![]() |
Ne Dİl Yeter Senİ Anlatmaya
Ne GÖz Kiyar Sana Bakmaya Ne Ellerİm Dayanir Sana Dokunmaya Ne Kollarim Uzanir Senİ Sarmaya HİÇ ÖmÜr Yetremİ!!! Bİr Sen Bulmaya Bİtanesİ... |
Sana Ne Demelİyİm Bİlmİyorum,
GÜneŞİm Desem GÜneŞ Batiyor, Hayatim Desem Hayat Kisa, GÜlÜm Desem O Da Soluyor, Sana Canim Demelİyİm... ÇÜnkÜ Bu Can Senİnle YaŞiyor...... |
uğurlayamadım seni,arkandan bakamadım
sonbirkez boynuna sarılıp,kokunu içime çekemedim oysa ne çok istemiştim giderken yanında olmayı ne çok istemiştim sen orada şafak sayarken bende sana kavuşmak için şafak saymayı evet sen orada şafak sayıyorsun özlediklerine kavuşmak ümidiyle senden habersiz bende şafak saymaktayım ama senden bir farkla... sen sevdiklerine sarılabilmek için, bense bir kere de olsa seni uzaktan görebilmek için! gücenmiyorumama buna, acı çekmiyorum inan gurur duyuyo |
Köhlenmiş bir karanlıktayım
Her köşede bir bitiş anı Benliğimden silinmiş bir hatıradayım İşte bu sensizliğin zamanı Nereye kadar gider bu yorgun düşmüş ben Ölümüne kadar mı istesem Bensizliği bağırarak yıkarmısın sen Senin için bilinmezliklerdeyim bir bilsen Şu anda rıhtımımın son noktasındayım Sen ile sensizliğin gölgesindeyim Son anına kadar ölümüne yanındayım Sigaramın son nefesinde seni söndürmekteyim |
kÜçÜk BiR çOcUgUn koRkTuGu gİbİ kOrKtUm
hEp YaNlIzLıkTaN..BiR sAnA iNaNdIm SnDe BıRakTıN gİtTiN BeNi DiNMiOr GöZlErİm bEa y@L@nCı YoKlUgUn aVuÇLaRıMdA CaMPaRçAsI SIKtIKçA AvUçlArIM KAnIyOr sIKtIkçA cAnIm AcIyOr nEdeN bEa YALANCI !!!! |
sen benim herseyimsin kalp atısım nefes alısım sen ile görür bu gözler
sen ile cıkar bu dilden güzel sözler sana hiç yalan söylemedi bu gözler sen beni anlamadın anlamak istemedin her sarkı sözünde sen varsın sanki her yagmur yagdıgında gözlerin aklımda olmadıgın tek gün olmadı sensizlige bu yürek dayanmadı ne olur evet de sensizlige dayanacak gücüm kalmadı |
Rol değil bu
Onu gerçekten seviyorsun Jale ye inanma Damlamasın o Aşık oda Aşkından yanıp ölüyor Lale getirdi sana İnanmıyorsundur sen ona Hani gözler yalan söylemezdi Aşık işte sana Nasıl inanmasın sen ona |
Eskiden seni seviyordum
Yok oldun birden gönlümden Ümidimi kesmiştim Perişan olduğum gün |
Ben sana aşık oldum
Eminim sen beni sevmedin Lan inanma ne yapıyım İyi sen bilirsin Seni seviyorum inansan iyi olur canım aldın başına bir bela!!! |
Fark etmez kim olursan ol
Adına şiirler yazacağım Resmine bakıp ağlayacağım. Uzaklara bakıp. Kaybolacağım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.