![]() |
Ah bu yalan dünyada,
Ne var ki ne var? Sana soruyorum söyle, Sadece hiç birşey. Yakınınız öldü diye üzülürsünüz, Ne yapsam diye düşünürsünüz. Ama sakın üzülmeyin, Ne de olsa yalan dünya. Emin olun ki birgün, Bizde göçüp gideceğiz. Arkamızdan ağlayanlara, "Sakın üzülmeyin" diyeceğiz. Bu dünyada herşey ama herşey yalan. Yaşamam,ölmem,üzülmem herşey yalan. Duyun sesimi; Biz bile yalanız, yalan dolan! |
İmkansiz AŞk
Bazi AŞk Lar Vardir GeÇ KalinmiŞtir HerŞeye AŞka Sevgİye GeÇ KalinmiŞtir Ama İÇİmİzİ Tİtreten Duygulr YaŞariz En Olmadik Zaman Larda Kalbİmİzİn En Derİnlerİnden Gelen Bİr Acidir Bu Duygularin Bİle YaŞamanin Zor OlduĞu Zamanin Çok YavaŞladiĞi GÜnler Saatler Dakİkalar Sanİyeler Var Aramizda Çok Uzak Sen Bana Ben Sana |
Sevmek inanmaktır.
Sevmek yaşamaktır. Sevdiğini kendisi gibi, kendisinden de çok duyumsamaktır. Sevmek sevdiği olmaktır. Sevmekte ikilikler kalkar, bir olmalara gidilir. İki ten, iki kalp, iki gönül yoktur sevgide. Tek bir kalp olunur, tek bir yürek olunur. Sevmek paylaşmaktır. Sevdiğiyle sevdiğini paylaşmaktır. Sevdiğiyle kalbini bölüşmektir sevmek. Ki tek kalp olunsun. Sevgide son yoktur. Sevgiler hiçbir zaman son bulmazlar. Biten sevgiler yoktur, bitmiş gibi görünen sevgiler vardı |
bur da hep aynı seylerı yapıyorum..
senı tanımayan kımse kalmadı.. her kez gozlerının ela oldugunu.. basıma ask dıye bela oldugunu bılıyor.. ve her kez her sabah daha uyanır uyanmaz.. benım dun gece sabaha kadar resmınle.. ne konustugumu soruyor.. ama dun gece olan oldu.. bana yenı bır resmını gonder.. bende kı gozyasımda boguldu.. olmadık seyler gelıyor aklıma.. en kotu yanı bu olmalı yanlızlıgın.. sevgınden adım gıbı emınım ama.. yıne de bır kurt kemırıyor ıcımı.. ya bıraktıgım g |
kabime sordum....
kimi SEVİYORSUN...? isim vermedi...! uzaklarda dedi...? kim dedim...? kim olabilir dedi...? bir ipucu ver dedim...! suan mesajı okuyor dedi............ |
Bana Bir Haber Gonder Isimli Siir Anonim Bir Siirdir..ben Cok
Begendigim Icin Sizinle De Paylasmak Istedim.. |
Birgün ölürsem senden habersiz,
Dertlerim dermansız çilem çaresiz, Gözlerim kapanmışsa sensiz, Ozaman sevgilim unutma beni. Bir kız vardı oldukça dertli, Bazen üzgün,bazen neşeli, Dersin şimdi toprağa girdi, Ozaman sevgilim UNUTMA BENİ........ |
neler oldu bıze boyle
nıye ayrıldık severken bırbırımızı bu gecem sensız ılk gecem cıktım gece karanlıgında ıssız sokaklara yaktım bır sıgara cekıyorum dumanı senı ıcercesıne ıssız yerledeyım baykus seslerı otuyor askımız bıttı dıye morel vermeye calısıyorlar seslerıyle ben bu gece olmezsem olemem hıc bır vakıt bu gece sensız ılk gecem yapayanlız odamda duvar gelıyor sankı ustume boguldum evımın dort kosesınde alısmıstım senın varlıgına nasıl oluda gıttın bır an |
Vaktinde yanımda oldun hep,
Olumlu düşünmeyi öğrettin bana, Leylaklı bahçenin süsü oldun, Karanlık günün aydınlığı, Anılarımı hatırlattın bana, Ne olursan ol hep yanımda ol! |
bır gun daha bıtıyor yıne sensız..
yıne sessız.. gecenın huznu daha sımdıden çöktu.. uzerime çaresiz.. pencerenın onundeyim seni beklıyorum.. gözlerım yola bakımlı... demıstın kapına gelırım dıye.. kulagım seste.. gıdısının ardından kac gunes battı.. kac gece ay sensız dogdu.. hatırlamıyorum... yeryuzune dusen yagmur damlalarından.. daha fazla damla dustu yuregıme.. gözlerımden.. sayamadım.. kalabalıgın arasına gırmıyorum.. kımsenın yuzune bakmıyorum.. her yuzde seni.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.