![]() |
Bir kız sevdim neye yarar
Q beni hiç sevmedi! Ama ben onu çok sevdim Sevdalanmak ne güzel şey Qnun adını kalbime yazdım! Seni hiç unutmayacağım!! |
sen gittin gideli,
akşamlar geçmez ve ızdıraplı, dünyam karanlık,. rüyalarımda kabuslar. hayatın acı yanı, senden ayrılmamdı gülüm, seni özlüyorum bu aralar, ama sen yoksun ve uzaklardasın. ruyamda bana olan bakışlarını gördüm, ama ızdıra***inde sevgiden yoksun, öyle bakışlarki yüreğimi yakıyor , içim parçalanıyordu adeta. banabakan gözlerin vardı, dünyayı unutturan , söylediğin sözler vardı, benihayata bağlayan, BİRSEN VARDIN AMA ŞİMDİ YOKSUN |
Zincirlenmiş kökleri
Kıraç aç anaç toprağına Sonsuzluğunda bir başına Bakımsız susuz Gül gibi filizlenen kır çiçeği Kır çiçeğim Susuz yaz Kendisiyle kendinde Ateşler içinde bulmuş Umut ve tevekküle Tutunmuş kır çiçeğini Kurumuş Kırılgan gül bedeni Dökülmüş yaprakları Boynu bükük Kuru bir dalın nefesine bile hasret Yalnızlığıyla yalızlıklarda Yaz biter Ölür Susuz esintisiz çaresiz Çiçekleri düşer Kendi duvaksız boşluğuna İter tohumları an be an onu ölüme K |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çı |
Karariyor GÜndÜzlerİm Apansizca Ruhumu Sariyor Aci Cocuktum Daha DÜne
Kadar BÜyÜtÜyor Benİ Bu HirÇin Sevdan ÖzlÜyorum Senİ BaŞucumda Bana Uzaksin Şİmdİ Uzatsam Elİmİ Sevdam UĞruna Sicaklikla Tutarmisin KeŞkelerİm Olmadi Benİm Fakatlarim Amalarimda Tek KeŞkem Senİ Kaybetmemek Oldu Sevgİlİm Şİmdİ Ben Sensİz Ne Yaparim Bİlmİyorum |
8 sene verdim bu yolarabirlikte agyarak birlikte gülerek şimdi
benden sizi unutmayı isteme kader herşey bitse bile siz benim için hayat oldunuz be 8/A gecemle gündüzümle sizinim arkadaşlarım unutlmayan ve vazgeçilmeyenlerimsizniz beim . hayriye gök ilköretim okulu 8/A sınıfına |
uzak kentlerden gelir sevgin ve sesin
düşündükçe hayalini içim ürperir akşam rüzgarları eser aşkın ağır ağır yüreğime gömülür sensiz yaşayamam masmavi gözlerin deryalar sevgin bende tüm benliğimi saran ufuklarda BULUŞALIM NEOLUR... |
Tek beni sevdin sandım
O sahte dünyanda Nasıl olsa görmem sandım Görmüştüm aslında Yüreğinle kirlettin sen saklamasana Yalan bir dünya uğruna Peri masalı buraya kadar İçimi yakan anıları da senle al Peri masalı buraya kadar Ecelim olan acıları da senle al Gözlerin buzla mı doldu Kalbinde hiç yerim yok mu Elleri böyle mi sevdin söyle bana Sözlerin eski bir masaldı Heryerimi küflerle sardı Sevdiğim başka kadındı acı bana Herşeyim sende kalsın Faydasız dokunmak |
Sen özlemek nedir?Bilir misin???
Deliler gibi sewmeyi, *******i uyumamayı, Onunla yatıp onunla kalkmayı, Arayacakmı diye bekledin mi?Hiç... Bir kez olsun sesini duyupta rahatladıgın oldumu?Sen seni sewiyorum demeyi bilir misin???Nerden bileceksin ki nerden Sen gerçekten sewdin mi??? hiçç.... |
Hiç görmedin...Senin için akan gözyaşlarımı.
Hiç bilmedin...Seni düşünürken nasıl dalıp gittigimi. Hiç hissetmedin...Çöl ortasında vadiyi özler gibi...SENİ ÖZLEDİGİMİ... Unutmaya çalıştım ama unutamadım...SEN UNUTAMADIGIMSIN!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.