![]() |
Çok uzak hissettim ilk defa seni kendıme
Hiç olmadığı kadar soguktu bakısları Parmaklarımın arasına dolanmış parmakların yavaş yavaş çözuluyordu... Gıdıyordun hem avuclarımın arasından hem yuregımden. konusuyor canımı acıtıyor, yapayalnız bırakıyordun beni. Bense susuyordum sadece bısey soyleyemıyordum Sanki dilim tutulmustu Dayanamayıp yıne sarılırsın dıye beklıyordum Ayrılırken gozlerının ıcıne baktım Gul yıne dıye,sarıl dıye kollarının arasına al dıye, Ama yapmadın |
ağladıkça gözler yaşlanıyor
seni düşünüyorum saatlerce gözlerim yine sulanıyor beni anlamak o kadarda zor değildi biliyorum bana hak vermiyorsun kelimeler bitince bakışlarda buluyorsun gözlerimin esrarengizliğini ve sadece beni anlatıyorsun ağlayan birini gördüğünde yağmurlar seni anlatıyor yapraklar beni sen yağmur gibi soğuk ben yapraklar kadar sararmış sonbahar yalnızca bizi anlatıyor |
Özledim Seni
Özlemediğimi söyleme bana Yüreğime insen anlardın beni Gönlümün içine sevgini koydum En güzel yerinde sakladım seni... Gücenmen gereksiz şu yüreğime Seni üzmek düşmez hiç gereğime Herkesler inandı yar sevdiğime Duy artık sesimi, özledim seni... Ayrılığa düşen,yalnızlık ise; Hasreti çekene haksızlık niye. Süren sensizliğe bahtsızlık diye Her gün umutlara ekledim seni... Elimde güllerle seni beklerken Azmı uçuştular avuç açarken Geçeceğin yollar bağa dönerken K |
Bu gece yine sabaha kadar oturdum
Bir elimde sigaram diğer elimde yalnızlığım Gecenin sessizliği bana sesleniyordu usulca Ve bense umutlarımın yeşermesini bekliyordum Her zamanki dinlediğim şarkılar beni anlatıyordu bana Bıkmadan,usanmadan Ve yine o her zamanki hüzün bastı yüreğimi Ve beklide eski günlerim özlemiyle yanıyordu yüreğim Ve beklide beni yakanunutamadığım o dersimliydi Hayallerimiyalnızlığımı benden çalan çaresizliğim Umutlarımıda peşinden sürüklemişti o karanlığa Ne z |
Ne Senİ Nede Sevgİnİ İstİyorum Senden.
Sanaolan Çocuksu Saf Sevdami Sana BaĞli Canimi İstİyorum. Sana En BÜyÜk Ceza;yanlizliĞi Birakiyorum..... GÖzlerİmden Akan YaŞalara DeĞİl.. Sana Aciyorum.. YÜreĞİme SapladiĞin HanÇere DeĞİl Sensİz *******de KurduĞum Hayallere Yaniyorum... Sana Olan Sevdamdan DeĞİl... Kaderİmden KaÇiyorum... Sana En BÜyÜk Cezayi YanlizliĞi Birakiyorum Sana Sensİz YaŞayamam DemİŞtİm... YaŞiyorum... Sensİz GÖzlerİm GÜlmez DemİŞtİm... GÜlÜyorum... Sensİzlİ |
Hangi acı sevmenin verdiği acı kadar büyük olabilirki
Hangi hasretlik sevgilinin verdiği hasretlik kadar zor olabilirki Ve hangi özlem sevgilinin verdiği özlem kadar değerli olabilirki En dayanılmaz ayrılık sevgiliden ayrılmak değilmidir İnsanıda baştan başa değiştiren aşk değilmidir Gece olunca erken uymanın tek sebebi sevgili değilmidir Rüyada görebilmek için İnsanı en sarhoş eden sevgilinin özlemi değilmidir Kim bilir kac gece sabahlar insan Kim bilir kac gece gözlerini tavana diker |
Hasretin çökünce garip gönlüme
Yaş dolar gözlerim susar ağlarım Aklıma gelince iki kelime Kapanır gözlerim susar AĞLARIM Umut yabancıdır sanki dünyama Izdırap yazılmış alın yazıma Hayatım gelince birden aklıma Kapanır gözlerim susar AĞLARM Bir garip duygudur düşer gönlüme Sanki götürecek gibi beni gönlüme AŞK için söylenen her kelimeye Kapanır gözlerim susar AĞLARIM |
Senİ Canimdan HerŞeyden Çok Sevdİm,
Canim Bİtanem Dedİm Senİ GÖrmeye Geldİm, Hayat Senİnle GÜzeldİ SevdİĞİm, Sensİz Olan Karanlik Bİr DÜnyayi Neyleyİm. YaralanmiŞ YÜrekler, AyrilmiŞ Kalpler, ParÇalanmiŞ Sevgİler, Lal OlmuŞ KonuŞan Dİller. Kina Yaksinlar Bİzİ BÖyle GÖrmek İsteyenler |
zaman gelir gözlerini sözlerini unuturum
bekli ellerim ellerini tutmaz gözlerin bana bakmaz bu kalbim senin için çarpmaz oda ne zaman biliyormusun öldüğüm zaman sevgilerle ayşegül kunduzoğlu |
ben aşkı senle yaşadım,
ne kadar imkansız olduğunu bilsem de ben aşkı senle yaşadım, kavuşayamayacağımı, elini bile tutamayacağımı bile bile ben aşkı senle yaşadım, sesini nefesini hissedemesem de ben aşkı senle yaşadım, aşkı senle yaşadım imkansız aşkı senle yaşadım aşk insanın ömrünü azaltırmış dimi; ama benim ömrüm senin aşkınla uzadı ve inan senin aşkınla bitecek ben aşkı senle yaşadımm aldığım nefes içtiğim su gibi ben aşkı senle yaşadım, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.