![]() |
Hasretin çökünce garip gönlüme
Yaş dolar gözlerim susar ağlarım Aklıma gelince iki kelime Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Umut yabancıdır sanki dünyama Izdırap yazılmış alın yazıma Hayatım gelince birden aklıma Kapanır gözlerim susar AĞLARM Bir garip duygudur düşer gönlüme Sanki götürecek gibi beni gönlüme AŞK için söylenen her kelimeye Kapanır gözlerim susar AĞLARIM |
Ah bir güneş olsaydım
Tüm sıcaklığımı verirdim sana, Eritirdim saçlarındaki karları Gençlik hep senin olacaktı anlasana. Ah bir güneş olsaydım Kuruturdum göz yaşlarını, Gülmek senin için olacaktı Ne olur bir kez gülsene. Ah bir güneş olsaydım *******i de doğardım senin için, Aydınlıklar hep senin olacaktı Yanı başındayım beni görsene. Ah bir güneş olsaydım Sana verecektim tüm ışıklarımı, Gözlerin olacaktı ışıl ışıl Saçlarınsa sarı mı sarı... Aşkının beni yakan ateşi Yets |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak |
açmayan bir gülsün sen ruhumda
daha tomurcuksun gülüm canımda seni sevmelere kıyamıyorum askın damarlarımda yar kanımda sanma ki bu bendeki kurşun yarası beni vuran o ceylan gözlerin aşkın içimde patlayan bir volkan kor ateşler gibi yüreğimdesin sen yüreğimdesin taa içerimde sen ruhumun sonsuz derinliklerinde yüreğimdesin en derinde yalnız ben öleyim can alan kirpiklerinde |
Baharımız
Hangi rüzgârsa yüreğimin yelkenlerinde Sürükler suların ışıklı yolunda beni İklimden iklime taşır, dönenceden dönenceye Kimdir beni böyle yörüngesine çeken Uzay taşları kadar karanlık ve yalnızken Bilirim adı konamaz düşlerde yaşayan aşkların Ama artık o aşkı bizzat yaşayanım Ansızın yerleşir yüreğime büyülü gizemin Saklı çiçeğidir içten içe süren baharımızın… |
Ey benim doğmayan sabahyıldızım
******* mi uzak sen mi uzaksın Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın. Bil artık sabrımın sabrı da bitti Seninle gelen aşk sensiz terk etti Çalmadın kapımı çalmadın gitti Ellerin mi uzak sen mi uzaksın. Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yolların mı uzak sen mi uzaksın. |
Seni her yerde arıyorum
Kimi zaman denize soruyorum Kimi zaman yola Hep orayı gösteriyorlar bana Gökyüzüne bakıyorum, yüzünü görüyorum Rüzgarda sesini duyuyorum Mehtapta seni ararken Hep orayı gösteriyorlar bana Her yağan yağmurda, bende ağlıyorum Her çileyen kuşla seni çağırıyorum Bütün geçtiğin şehirler Hep orayı gösteriyorlar bana Seni şanlı ayla,yıldıza soruyorum ''Vatan kalbinin attığı yere'' diyorlar Biliyorum da gelemiyorum be atam Seni orada yatarken görmek: Acıtıyo |
Seni düşündüm yine bu gece..
Kiraz tatlısı dudaklarını ... Gül kokulu tenini... İpek gibi saçlarını... Deniz yeşili gözlerini... Seni; seni düşündüm yine bu gece... Aşkım deyip boynuma atlamanı.. Seviyorum deyip sarılmanı... Bana kızmanı, sonra ağlamanı Aramadığım zaman feryatlar koparmanı Özledim aşkım.... Seni düşündüm ve yine Seni özledim... |
Her sabah yüzüne doğan gün ışığı
olmak istiyorum, Karış karış teninde dolaşabilmek ve sıcaklığımı sana hissettirebilmek için Senin gözlerinle bakabilmek istiyorum çevrendeki bütün güzelliklere, Görmek istemediklerini ise görmemezlikten gelmek, Dudakların olmak istiyorum, bana söyleyemediklerini söyleyebilmen için, Düşüncelerin olmak istiyorum, ikimizle dolu yarınları düşlemen için, Ayakların olmak istiyorum, gitmek isteyipte bir türlü gidemediğin yerlere götürebilmek için seni, Baş |
seni seviyorum
sadece kim olduğun için değil sen olduğun için ve seninle beraberken kim olduğumu benliğimi anladığım için SENİ SEVİYORUM sadece kendine yaptıkların için değil bana kattığın güzellikler için seni sevi yorum içimdeki çocuğu saklı kalmış beni yeryüzüne çıkarttığın için ve sana ihtiyacım olduğu her an tüm duyarlılığınla yanı başımda olduğun seni seviyorum elinin kalbimin üzerinde hissettiğim zaman üzüntülerimi alıp anıların yerine şimdiye kadar hiç kimsenin başar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.