![]() |
Seni düşünmediğim zamanlarda
Gözlerini görüyorum karşımda. Gözlerini görmediğim zamanlarda, Saçlarını okşuyorum büyük bir hazla. Saçlarını okşayamadığım zaman da, Seni düşünüyorum. Anlıyacağın çok meşgulüm seninle İlgili zamanlarda. Kendime bir dünya kurdum. Sadece senin olduğun, Ve ben, En mutlu insanım Kendi dünyamda. ---------------------------SALİHE SENİ COOOK AMA COK SEVİYORUM----------------------HAYATTAKİ TEK VARLIĞIMSIN----------------------------İLYAS GÜL. |
1 genç kız delikanlıya sorar : benden hoşlanıyormusun? çocuk hayır
diye cevap verirbenim için ağlarmısın ? çocuk hayır diye cevap verir.. kız üzgüngitmek üzere arkasını döner.. çocuk onu kollarına alır..Ben senden hoşlanmıyorum seni seviyorum.. Kalbimde sana yer yokbenim kalbim sensin.ve senin arkandan ağlamam senin için ölürüm |
Bir sevgili buldum yıllardan sonra
Gözleri saçları sana benziyor Dilinde şarkılar öyle güzel ki; Her adım atışı sana benziyor. Kalbimi adadım ben artık ona, Bütün şarkılar armağan ona. Bir gece yarısı geldi yanıma, Kalbimi yakışı sana benziyor... |
Kaçmaya çalıştığın gerçek,
Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinede okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum |
Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere
yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. |
gurbet alın yazısı diyorlar
çekilen bunca acı bunca özlem neydi? upuzun yollarına baktımda bir düş gördüm aydınlıktı tertemiz söylenecek bir şarkı gibi yılların ve geçen her nefes alıp vermenin yarin bir gülüşene zülfün bir teline nasıl olsa ölürüm bir düş gördüm aydınlıktı sen vardın içinde |
Her şeyde o vardır.
Bir sevgili görsen, el ele dudak dudağa... Kendini hemen onların yerine koyarsın. Ne zaman yalnız kalsan, Hep dalar gidersin, Hep onu düşünürsün. Bir saniye aklından çıkmaz. Her şeyden önemlisi; Hep yanında olmasını istersin. Sevgi böyle bir şey Aşk,sewgi,ızdırap,ayrılık,gözyaşı Hepsi içiçedir. Eger bunlar warsa o zaman Aşıksın demektir. Ama yoksa.......... |
BEN SENİ GÖRMEDEN SEWDİM! Gözümde yaşlarla...
Yüregimde sızıyla... BEN SENİ GÖRMEDEN SEWDİM! Agaçtan düşen yaprak gibi... Yagan yagmur gibi... BEN SENİ GÖRMEDEN SEWDİM! Yüregimle sewdim... Bedenimle sewdim... BEN SENİ GÖRMEDEN SEWDİM Görmeden baglandım sana... Görmeden vuruldum sana... BEN SENİ GÖRMEDEN SEWDİM!GÖRMEDEN. |
SENİ SEWMEK
he gün ölmekse,Ateşler gibi yanmaksa,Mutsuzlugum,Umutsuzlugumsa,Her şeyden önemlisi sana kawuşmak imkansızsa eger...!Ben genede seni sewmekten wazgeçmem BİR TANEM...Sonunda ölüm olsa bile |
Sen benim birtanem,sen benim biricik aşkım,
Doğupta batmayacak olan eşsiz güneşimsin. Sen benim güzelim,sen benim tek kadınım, Ruhumun ebedi sahibi,sevginin güzel tadısın. Sen benim doğum,batım,güneyim ve kuzeyim, Gideceğim yönü tayin eden tek pusulamsın. Sende buldum tüm güzelliği ve sevecenliği, *******imin uyuduktan sonraki rüyalarısın.. Sen benim hayat felsefem,sözüm,görüşüm, Ayaklarım ,ellerim canım ve iki gözümsün. Seninle birlikte yaşamak,seninle var olmak, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.