![]() |
a$k " die ßi$e yokmu$,, sevqi varmı$,, hani sevqi emektir,,
derLer ya yaLanmı$,, FazLa emek,, FazLa deqer zararmı$.. Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$.. Zaman qeLir siLermi$iz ßiz hatıraLarı.. qeriye ßir qözLeri kaLırmı$.. Hani qörmedikçe özLersin derler ya o da yaLanmı$.. Seni qünLerce ßekLediqimde anLadım.. Hani aqLadıkça unutursun derLer ya o da yaLanmı$.. Her qece ßa$ımı yastıqa koyup aqLadıqımda anLadım.. a$ık oLunca insanın qözü ßi$e qörmezmi$,, |
ßana sırtını dönüp qittiqinde anLadım..
Hani "a$kın ßittiqi yerde NeFretiN ßa$Lar " derLer ya doqruymu$.. $imdi senden NeFret ettiqim için anLadım.. Hani çok özLersin,, deqer verirsin,, onsuz neFes aLamazsın derLer ya ßi anLıkmı$.. qelip qeçiyormu$ her$ey,, $imdiki mutLuLuqumda anLadım.. Hani onLa her$ey tozpemße,, dünya qüzeL,, a$k qüzeL,, onsuz dünya karanLık derLer ya oda ßi anLıkmı$.. Sonraki qüLmeLerimde anLadım,, Hani herkes der ya iLerde ßunLarı hatırLayıp qüLeceksi |
gelmezsen gelme
sen gelmıyorsun dıye ben karalar baglayacak degılım be.. amaaannn.. gelmeyın ustume alır cantamı cıkarım ardıma dahı bakmam gazlarım.. gelmeyenın yanına gıdecem gelırse onunla donücem gelmezse orda onunla ölücem.. tamam mı... |
Sana ölürüm elimde degil cesaretim yok diyemiyorum ama seni seviyorum.
Içimden geliyor seni seviyorum ne yapim gülüm elimde degil cesaretim yok diyemiyorum ama seni seviyorum, sana deli oluyorum. Sana ölürüm elimde degil cesaretim yok diyemiyorum ama seni seviyorum. Içimden geliyor seni seviyorum ne yapim gülüm elimde degil cesaretim yok diyemiyorum ama seni seviyorum, sana deli oluyorum. seni sewiyorum aykutum sen bnim herşeyimsin sensiz bu dünyanın ne anlamı warkiii hayatı boşwer sadece |
şimdi yoksun sevgili
benden çok uzaklardasın hasretinle dudaklarımdasın belki ıssız bir şehirde belki bir köşe başında ağlamaktasın belkide neşenin ilk baharındasın ben yokum aklında... hani hep yanımda olacaktın hep sevecektin özleyecektin beni şimdi nerdesin söyle hangi günün akşamında hangi gecenin sabahındasın hangi mevsimdesin bensizliktemisin yoksa? ben geceye,karanlığa inat hep senileyim peki ama sen nerdesin? bak yine akşam oldu karanlıklar çökecek üzerime yağmurlar |
aşk nedir?
neden aşk?niye aşk? bu sorular insanların varoluşundan beri kafaları karıştırmakta nedir bu acı ve soyut güzellikler aslında aşkı tarif etmek için bir sürü kelime cümle yazmaya gerek yok adının ta kendisidir.3 kelime ardına sığdırılmış büyük bir sevgi fırtınası.belki sadece 3harf ama her harfine dünya bedel.aşk o senin yanında yokken bile onu hissetmektir görebilmektir bazen de paylaşmaktır örneğin bir çikolatayı... |
hani sen benimdin,hani tek sewdiğindim!dünyada tek tesellim tek
avunduğum seni kaybettim.gecemi aydınlatandın.mutsuz olduğum zaman içimi mutlu eden sewgi ve aşk dolu kocaabir dünyaydın...ağladığım zaman üzülen sen olurdun.aslında güldürende sen olurdun.yaa kısaca sen herşeydinn!!!peki şimdi nesen?söyle nesin?koskoca bir hiçç!kafamı yastığa yasladığım zaman gözümün önünden geçen ufacık bir hayalsinn artık.ben ise senin oyuncağınn.vede yalancıyım.aslında haklısın.. ben YALANCIYIMama SENİ SEVİYORUM |
mutsuz bir gönümde tanıdım seni yemeden içmeden kestin sen beni sanki
senden önce hiç yaşamamışım ne olduysa o ceylan bakışlarda başladı sana olan sevgim o kadar güzeldin ki o kadar tatlıydın ki bakmaya kıyamıyordum halada bakmaya kıyamıyorum güzel olan herşeyin adına senin adına CEYLANIM dedim aşk dedim mecnun oldum inledim yıktım viran ettim dağ taş demeden güzel olan herşeyin adına senin adına bahar dedim gülüm dedim bülbülün oldum susamadı dilim seni söyleye söyleye yavru ceylanım |
Aglama yüregim aglama yeter artik giden gitti bilirsin geri
dönmez.biliyorum zor onu unutmak ve yerine baskasini sevmek ama sen yinede aglama.haykirsan neye yarar?gideni gerimi getirir?sadece kendini yipratirsin.isyan etme sakin yoksa onu halen sevdigimi zanneder.herkesten ayri ve özel olmasini istedim ama olmadi ne özel nede birtek ama birtek bana ayit oldun sevdigim.seni üzdüysem o da sadece seni sevdigimden.aglama yüregimi elbett birgün oda sevecek,ve ask nedir oda ögrenecek.benimkisi bir hev |
Sen bir çiçeksin
Buz tutmuş dağlar Zirvesinde kardelensin Kurumuş bataklıklar Ortasında açmış birtek gül Sen bir çiçeksin Hiç solmayan. -------------- Boynu bükük bir sarı gül misali hüzünlü Hüzünlü ve de o sımsıcak bakışın yokmu,yakar beni Ta derinlerde, çok derinlerde Bir kibrit çakarlar sanki içimde Alev alev yanar yüreğim. --------------- Her bakışımda sana Yüzünde hiç eskimeyen o tatlı tebessüm Ve gözlerin deryalar kadar güzel Deryalardanda güzel Sen, kışın ortasında il |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.