![]() |
sen benim canım damarımda akan kanımsın
yaşam sebebim aldıgım nefesim umudum herşeyimsin mutlu hayellerimin yarınlarımın tek sahibisin unutmaaaaaaaaa.... sensiz her anım zehir gibi, bu can sensiz ölü gibi her anım geçirdigimiz günler gibi gözlerimin önünde ruhum bedenim seninle bitanem unutmaaaaaaaaaaa sensiz bi gün bile düşünemem sensiz bu canı taşıyamam sensiz nefes bile alamam bitanem unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaa terkedersen bu canı göçüp gidersen bu diyardan mah |
bir deniz rengindeyim her
zaman günüm günüme hatta saatim dakikam uymaz bana mavinin en güzel tonundayım bu gün bazen gözlerinin yosun tonun daki gibiyim sensiz oldugumda alabildigine gri fırtınalı günlerdeki gibi hırcın ve içim içime sıgmaz ben anlamıyorum ki ben kendimi sen anlayasın beni sevgi karadus |
ben içerde sen dışardayken
oturmuş masanda içkini yudumlarken doslarınla halay çekerken konuşup kahkaha atarken düşündünmü beni hiç gülüm tek başıma yapayanlız kapalı kapılar ardındayken sevdinmi hiç özledinmi beni gülüm yanlızlık çektinmi kalabalıkta insanlar gülüp oynarken senin için kan agladımı özlem duydunmu başını yaslayıp ağlayacak dost aradınmı gülüm hiç isyan ettinmi kadere lanet okudunmu dünyaya kuş olup uçmak istedinmi sonsuzluga sevgi karadus |
beni üzdüğün zaman gözlerimden akan yaşlar kalbimden akan kandır
gülümmmmmmmmmmmmmmmm |
bir gün cehennemde karşılaşırız seninle;sen kalp hırsızı olduğun
icin.ben tanrıyı bırakıp sana taptığım icin |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme
Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim Biliyorsun çok çektim, felek elinden Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim Mutluluk güneş gibi, bize doğacak Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
Hayatımın anlamıydı gözlerin,
Bir resimle kalbimi yerinden oynatan. Aşkındı beni senden uzaktayken bile seninle yaşatan. Seni sevmek sonsuzluktu. Tükenmeyecek bir aşkın anahtarıydı sanki. Her sokağı çıkmaz olan bu yaşamımın, Tek çıkar yoluydun benim için. Bir yaz günü güneşin ışıltısında Ya da bir gece kumsalda ay ışığı altında Sadece seni istedim yanımda. Sen olmalıydın anlıyor musun? Sadece sen. Bu can bu bedende yaşadıkça, Bu kalp yerinde saydıkça, Her zaman sen olacaks |
Ey benim doğmayan sabahyıldızım
******* mi uzak sen mi uzaksın Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın. Bil artık sabrımın sabrı da bitti Seninle gelen aşk sensiz terk etti Çalmadın kapımı çalmadın gitti Ellerin mi uzak sen mi uzaksın. Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yolların mı uzak sen mi uzaksın |
Senelere uzadı bu anlamsız ayrılık,
Özlüyorum,gecikme,duygular coşmadan gel. Geçiyor kış günleri,şimdi sabahlar ılık, Gezdiğin sofalarda başkası koşmadan gel. Ya çağrım ulaşmıyor,ya da sen duymuyorsun, Münzevi derviş gibi hasrete doymuyorsun. Sensiz geçen günleri hiç mi hiç saymıyorsun; Suya cemre inmeden,gün dağdan aşmadan gel. İnsanoğlu sevse de güvenilmez,inanma! Ayrılık yaktı beni,ben gibi sen de yanma, Bekleyerek bir ömür,bir gülle geçer sanma, Yetti ayrılığımız,sabrımız taşm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.