susar ağlarım Aklıma gelince iki kelime Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Umut yabancıdır sanki dünyama Izdırap yazılmış alın yazıma Hayatım gelince birden aklıma Kapanır gözlerim susar AĞLARM Bir garip duygudur düşer gönlüme Sanki götürecek gibi beni gönlüme AŞK için söylenen her kelimeye Kapanır gözlerim susar AĞLARIM |
düş
garipti korkunçtu ilginçti gülünçtü sacma anlam sız acemi bir düştü sen karşımdaydın ama bedenin ölmüştü bana baktın sonra gözlerinden iki yıldız düştü ir acayip düştü ama gülünçtü ölüler bayram havasına bürünmüştü seni ararken birden bedenim yere düştü diyorum ya garipti korkunçtu ama gülünçtü seni ararken kendimi kaybetim aniden bir bülbü,l daha sarkı dinliyordu gülden o an kendimi gördüm senin gözlerinden üzerimde beyaz takım ama kumaşı |
Ne Senİ Unutacak Kadar Zaman Gececek Ne Gecen Zaman Unuturmaya
Yetecek Birakip Gİtsemde Unuturum Sanma Zaman AliŞmayi Ögretİr Unutmayi Asla |
Bakinca Uzagim Ama DÜŞÜnnÜnce Aklinda Hİset
İÇİnde Kalbİndeyİm Uyusan Dahİ RÜyalarindayim ÜŞÜme HİÇ Tenİndeyİm Ve Benİ ÖzlÜyorsan Bİlkİ Hep Senİnleyİm |
yanındayken
dokunup hissetmeyince konuşup duymayınca susup ağlamayınca hesap sormakmı lazım göz yaşlarım içine akınca kelimeler ağzında kalıp nefesin kapıları dudakların kitlenince hesap sormakmı lazım yazık bize güzel sevgili acımın kederimin sonu yok ey sevgili söyle bana şimdi dudaklarına dokunamıyınca HESAP SORMAKMI LAZIM EY SEVGİLİ |
Yalvarsam RÜzgara Kokunu Getİrİrmİ Bana
Kuslara Anlatsam Askimi Anlatirlarmi Sana Allaha Yalvarsam KavuŞtururmu7 Senİ Bana AŞkim ÖzlÜyorum Senİ Anlasana |
Sana Beyaz Bİr
Sayfa Kalem Ve Sİlgİ Verİyorum Sayfa Benİm Hayatim Sen Benİm Kaderİmİ Cİzİp Sİlmen İÇİn Benİm Hayatim O İkİ Parmagin Arasinda Benİm Gelecegİm Sensİn Sen Varsan Bende Varim Sen Yoksan Ben Zaten Yok Olurum Sİmdİ Otur Ve Benİm Hayatimi Cİz Sen Benİm Kaderİmsİn Unutmaaaaaaa......... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.